>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Chelsea FC - Fenerbahce (1-2) rewanż

Status
Zamknięty.
patryk0146 959

patryk0146

Użytkownik
jesli chelsea strzeli szybko gola to fener nie bedzie mialo czego szukac. szansa turkow bedzie uplywajacy czas, im dluzej beda utrzymywac 0:0 tym lepiej dla nich bo anglicy beda musieli sie z czasem otworzyc. mysle ze fener wejdzie dobrze w mecz nie to co w sevili. mecz powinien sie roztrzygnac w grganicach 60-90 minuty do tego czasu chelsea nie bedzie prowadzic wyzej niz 1:0. londynczycy w swoim stylu napewno zaczna spokojnie bo fener to nie olympiakos.

chris4 1

chris4

Użytkownik
Myślę, że w tym meczu postawię over 2.5
Drużyna z Londynu na pewno jest w stanie strzelić pierwszego gola. Tylko pamiętajmy o tym, że Fenerbahce w tej edycji LM gra świetnie; zwróćmy uwagę na to, że w Stambule Chelsea de facto nie strzeliła sama od siebie ani jednej bramki (bramka samobójcza Deivida), a po tym wypadku Turcy potrafili się podnieść i w pięknym stylu pokonać The Blues.

Ciężko będzie wytypować zwycięzcę meczu, dlatego decyduję się na typ wyżej - Fenerbahce na pewno strzeli jakąś bramkę, Chelsea nie będzie im dłużna, jeśli biorą awans pod uwagę...

sieku 31

sieku

Użytkownik
Wiesz co? W dupsku miałbym picie pifka na stadionie jeśli niewolnoby było dopingować... ????
Fakt faktem że Chelsea nie dorówna Turkom w dopingu skoro nawet prawo im tego zabrania ,ciekawe jak to będzie z kibicami Kanarków, bo oni to raczej nie usiedzą na tyłkach :p

sieku 31

sieku

Użytkownik
Dużo już pisałem o tym meczu więc teraz to podsumuję typami:

# Fenerbahce strzeli
kurs: 1.8 - 2.0
pewność: 9/10

# over 2,5
kurs: 1,6 - 1,7
pewność: 9/10

# Fenerbahce awansuje
kurs: 2,6 - 3,0
pewność: 2/10

# Chelsea wygra
kurs: 1,3 - 1,4
pewność: 6/10

mati_tupac 0

mati_tupac

Użytkownik
ja wcale nie byłbym tego taki pewien...jak cos strzela to bedzie ciezko Chelsea odrobic,pamietajmy o meczu z Sevila , tam w 2 połowie pokazali pazury .. w tym meczu moze pasc wiec wszystko,zwłaszcza ze w bramce nie zobaczymy Petra Cecha(kontuzja)
ja osobiscie obstawiałbym czysty remis albo Over 2.5 ????
trzymam za piłkarzy z Turcji kciuki ????

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Z Sevillą mieli grubego farta na tym szczeblu rozgrywek 2 x już nie będą go mieli zwłaszcza ze Turcy są znani z tego że u siebie grają o klase lepiej

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
A jak dla mnie to jednak Chelsea awansuje bo oni zawsze maja takiego farta i pewnie strzela jakas przypadkowa bramke i beda sie wtedy bronic bo 1:0 daje im upragniony awans. Fenerbahce i tak juz daleko zaszlo wiec nie ma nic do stracenia wiec zapewne powalcza, chociaz sa niedoswiadczona druzyna to miejmy nadzieje ze Alex pociagnie zespol, bo wolalbym dla pilki aby to Turcy awansowali niz The Blues. Cudicini to tez nie jest zly bramkarz ale klasa do Cecha jednak troche mu brakuje wiec Fenerbahce jak najbardziej moze strzelic bramke. Ale Chelsea wygra niestety patrzac realnie... Bo nie wierze ze Grant majac do dyspozycji takich graczy moze odpasc. Chyba ze znowu zacznie bronic wyniku tak jak w meczu z Tottenhamem jak zdejmowal napastnikow i wprowadzal obroncow za co oberwalo mu sie od Didiera Drogby ;)

