Ja osobiście odradzam kolegi typ,kurs jest marny a ryzyko dużo,o gospodarzach kolega napisał sporo,więc ja trochę o gościach,widać u n ich poprawę,2 ostatnie mecze zremisowane w tym ostatni z 4 WBA na wyjezdzie 1-1 gdzie byli równym rywalem dla miejscowych a nawet powiedziałbym że przeważali,więc czemu mają nie powalczyć w dzisiejszym meczu.Moje propozycje na dzis w tym spotkaniu to...Bristol City 1.60 - Ipswich
Gdy wszystkie oczy zwrócone są dziś na LM, spróbujmy poszukać czegoś w niższej lidze Angielskiej.
Gospodarze nie tak dawno imponowali formą wygrywając siedem! ligowych spotkań z rzędu i dorzucając jeszcze w między czasie dwa zwycięstwa w pucharach. Jednak ostatnio lekki kryzys, 5 spotkań i ledwo jeden remis, no ale od początku. Zaczęło się od meczu pucharowego z Wolves, jakby nie patrzeć drużyną dobrze poczynającą sobie w Premiership, więc nic dziwnego. Potem wyjazdowa porażka z liderem tabeli - Norwich 2:3, kolejna porażka, dość niespodziewana u siebie z Birmingham 1:2, remis na wyjeździe z średniakiem Preston i porażka z wiceliderem Leeds u siebie 0:1. Fakt, nie powala to na kolana, ale dziś w końcu rywal, z którym aż się prosi wygrać. Bristol aktualnie traci tylko punkt do miejsca barażowego w walce o Premiership, natomiast Ipswich zamyka tabele i na 10 kolejek przed końcem, tracą aż 12 punktów do bezpiecznego miejsca, co według mnie jest nie do odrobienia. Zresztą o czym tu mówić, skoro goście w dotychczasowych 36 kolejkach odnieśli zaledwie 3 zwycięstwa, a ich forma również pozostawia wiele do życzenia - ostatnie zwycięstwo 12 stycznia, od tego czasu 5 porażek i 4 remisy. Na wyjazdach bilans tragiczny 1-4-13 i 11:36 bramkach i choć Bristol u siebie również nie błyszczy, to jednak mają dziś świetną okazję na poprawę swoich statystyk. W listopadzie na terenie Ipswich, Bristol wygrało 3:2, ostatnie 3 mecze tych drużyn na stadionie Bristol to trzy zwycięstwa gospodarzy i dziś powino być podobnie.
Bristol City
-
Ipswich
Typ-02 +++
Kurs-2.45
Typ 2-Btts +++
Kurs-2.05.
A jak będzie to się okaże po meczu.
żeby to tak zawsze chciało wchodzić.