>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Chcesz zagrać szybki turniej w bilard i wygrać kilka złotych?

aduss 5

aduss

Użytkownik
Chętnie zagrałbym turniej w serwisie gryonline.wp.pl w snookera, b8, b9 etc. dla kilku, kilkunastu os.
A żeby było ciekawiej, skarbnik mógłby zebrać po kilka zł wpisowego za udział w turze od chetnych, a po zakonczeniu turka, który trwalby 1-2 h dosłownie ( to zalezy od ustaleń) zebrana pula zostalaby podzielona miedzy najlepszych. Pieniadze symboliczne, rodzaj turka i zasady bysmy ustalili i wysokosc nagród. Płatności najwygodniejszą metodą mb.
Póki co trzeba zebrać uczestników i bysmy zagrali jutro albo przy sobocie.
Pomysl moze wydawać sie szalony, ale mam nadzieje ze znajdzie sie kilku śmiałków :spokodfhgfh:

remik47 0

remik47

Użytkownik
mysle ze bardzo fajny pomysł. bilard na wp chyba jeden z lepszych w sieci a turniej na pewno dalby duzo radochy ;)
zgłaszam sie od razu jako chetny i licze, ze znajdzie sie jeszcze chociaz 6 zainteresowanych.

aduss 5

aduss

Użytkownik
Ja mam 9 maxoow ;p wiec chetnie z kims zagram ? ???? kto chętny ?;)
z wielką przyjemnością przyjmuję wyzwanie ????
Możemy o nic, ale chętniej zagrałbym np. do 5 win a winner wygrywa 5 zł ???? Co Ty Na To?

aduss 5

aduss

Użytkownik
jest już 6-7 chętnych (marcinxxx musisz sie okreslic czy chcesz czy nie) i przy sobocie pasowałoby rozegrać turka... Choc nie ma zgodnosci w którą grę... Mi obojetne

jack4show 30

jack4show

Użytkownik
Ja byłbym za tym by zagrać w snookera 2004 ;) bo w inne gry niezbyt ... ;)) he, to może teraz sparniemy .. jest ktoś chętny &gt;?? pograć 4 fun narazie ;)

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
jak by co to bym zagrał turka ale w bilard 2004 ???? jak by taki byl to mozna pisac na pw ;) nie wiem jak bede z kasa stojal na mooneyu ale moze cos zalatwie ;)
w snoka za bardzo nie znam regułów

Do góry Bottom