yarson 0

yarson

Użytkownik
W tym spotkaniu bardziej prawdopodobna wydaje się wygrana Chelsea, jednak kurs na to rozwiązanie całkowicie odstrasza. Ja osobiście tego meczu nie ruszam bo tu może się zdarzyć wszystko. Bardzo prawdopodobnym typem jest over 2,5 argumentem za tym przemawiajacym jest brak w bramce niebieskich Petera Cecha choć Cudicini(nie wiem dokładnie jak to się pisze) wcale złym bramkarzem nie jest . Fenerbahce grać potrafi ale czy stać ich na wyeliminowanie wielkiej Chelsea?Trochę w to wątpie ale wierze w Turków ???? wcale bym się nie zdziwił gdyby powtórzył się scenariusz ze spotkania z Sevillą, czyli dogrywka. Ale jak to mówią pożyjemy zobaczymy. Życze trafnych typków w tym meczu... ????

snajper 322

snajper

Forum VIP
boje sie ze padnie frajerskie 1-0 a pozniej Chelsea zrobi to co Lpool na Arsenalu... zamuruja bramke w 11 chlopa ;/
Niech padnie frajerska bramka, ale jak turcy w +90 im strzela to sie poloze i bede plakal ze smiechu ????

terry13 0

terry13

Użytkownik
a ja życze sobie żeby chelsea wygrała 10-0 i pokonala Turków. Fenerbahce i tak już daleko doszło i czas sie pożegnać z tegoroczną LM. Mam nadzieje że zobaczymy piękny futbol i duż bramek, ale oby cfc awansowała i trafiła na Liverpool rewanżując sie za pechowe porażki sprzed ostatnich lat.

lalo 36

lalo

Forum VIP
...
Chelsea - Fenerbache
✅✅✅
Króciutko bo zaraz się meczyk zaczyna. Dzisiaj będzie dosyć ciekawe spotkanie w Londynie gdzie Chelsea podejmie przyjezdnych z Turcji. Ostatni mecz tydzień temu niespodziewanie wygrali gospodarze którzy w sumie strzelili trzy bramki w tym meczu :jezora: ( jedna samobójcza dla nie wtajemniczonych ) Ogólnie cały mecz moim zdaniem przeważała drużyna z Londynu jednak zabrakło trochę szczęścia i przegrali ten mecz po strzale życia jednego z zawodników Fenrbache. Moim zdaniem Londyńczycy zrobią dziś wszystko aby awansować i tak też się stanie, przemawia za Nimi kilka argumentów : własny stadion , lepsi piłkarze , dobrze grają na własnym stadionie a Fenerbache słabo na wyjazdach - szczególnie w LM. Moje typy na to spotkanie :
Chelsea ✅✅✅
Chelsea / Chelsea✅✅✅
Chelsea wygra min. 2 bramkami ✅✅✅
D. Drogba strzeli bramkę ⛔
awans
Chelsea✅✅✅
pozdROWienia ????

sieku 31

sieku

Użytkownik
Komentator w ntv jest ułomny i nienadawałby się nawet do komentowania meczy na w-f w podstawówce!!! Chelsea znowu zagrała na minimum i uważam że miała sporo szczęścia. Takie balansowanie na krawędzi nie da im szans na finał.

ryba_gangsta12 665

ryba_gangsta12

Użytkownik
Mam nadzieje że Sieku zrozumie że Anglia to klasa sama w sobie:-D I jakieś Tureckie zespoły nie wyeliminują takich potęg do jakich zalicza się Chelsea Londyn!!! I zaś będzie piękny półfinał, pełen walki do ostatniej sekundy, mocnej wyspiarskiej gry czyli Chelsea-Liverpool ???? Będzie ciężko ale ja wierze w finał.

POZDRO

Turcja do domu!!

sieku 31

sieku

Użytkownik
Mam nadzieję że Twoja wypowiedź opiera się na obu obejżanych przez ciebie meczach 1/4 i że widziałeś że ten jakiś Turecki zespół wysłany do domu pokazał futbol, który był bliski ośmieszenia tej potęgi... ... off-top [kasacja]

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom