>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Chiński futbol 中超联赛

xonic008 69

xonic008

Użytkownik
Shandong Luneng - Chongqing Lifan 1 @1.50
山东鲁能 - 重庆力帆 1 @1.50

W dotychczasowych zmaganiach chińskiej Super Ligi Shandong Luneng zanotowali cztery zwycięstwa i jedną porażkę ustępując, w wyjazdowym spotkaniu, ekipie Shanghai SIPG, będącej jednym z faworytów do zgarnięcia mistrzowskiego tytułu. Natomiast dorobek Chongqing Lifan to 8 punktów zdobyty dzięki dwóm zwycięstwom, dwóm remisom oraz jednej porażce. Drużyna z miasta Jinan w zeszłym sezonie uplasowała się na 14. miejscu tuż nad samą strefą spadkową. Początek obecnego sezonu to zgoła odmienna sytuacja, zajmują drugą lokatę, a to wszystko za sprawą m.in. świetnej dyspozycji strzeleckiej Papissa Cissé. Shandong Luneng są prawdziwą rewelacją i nie sądzę aby grająca w kratkę drużyna z Chongqing była w stanie im zagrozić. Stawiam na zwycięstwo gospodarzy.
Wynik 1:1 ⛔⛔⛔

xonic008 69

xonic008

Użytkownik
Guangzhou R&amp;F - Guizhou Zhicheng 1 @1.50
广州富力 - 贵州智诚 1 @1.50

Jak dotąd Guangzhou R&amp;F jest jedyną drużyną w lidze bez porażki na koncie, dzięki czemu samodzielnie zajmuje fotel lidera. Natomiast Guizhou Zhicheng to jedna z czterech ekip, która jeszcze nie odnotowała żadnego zwycięstwa w lidze i plasuje się na kiepskim 14. miejscu w tabeli. Jeśli chodzi o bezpośrednie pojedynki to tam też lepiej wyglądają gospodarze tego spotkania, trzy zwycięstwa w trzech meczach (co prawda dawno temu bo ostatnie w 2014 roku, ale zawsze). Myślę, że i tym razem świetna forma Erana Zahaviego i Renatinho pozwoli, bez większego problemu, odnieść zwycięstwo ekipie z miasta Kanton.

Otrzymane punkty reputacji: +5
xonic008 69

xonic008

Użytkownik
Guangzhou R&amp;F - Guizhou Zhicheng 1 @1.50
广州富力 - 贵州智诚 1 @1.50

Jak dotąd Guangzhou R&amp;F jest jedyną drużyną w lidze bez porażki na koncie, dzięki czemu samodzielnie zajmuje fotel lidera. Natomiast Guizhou Zhicheng to jedna z czterech ekip, która jeszcze nie odnotowała żadnego zwycięstwa w lidze i plasuje się na kiepskim 14. miejscu w tabeli. Jeśli chodzi o bezpośrednie pojedynki to tam też lepiej wyglądają gospodarze tego spotkania, trzy zwycięstwa w trzech meczach (co prawda dawno temu bo ostatnie w 2014 roku, ale zawsze). Myślę, że i tym razem świetna forma Erana Zahaviego i Renatinho pozwoli, bez większego problemu, odnieść zwycięstwo ekipie z miasta Kanton.
Wynik 1:3 ⛔⛔⛔

xonic008 69

xonic008

Użytkownik
Z racji tego, że właśnie jestem w okresie pisania matur, nie za bardzo mam czas, aby pisać analizy meczów, dlatego kilka następnych postów to będą same moje typy bez analiz.

Guangzhou Evergrande - Shanghai Shenhua bts @1.67
广州恒大 - 上海申花 bts @1.67

Jiangsu Suning - Yanbian Funde drużyna 1. over 1.5 @1.53
江苏舜天 - 延边富德 drużyna 1. over 1.5 @1.53

xonic008 69

xonic008

Użytkownik
Z racji tego, że właśnie jestem w okresie pisania matur, nie za bardzo mam czas, aby pisać analizy meczów, dlatego kilka następnych postów to będą same moje typy bez analiz.

Guangzhou Evergrande - Shanghai Shenhua bts @1.67
广州恒大 - 上海申花 bts @1.67
Wynik 3:2 ✅✅✅
Jiangsu Suning - Yanbian Funde drużyna 1. over 1.5 @1.53
江苏舜天 - 延边富德 drużyna 1. over 1.5 @1.53
Wynik 1:1 ⛔⛔⛔

xonic008 69

xonic008

Użytkownik
Shanghai SIPG - Guizhou Zhicheng 1(-1.5) @1.67
上海上港 - 贵州智诚 1(-1.5) @1.67

Chongqing Lifan - Henan Jianye 1dnb @1.51