>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Chile 2013

Status
Zamknięty.
slawekq 410

slawekq

Użytkownik
Cobresal - U.Catolica

over 2.5 @ 1. 60 bwin
Dwie bardzo overowe drużyny.Cobresal na dziesięć ostatnich meczów tylko dwa raz nie pokrył overa, zresztą Catolica tak samo.Dość powiedzieć , że obrona Mineros wyglada tragicznie co przy sile ofensywnej UC na pewno zaprocentuje bramkami.Lepiej wyglądają w ofensywie gdzie trochę szumu potra fią zrobić.Catolica - wiadomo , mocna ofensywa natomiast w obronie często ostatnio popełniają błędy.

✅ 1:2

zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
Catolica - Espanola over 2,5 @ 1,65 bet365 ✅ 1-3
Pojedynek dwóch ofensywnie nastawionych drużyn. Gospodarze mają na koncie 21 strzelonych bramek w dziewięciu meczach, goście zaś o jedną bramkę mniej. W obu drużynach brak większych osłabień. Ostatnie dwa mecze tych drużyn (w Pucharze) to wyniki 6-1 i 2-1 dla Unionu. Żadna z drużyn nie uczestniczy w rozgrywkach Copa Libertadores, więc mogą się skupić na lidze. Spotkanie dwóch najlepszych aktualnie drużyn w kraju powinno się zakończyć kilkubramkowym rezultatem.
Universidad Católica: Cristopher Toselli; Rodrigo Valenzuela, Hans Martínez, Enzo Andía y Alfonso Parot; Fernando Meneses, Tomás Costa, Gonzalo Sepúlveda y Carlos Villanueva; Ismael Sosa y Carlos Bueno.
Unión Española: Diego Sánchez; Dagoberto Currimilla, Matías Navarrete, Jorge Ampuero y Nicolás Berardo; Gonzalo Villagra, Diego Scotti y Óscar Hernández; Sebastián Jaime, Gustavo Canales y Francisco Castro.

slawekq 410

slawekq

Użytkownik
Nublense - U.Catolica

Typ: 2 @ 2.30 Stawka 2,5/10
sportingbet

S ytuacja jest prosta.Ekipa Lasarte, żeby myśleć o mistrzostwie po ostatniej porażce z Espanolą, musi ten mecz wygrać.Z wywiadów wynika, że nastroje w drużynie bojowe(na pewno pomógł w tym awans do finału Copa Chile w ciągu tygodnia).Do tego Catolica świetnie radzi sobie na wyjazdach z pięciu meczy wygrała cztery .
Myślę , że po takim kursie naprawdę warto spróbować Catolice.
Mecz o 20 30

✅ 1 :3

slawekq 410

slawekq

Użytkownik
Colo Colo - U.Catolica

Typ: over 2.5 @ 1.68 Pinnacle Wczoraj przegrała Espanola(dzięki sędziemu i Canalesowi) co stwarza doskonałą okazje na podgonienie lidera prze z Catolice a nawet przez ... Colo Colo.Wydaje się to mało prawdopodobne ale dzięki terminarzowi(w następnych kolejkach cała czołówka będzie grała ze sobą) nie jest też niemożliwe.Forma Colo rośnie, w końcu odzyskali skuteczność strzelają c w dwóch ostatnich meczach sześć bramek(dwa zwycięstwa).Catolica - wiadomo , zabójcza na wyjazdach, w ostatnich pięciu w yjazdowych meczach strzelali min. dwie bramki. Spodziewam się otwartego meczu ponieważ oba zespoły naprawd ę nie mają nic do stracenia(w szczególności Colo Colo)
⛔ 0:1 mnóstwo sytuacji...

pirelli 739

pirelli

Forum VIP
Colo Colo - O&#39;Higgins @2.40 Bet365 ✅ [1:2] Zespó ł gospodarzy os tatnio bez f ormy i na dodatek dzisiaj zagra ze sporymi osłabi en iami. Za kar tki pauzują Luis Mena ( O11/0), Carlos Muñoz (N 14/8) , Emiliano Vecchio (P 14/2) i Juan Guillermo Dominguez (O 12/1). Do tego kontuzjowany jest Gonzalo Fierro (P 12/3). Jak widać ubytki kadrowe są jednak spore. Miejsce nieobecnych zajmą młodzi mniej ograni gracze, tak więc nie może się tutaj obyć bez błędów ze strony gospodarzy. Do tego dochodzi ich mierna forma w ostatnich spotkaniach. Goście niepokonani od 5 spotkań i myślę, że dzisiaj również nie przegrają.

Otrzymane punkty reputacji: +7
roan79 456

roan79

Użytkownik
Dyscyplina:piłka nożna,CHILE: Primera División
Spotkanie ???? eportes Iquique-O&#39;Higgins2-1⛔
Typ:2
Kurs:2.19
Godz:22:00
Buk:Pinnacle Sports

Spotkanie Deportes Iquique przedostatniej drużyny w tabeli (10pkt 2-4-9) z 3 drużyną w tabeli O&#39;Higgins (31pkt 9-4-2).Zostały 2 kolejki do końca rozgrywek więc walczący o udział w Copa Libertadores lub Copa Susamericana goście nie mogą sobie pozwolić na stratę punktów z jedną z najgorszych drużyn w lidze ,która w 15 meczach zdobyła tylko 10 punktów.O&#39;Higgins
są niepokonani od 6 kolejek ,a na wyjazdach są 3 drużyną ligi maja bilans 5zw-1r-1p.Gospodarze oprócz ostatniego zwycięstwa z ostatnią drużyną w tabeli Cobresal,poprzednio wygrali u siebie 05.02.2013 z Colo Colo.Myślę więc ,że goście odniossą 4 zwycięstwo wyjazdowe pod rząd i przedłużą nadzieje na start w Copa Libertadores.

slawekq 410

slawekq

Użytkownik
U. Espanola - Colo Colo

Typ: 1 @ 1.55 (niestety kursy mocno spadają, także dobrą opcją jest pogranie &quot;1&quot; na live po kilku min )
Sportingbet
Mecz, decydujący o mistrzostwie, dopiero w niedziele ale typ już dzisiaj bo jest niemal pewne , że kursy będą spadać(na razie jest tylko w Marathonie od południa i już zdążył spaść dwa razy). Powiem tak - nie wierze w jakik olwiek inny wynik niż zwycięstwo Espanoli.Po pierwsze są lepszym zespołem niż Colo Colo(podkreślam zespołem, bo Colo Colo w większości tego sezonu wyglądali jak zbiór przypadkowych piłkarzy). Po drugie do pełnej dyspozycji po kontuzji wraca serce zespołu i środka pola - Scotti(różnice w grze z nim można było zobaczyć w ostatnim meczu gdzie wszedł zaraz p o przerwie i Espanola wyciągła wynik z 1: 0 na 1:2). Po trzecie to (choć za nim nie przepadam) w kapitalnej formie jest Canales, w trzech ostatnich meczach pięć bramek i do tego widać naprawdę w jego grze tą zwyżkę formy.Po czwarte Lobos, Hernandez i Vecchio, jeszcze pół roku temu grali w Espanoli i dzięki niej się wypromowali do Colo Colo. Czuje , że nie będzie w ich interesie pogrążyć Espanoli(Lo bos i Vecchio na 90% zagrają) Reasumując Colo Colo nie walczy już o nic, ten sezon mają już dawno spisany na straty.Espanola natomiast ma w pamięci końcówkę poprzedniego sezonu gdzie zawalili finał z Huachipato . Myślę, że tym razem Espanola stanie na wysokości zadania i zdobędzie mistrzostwo.
1:0✅

Otrzymane punkty reputacji: +9
levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Union Espanola-Colo Colo over 3 @1,925 Bet365⛔⛔ presja zjadła Espanola,a CC nie wiem po co w ogóle wyszli na boisko..
San Marcos Arica-Universidad Catolica over 3@1,825 Bet365 zwrot

Ostatnia kolejka Apertury.Stawką jest pierwsze miejsce i bezpośredni awans do przyszłorocznego Copa Libertadores. Espanola i Catolica będą prowadzić ze sobą korespondencyjny pojedynek.Na razie jedyne co ich dzieli to bilans bramkowy: Espanola +19 a Catolica +16(to jest decydujący czynnik w tych rozgrywkach,nie patrzymy na bezpośredni mecz).Czyli,teoretycznie Espanola nawet przy wygraniu meczu nie będzie pewna 1 miejsca(w razie takiego samego bilansu bramkowego,będzie decydować liczba strzelonych goli,a następnie liczba goli na wyjeździe,liczba czerwonych kartek i liczba żółtych kartek).Czyli przy odrobieniu przez Catolicę tej różnicy 3 goli to oni zajmą 1 miejsce,bo już w tej chwili mają więcej strzelonych goli zarówno ogólnie jak i na wyjeździe.Obie ekipy grają ultraofensywny futbol,przy czym Union żeby zdobyć gola nie potrzebuje aż tylu klarownych okazji co Catolica.Myślę,że jutro obie ekipy pójdą na całość i zobaczymy mnóstwo bramek.Rywalem,czyli Colo Colo i San Marcos na pewno będą mieć swoje okazje z kontry także polecam te overy!

slawekq 410

slawekq

Użytkownik
Puchar Chile
Rangers - Colo Colo

Typ: 1 DNB @ 2.20 ⛔
1x @ 1.57 ⛔
bet365

Kompletnie nie rozumiem takich kursów na Rangers.Colo Colo w tym momencie gra naprawdę fatalnie, porażka z San Fel ipe(drugoligowiec) u siebie w pierwszej rundzie pucharu mówi sama za siebie(a mogli nawet wyżej przegrać) do tego dochodzą wieści o bardzo słabej postawie w meczach sparingowych.
Do tego grają z Rangersami solidnym pierwszoligowcem, który ewidentnie im nie leży(dość powiedzieć, że na ostatnich jedenaście pojedynków w Talace Colo Colo wygrało tylko raz i to w 2004 roku) i u siebie bardzo rzadko przegrywają.Myślę, że warto tutaj pograć w stronę gospodarzy.
⛔⛔⛔ dziwny mecz...

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Union La Calera dobre mośki są,grają od 20 minut w 11 na 8 i nie oddali groźnego strzału a rywale mieli sam na sam????

Kolejny dowód,że piłka w Chile to jest najmniej poukładana taktycznie piłka ligowa jaką można oglądać na całym świecie.Chaos totalny w każdym meczu,dlatego tyle tych overów.Ale jak mają świadomość że grają w 11 na 8 to nagle wszyscy małpi rozum i żadnej składnej akcji przez przez 26 minut ????

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Palestino-Universidad De Chile: Palestino DNB @3,00 Bwin ZWROT,bardzo wyrównany mecz..
Typ tylko i wyłącznie przeciwko La U.Widziałem w całości ich dwa ostatnie mecze: ligową przegraną 0-1 u siebie z Rangers oraz wyjazdową porażkę w Boliwii 1-3.W meczu ligowym byli zmuszeni do gry w ataku pozycyjnym,a to nie jest mocną stroną żadnego klubu z Chile.Męczyli się strasznie,jakieś indywidualne zrywy i bezsensowne strzały z 25-30 metrów.Dostali na sam koniec kontrę i 3 punkty wyjechały.W meczy z Potosi strzelili szybko bramkę i resztę meczu mogli grać z kontry,czyli to co uwielbiają.Rezultat tych kontr był tragiczny,tyle niedokładności w ich grze że można by tym obdzielić całą kolejkę Ekstraklasy.Z drugiej strony beznadziejna obrona,popatrzcie jak tracili gole,każdy jeden po fatalnych błędach:

http://www.youtube.com/watch?v=Kq9fxAbsEUo
La U widać że jest bez formy,wygląda mi to tak jakby w drużynie były jakieś kwachy,nie szukają się na boisku tylko każdy chce być bohaterem.Coś czuję że trener Figueroa pożegna się za chwilę z klubem,bo już wyniki w Pucharze Chile były beznadziejne.Palestino nie widziałem jeszcze w akcji w lipcu,więc nic wam o nich nie napiszę.Mam nadzieję,że od początku cofną się,oddając piłkę gościom.A wtedy skuteczna kontra będzie kwestią czasu;)

