>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Chelsea Londyn - Tottenaham Hotspur, FINAŁ CAPITAL ONE CUP [1 marca 2015]

Status
Zamknięty.
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik

VS

Chelsea Londyn - Tottenham Hotspur
1,67 - 3,87- 5,05

W niedzielny wieczór poznamy pierwsze rozstrzygnięcie na angielskich boiskach. Derbowa potyczka na Wembley między Chelsea, a Tottenhamem wyłoni zwycięzce rozgrywek o Puchar Ligi Angielskiej. Faworyta cięzko wskazać. Wszyscy z pewnością będą oczekiwali iż starcie obu zespołów będzie stało na wysokim poziomie i chociaż w połowie będzie tak dobre jak mecz obu zespołów na White Hart Lane w Premier League gdzie Tottenham wygral 5:3, a w meczu było dosłownie wszystko !
Kto jest Waszym fawroytem ? Kto zgarnie trofeum ?
Zachęcam do dyskusji ! ;)

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Co jest Panowie ? Żadnych prozpocyji na finał Capital One Cup ?

Wiem, że dziś w Premier League dwa inne świetne starcia, ale mecz na Wembley równiez zapowiada sie ciekawie. Tottenham ma szanse na pierwszy puchar od 2008r kiedy to wygrał ówczesny Caling Cup z ... Chelsea właśnie. Ciekawie ten mecz przypomina Daily Mail -&gt; http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2973217/Chelsea-Tottenham-face-run-2008-League-Cup-final-happened-Wembley-stars-day.html

Tottenham napięty terminarz w ostatnim czasie, odpadli z Ligi Europy, tydzień temu zremisowali tylko 2:2 z West Hamem, chociaż to tylko to trzeba wziąc w cudzysłów bo powinni się cieszyc z tego remisu gdyż to WHU prowadził 2-0 przecież.

Chelsea dziś bez Matica pauzującego za cz.kartkę więc szansa dla Ramiresa bądź Mikela.

Przewidywane składy :

Chelsea: Cech; Ivanovic, Terry, Cahill, Azpilicueta; Ramires, Fabregas; Willian, Oscar, Hazard; Costa.
Tottenham: Lloris; Walker, Dier, Vertonghen, Rose; Mason, Bentaleb; Eriksen, Dembele, Lamela; Kane.

Czy Harry Kane znowu pogrąży Chelsea jak w Premier League w tym zwycięskim 5:3 ? Co pokaże Eriksen ? Jak zagra maszynka Mourinho ?
Wiele ciekawych kwestii z tym meczem ! Jedynie szkoda, że żadna polska stacja tv nie pokazuje tych rozgrywek ...

kuba86 2K

kuba86

Użytkownik
Żadnych propozycji pre, bo na lajw będzie o wiele ciekawiej.

Dobry mecz się zapowiada, oby taki jak w lidze. Koguty odpadły z LE, więc mogą się skupić na lidze. Największe siły jednak wytoczą dzisiaj. Tak jak wspomniałeś, ostatni raz wygrali w 2008 z The Blues. Dzisiaj staną przed szansą na powtórkę, jednak nie popadałbym w hurraoptymizm. Gra Kogutów z meczu na mecz wygląda co raz gorzej. Już w starciu z Młotami Harry Kane wyglądał na lekko zmęczonego sezonem. Każdy jego strzał lądował na nogach stoperów WHU. W meczu z Fiołkami co prawda zgrał Soldado, ale nie wiem czy Koguty mają jakieś większe szanse na powalczenie z The Blues.

Chelsea podrażniona remisem z Burnley. Matić nie zagra. Tutaj się pojawia problem dla Mou, bo ani Ramires ani tym bardziej Mikel nie przekonują mnie do siebie. Obaj nie pasują za bardzo do filozofii The Special One. No zobaczymy, liczę na dobre spotkanie, sporo goli i kartek. ;)

Otrzymane punkty reputacji: +21
fryzj3r 219

fryzj3r

Użytkownik
Zupełnie zapomniałem o tym meczu ????
To będzie pierwszy mecz Chelsea z pauzą Matica, także jestem ciekawy jak się spiszą bez niego. Grali bez niego w tym sezonie, w lidze, jeden raz i zgadnijcie kiedy.. Właśnie wtedy kiedy to pierwszy raz przegrali w lidze, skończyło się gadanie o powtórzeniu wyczynu Invincibles. I podejrzewam, że duży wpływ na wynik tego spotkania miał brak własnie Matica. Z drugiej strony Tottenham który w lidze europy się nie popisał. Jednak w 1 składzie nie zagrali Mason, Hurricane, Rose czy Walker. Myślę, że byli oszczędzani właśnie na ten mecz, bo mimo że ten puchar jest najmniej znaczącym pucharem w sezonie Anglików to jednak daje przepustkę do ligi europy. Teraz można się zastanowić, że Tottenham wystawił słabszy skład na LE żeby wygrać puchar, który da im LE ???? Jednak myśl, że w przyszłym sezonie mogliby nie wyjechać z Anglii na żaden mecz pucharowy może troche smucić Kogutów i na pewno może skłonić piłkarzy to przemyślenia tego czy nadal chcą grać na WHL.
Teraz może bardziej o meczu. W tych meczach pada dużo bramek, wspomniane 5:3 czy wcześniej deklasacja po 3 i 4 do 0. Finały to zazwyczaj gra do 1 bramki, potem mecz się otwiera i gra się o wszystko. Dlatego spodziewam się dużej ilości bramek, rożnych i nawet kartek. Jeśli chodzi o faworyta to gdyby grał Matic to byłaby nim Chelsea, ale bez niego już nie jest tak kolorowo jak na Łazarskim. Ogólnie mam wrażenie, że maszynka Chelsea troszkę spuchła, a do tego brak Matica i można się teraz spodziewać gubienia punktów. Z drugiej strony Tottenham, który swoją grę opiera na Harrym Kane i czasami pociągnie Eriksen. Do tego dochodzi mecz na Wembley, który na pewno jest czymś wyjątkowym dla każdego piłkarza i kilku młodych, którzy jadą tam poraz pierwszy może się spalić albo całkiem odwrotnie zajebiście się zmotywować i zagrać mecz życia.
Liczę na dobre spotkanie, może jakaś dogryweczka i niech wygra lepszy :cool:
Typy :
Tottenham więcej kartek @1.95 ⛔
Powyżej 13 rożnych @3.40 ⛔
Chelsea powyżej 5.5 rożnego @1.66 ⛔
Tottenham powyżej 4.5 rożnego @1.66 ✅
Powyżej 2.5 &amp; BTTS @2.50
⛔

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom