>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Fortuna bonus

Chemia

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Ale macie problemy śmiech na sali ;) eech młode pokolenie nie chce wam się uczyć nic a nic. A potem wielkie halo że to trudne hahaha

Jak nie wiecie jak zamienić np 160g CuO na mole to piszcie wyjaśnię wam to w 1 pliku :p

lalo 36

lalo

Forum VIP
Dobra Krzysztof nie cwaniakuj ... Jeżeli umiesz chemie to się bardzo cieszę ale nie krytykuj innych którzy nie umieją bo nikt nie jest doskonały ... NO chyba uważasz że Ty jesteś to inna sprawa ... ;|

T 9

tosterkm

Użytkownik
Ale macie problemy śmiech na sali ;) eech młode pokolenie nie chce wam się uczyć nic a nic. A potem wielkie halo że to trudne hahaha
Jak nie wiecie jak zamienić np 160g CuO na mole to piszcie wyjaśnię wam to w 1 pliku :p
Dobra Krzysztof nie cwaniakuj ... Jeżeli umiesz chemie to się bardzo cieszę ale nie krytykuj innych którzy nie umieją bo nikt nie jest doskonały ... NO chyba uważasz że Ty jesteś to inna sprawa ... ;|
raz w zyciu bylem z czegos zagrozony, z matmy w IV klasie LO, powodem bylo tylko i wylacznie moje lenistwo, nie chodzilem na sprawdziany, babka postawila mi z nich 1 (takie byly reguly w naszej szkole), potem zaliczylem 2 sprawdziany w tydzien, pamietam ze byly to prawdopodobienstwo i stereometria
cala ta historyjka ma taki sens ze na 2 to naprade trzeba tylko troche dobrej woli, trzeba sie pouczyc, nawet jak to jest do d... i cie nie interesuje, na studiach jak mialem taki lipny przedmiot to zmuszalem sie do uczenia sie go, zeby zaliczyc i miec z bani, nie musiec do tego wracac...
no ale latwo sie gada... trudniej sie do tej nauki zmusic ????
powodzenia panowie, pozaliczajcie szybko zebyscie mogli sie skupic na zarabianiu hajsu na EURO ????

nowak 0

nowak

Użytkownik
Heh przeczytałem referacik z chemii i...... oczywiście musiała sie do czegos doczepic i zadała mi takie pytanie: Czym się różni benzyna krakingowa od benzyny otrzymanej z ropy naftowej i w jaki sposób to wykryć ?

Może są na forum osoby które mogą pomóc ? ????

nowak 0

nowak

Użytkownik
Odświeżam

Czym się różni benzyna krakingowa od benzyny otrzymanej z ropy naftowej i w jaki sposób to wykryć ?

nowak 0

nowak

Użytkownik
I jak Nowak ? ???? Bo ja ZDAŁEM ???? Klasa maturalna wita ;)
Chemia poprawiona i..... zdaje ????

w 3 klasie to sie zaczynam uczyc (w koncu kiedys trzeba zacząc :p) bo ja takiego stresu nie przezyje z tymi zagrozeniami ????

emdzej 0

emdzej

Użytkownik
No i ja też zaliczyłem chemie także &lt;browar&gt; dla nas wszystkich ???? ostatni sprawdzian z moli i 4 ????

Do góry Bottom