slawekq 410

slawekq

Użytkownik
Palestino - U. De Chile
Typ: 1x @ 1.83 ✅
bet365
Levy troszkę mnie uprzedził z typem na dnb dlatego od siebie mogę polecić także typ na to, że &quot;Arabes&quot; nie przegrają tego meczu.
Uzupełniając analize levego mogę powiedzieć, że Palestino w tym sezonie ligi chilijskiej może być czarnym koniem rozgrywek.Wzmocnili skład Gutierrezem(nie wiedzić czemu skreślili go w Colo Colo), który zdążył już strzelić kilka bramek w pucharze chile także młodym Ortizem, który świetnie zaprezentował się w meczu z Evertonem.Do tego jest jeszcze też młody Valencia, który został wybrany najlepszym graczem ostatniego meczu właśnie z Evertonem.Ogólnie widać w grze tego zespołu, że jest to &quot;drużyna&quot;.
Bardziej ciekawscy mogą sobie zobaczyć analize gry Palestino pod linkiem: www.cdf.cl/2013/07/173020/analisis-everton-palestino/
Jak dla mnie na La U w tej formie to wystarczy

Ps. Figueroa raczej nie będzie zwolniony tak szybko, ledwo z miesiąc pracuje dopiero:razz:
1:1✅

Otrzymane punkty reputacji: +5
czaro09 1,7K

czaro09

Użytkownik
Z Urugwajem lipton, Nacional w 90 minucie wymęczył zwycięstwo, nie o to na pewno chodziło, jednak z Chile bardzo fajnie poszło i do tej ligi wrócę w typach na noc.
Palestino - U.Catolica

Równo o północy na stadionie Estadio Municipal de La Cisterna zespół Palestino przyjmie w swoje progi Universidad Catolica. Goście raczej miło wspominają wyjazdy do Santiado de Chile, gdyż przez ostatnie 13 lat przegrali tam tylko raz na 14 spotkań (9 zwycięstw, 4 remisy z bilansem 25-13).
Palestino Aperture zaczął ciekawie, wygrywając z Evertonem 2:0, później jednak 3 mecze bez kompletu punktów, 2 remisy i porażka. Odwrotnie goście, po 4 kolejkach jeszcze nie przegrali i myślę, że dzisiaj spróbują to podtrzymać (2 zwycięstwa, 2 remisy).
Goście dzielą na razie siły na dwa fronty - Sudamericana i liga. Jak na razie wychodzi im to bardzo dobrze, w lidze bez porażki, a w CS niemal zapewniony awans do 1/8 finału (1 mecz z Emelec u siebie 4:0).
Po lidze mają praktycznie dzień odpoczynku, więc trener będzie na pewno rotował składem (rewanż CS, wyjazd do Ekwadoru). Obie ekipy stać na dobre strzelanie i biorąc pod uwagę rotowanie składem przez Lasarte (w przewidywanych składach widzę tylko 3 zmiany od ostatniego meczu) i chęć zdobycia punktów na swoim obiekcie jestem dobrej myśli.
Składy

over 2,5 @1,80 bet365 7/10 ✅ 1:2 do 23&#39; minuty

Audax Italiano - Cobreloa Calama

Drugie spotkanie o 2:30, czyli pojedynek Audax Italiano z Cobreloa. Obie ekipy bez porażki, z tym, że goście mają 2 oczka więcej (2-2-0, a Audax 1-3-0). Jak to w Chile, zespoły nastawione na strzelanie bramek, więc w tyłach troszkę braki, za to nadrabiają w przodzie. Nie wiem czy jest jeszcze coś do napisania, prócz suchych faktów. Na pewno oba kluby powalczą o całą pulę, Audax jest groźny u siebie (szczególnie jeśli gra z Cobreolą, gdyż na 45 punktów możliwych do zgarnięcia, zdobyli aż 39 - tylko w meczach przeciwko dzisiejszym gościom). Uważam, że w tym meczu bliżej do wygranej mają gospodarze, jednak nie chcę skreślać Mineros i będę kombinował coś w ich stronę, gdyż ich gra na wyjazdach jest bardzo efektywna.
Cobreloa +0,5 @1,650 6/10 ✅ 1:1
Cobreloa gol @1,36 6/10 ✅ 1:1
+

over 2,5 @1,85 5/10 ⛔ 1:1

bet365​

Otrzymane punkty reputacji: +24
czaro09 1,7K

czaro09

Użytkownik
U. de Chile - Antofagasta
Od rana w głowie siedzi mi ten typ, nie wiem czemu, ale kto nie ryzykuje nie pije szampana.
Gospodarze w lidze na razie w kratkę, przeplatają domowe rozgrywki z meczami Sudamericana. Antofagasta słabo rozpoczęła sezon, ale to dopiero początek.
Między tymi drużynami jest klasa różnicy, przynajmniej wg mnie. Forma strzelecka gospodarzy i niechlujstwo Antofagasty w obronie skłania mnie do postawienia takiego typu:

U. de Chile [-1,5] @2,100 2,5/10 bet365 ✅ 5:0

To tak po przemyśleniach, ewentualną klapę będzie można wyprostować na live, mecz o 23:30

Otrzymane punkty reputacji: +12
slawekq 410

slawekq

Użytkownik
Colo Colo – U.Espanola

Typ: Espanola dnb @ 2.25✅ Bet365 Co tu dużo mówić, Colo Colo ostatnio nie gra dobrze a zwieńczeniem ich formy było odpadnięcie z Copa Sudamericana z przeciętnym Dep. Pasto po porażce u siebie 0:2. Jak już prezydent CC Salah wypowiada się w stylu, że nie liczy w tym momencie na zwycięstwa zespołu bo na nie potrzeba czasu to coś tu nie gra.Tak samo wypowiada się trener Benitez – ”w tak krótkim czasie ciężko jest stworzyć zespół”.Kibice delikatnie mówiąc zdenerwowani co dodatkowo wywiera presje na graczach CC.Naprzeciwko natomiast Espanola, która powoli wraca na właściwe tory.Poza Rubio jedenastka mistrzowska praktycznie zachowana i mobilizacja przed tym meczem w ich szeregach duża.Myśle, że po tak wysokim kursie warto spróbować Espaanole
0:2✅

Otrzymane punkty reputacji: +10
czaro09 1,7K

czaro09

Użytkownik
Czas na ligowy puchar w Chile. Jest kilka ciekawych spotkań, pierwszy z brzegu to Currico Unido z U. Catolica. Myślę tutaj o overze, jest bardzo prawdopodobny.
Goście są w obecnie bardzo dobrej formie strzeleckiej, szczególnie Sosa i Castillo, którzy strzelali bodajże w ostatnich 3 spotkaniach po przynajmniej bramce. Jadue Gonzalez też jest w niezłej formie, jest czym postraszyć.
Nie wiem jak gospodarze kadrowo, ale nie mają takiego typowej gwiazdy drużyny, tam strzelcy i gra jest rozłożona bardziej po całym zespole, świadczy o tym np. fakt, że w poprzednim sezonie aż 8 bramek na koncie miał obrońca - Diego Churin. Młody, ale i już ograny argentyńczyk jest bardzo groźny pod polem karnym rywala, szczególnie przy SFG, więc Catolica musi przede wszystkim na niego uważać.
Spodziewam się szybkiego i otwartego meczu, jak to zwykło być w Chile. Torteros będą chcieli zadowolić swoich kibiców i sztab dobrym widowiskiem = bramkami, a Catolica na pewno będzie chciała wywieźć z wyjazdu jakiś porządny rezultat.
Można jeszcze dodać, że zespoły spotkały się 2 razy (2009 rok). W obu spotkaniach padło łącznie 12 bramek (1 mecz to 3:2 dla Unido u siebie, drugi to pogrom 7:0 dla Catoliki).
over 2,5 @1,67 bet365

slawekq 410

slawekq

Użytkownik
Nublense - Huachipato

over 2.5 @ 1. 94 ✅
marathon
Powiem tak, typ głównie bazuje na drużynie Nublense i ich nowym(od niedawna) trenerze Abrahamie.
Jest to trener, który preferuje bardzo ofensywny styl gry(dość powiedzieć, że w niedawnym meczu z bardzo mocnym O&#39;Higgins w pewnym momencie Nublense grało czterema nominalnymi napastnikami!), dlatego też spodziewam się ostrego szturmu na bramke Huachipato.Z drugiej strony Nublense w obronie popełnia też trochę błędów dlatego kontry Huachipato mogą być grożne.
3:1✅

