Temat zbiorczy na najbliższy sezon zaplecza angielskiej Premier League, tu możemy podawać typy z analizami na poszczególne spotkania Championship oraz prowadzić dyskusję o poszczególnych meczach.
To nie jest błąd przy szacowaniu szans. Pewności na chwilę obecną nie mam, ale moim zdaniem kurs na Middle jeszcze pójdzie do góry. A przynajmniej moim zdaniem większa szansa na wzrost kursu na gości niż na jego spadek.cytat z dnia 31 lipca 2019 14:55 przez jozzy2202.08.2019 1 kolejka
Luton - Middlesborough
Typ: 2 Kurs: 2.60
fortuna
Kurcze o co kaman z tym meczem? Takie kursiwo na Middlesborough?
Trzeba spróbować wykorzystać być może błąd buków przy szacowaniu szans?!
cytat z dnia 31 lipca 2019 14:55 przez jozzy2202.08.2019 1 kolejka
Luton - Middlesborough
Typ: 2 Kurs: 2.60
fortuna
Kurcze o co kaman z tym meczem? Takie kursiwo na Middlesborough?To ja to musze spróbować.
Luton fajnie awansowali do Championship ale patrzać na sparingi to raczej nie mają czym zagrozić rywalowi.
Dopóki grali ze słabymi było ok ale tylko trafili na Norwich i .... lepiej przemilczeć wynik.
Cóż faworyt jest znany i nie wiem o co chodzi może ktoś mądrzejszy odemnie się znajdzie ale ja w to wchodze z buta.
Trzeba spróbować wykorzystać być może błąd buków przy szacowaniu szans?!
Wynik:
Jednak 3-3cytat z dnia 31 lipca 2019 18:09 przez windover
Bo ja wiem ,początek sezon do tego grają z beniaminkiem który u siebie w poprzednim sezonie na swoim obiekcie przegrał tylko trzy spotkania. Do tego utrzymali w składzie króla strzelców J. Collinsa (44/25) ,fakt Norwich ich zjadło u siebie ,ale Boro też dostało lanie z drugoligowym 1. FC HEIDENHEIM 1846 (5-1) do tego już straciło Obi Mikela a w ataku mają kolesia z Konga za prawie 20-baniek który strzela 14-bramek w 42-meczach plus Cardiff za 4.banki kupiło Flinta (39/1) a pościągali ludzi na razie nic nieznaczących. Dla mnie 50/50.