Otrzymane punkty reputacji: +6
slawekq 410

slawekq

Użytkownik
U. Catolica - Rangers
U.Catolica wygra do zera @ 2.40⛔
bwin
Kurs na czyste zwycięstwo gospodarzy w tym momencie jest już zbyt słaby dlatego próbuje też coś bardziej ryzykownego.Jak już napisałem w dziale Rangersi w tym momencie są najsłabiej prezentującym się zespołem w Chile, który nie zdobył punktów już od pięciu spotkań.Praktycznie co mecz popełniają fatalne błędy w obronie.Mecz będzie także debiutem nowego trenera Rangersów Gamboy, który na moje miał zbyt mało czasu żeby cokolwiek poukładać w zespole.Z drugiej strony Catolica podrażniona ostatnim remisem z Iquiqe gdzie stracili w doliczonym czasie gry dwie bramki i tym samym trzy punkty.O reszcie atutów Catolici nawet nie muszę mówić.
⛔86min...

Otrzymane punkty reputacji: +2
slawekq 410

slawekq

Użytkownik
Colo Colo - Cobreloa

Cobreloa x2 @ 1. 75⛔
Bet365

Colo Colo, co tu dużo mówić, gra fatalnie.Leją ich nawet drugoligowcy(porażka u siebie z San Luis 0:2 w pucharze Chile), do tego fatalnie wyglądają w ofensywie co mnie wcale nie dziwi skoro w ataku grają takie &quot;asy&quot; jak Flores czy Toledo.Na domiar złego w ciągu tygodnia zwolnili trenera Beniteza a jego obowiązki tymczasowo przejął Hector Tapia(Tapia i tak był wcześniej w sztabie szkoleniowym CC).Ogólnie kryzys na całego.Z drugiej strony Cobreloa zespół, który nie licząc ostatniego wyjazdowego meczu z Palestino gdzie sędzia ich przekręcił(dwie czerwone kartki, karny z niczego) miał serie bodajże piętnastu meczów bez porażki na wyjeżdzie.Do tego Cobreloa to bardzo zdyscyplinowany zespół, na wymianę ciosów raczej nie pojdą - będą czekali spokojnie na swoje okazje.Sumując Cobreloa spokojnie powinna wywieżć przynajmniej remis z Monumental.

⛔2:1 to się Flores zemścił na mnie w doliczonym czasie:razz:

slawekq 410

slawekq

Użytkownik
Już dziś, o godzinie szesnastej mecz pomiędzy Universidad de Chile a Universidad Catolica czyli 177 &quot;Clasico Universitario&quot;.Mecz zapowiada się baaardzo interesująco.
Kilka statystyk z tego sezonu plus przewidywalne składy
Tutaj opinie o meczu ludzi &quot;piłki&quot; w Chile
Wypowiedzi z obozów:
UC Lasarte, Alvarez
La U Aranguiz, J.Rojas
Spodziewam się naprawdę świetnego widowiska.La U po słabym początku sezonu powoli wraca na właściwe tory.Wykrystalizował się w końcu jakiś lider, który pociągnie drużynę w słabych chwilach - Aranguiz.Dobrze wkomponował się też Rubio a jest jeszcze przecież także dochodzący do formy po kontuzji Ubilla.Zdecydowanie poprawili grę bez piłki(pressingiem grają najlepiej w Chile, co zresztą jest znakiem rozpoznawczym trenera Figueroy).Pytanie czy to wszystko wystarczy na Catolice?Cruzados w tym sezonie grają kapitalnie.Świetnie uzupełniający się w ataku Castillo i Sosa, piekielnie szybkie skrzydła Meneses i Cordero, doświadczona pomoc Costa i przeżywający drugą młodość Mirosevic i zgrana obrona.Co mi się jeszcze podoba w UC to to, że zawsze grają do końca swoje bez zbędnych kalkulacji typu &quot;prowadzimy to ostatnie 10min cofniemy się&quot;.Nie ma tego, jak jest okazja do kontry to po prostu atakują.
Co do typów na mecz to ciężko coś pewnego wymyślić:razz:
Ja dla dobrego oglądania puszcze over 3 bo wystarczy jedna bramka i strzelanina się zacznie.
Podsumowując zachęcam bardzo każdego do obejrzenia derbów bo będzie warto;)

Otrzymane punkty reputacji: +13
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom