jozzy22
Użytkownik
Już jutro startuje hokejowa Liga Mistrzów.
Zapraszam do podawania typów i pisania analiz.
Zapraszam do podawania typów i pisania analiz.
Może wysoko a nie musi. To jest początek sezonu, Cracovia na papierze dużo słabsza ale jakoś rok temu w Pradze potrafili powalczyć. W sparingach Red Bull wygrywał z dużo lepszymi drużynami, ale bramki też tracił. Wg mnie value jest po stronie Cracovii i kurs 1,07 na Red Bull jest dość śmieszny. W końcu to jest hokej.Pytanie do ekspertów działu. Jak wysoko Monachium może dziś pojechać Cracovie?
A moim zdaniem tutaj jednak trzeba wziac pod uwage aspekt tego awansu. Malmo chyba celowo troche odpuscilo ostatni mecz by skupic sie na dzis. Ja zagralem tutaj odwrotnie czysta 1 na MalmoMalmo - Kometa Brno lub remis @ 2.07 tipsport
Oglądałem ostatni mecz Komety z Pilznem i to była dla mnie hokejowa uczta. Dwie najlepsze i najbardziej widowiskowe obecnie drużyny. Oczywoście na Czeskim podwórku. Po pierwszej tercji Kometa przegrywała (0-3) i wygrali mecz (5-4).Zrobili to w świetnym stylu. Ostatnio podobnie zrobili z Libercem,gdzie przegrywali w 2 tercji a potem wypalili na (7-2).Potrafią reagować w odpowiednich momentach.Jest zgranie i zrozumienie na lodzie. Dobrze ogląda się ostatnio Kometę,grają po mistrzowsku ???? Widać,że są w formie i mają solidny zgrany team .Pisałem już o nich nie raz w tym sezonie
O Malmo wiem niewiele,poza statystyką i tabelkami. Do ostatniego ligowego spotkania,które przegrali 3-0,to drużyna raczej overova. Forma ostatnio przeciętna. Do tego grają dzisiaj ważny dla układu tabeli Szwedzkiej ligi mecz z Orebro... przegrany po dogrywce. Będą mieli krótki czas na regeneracje.Warto zaznaczyć,że pierwszy mecz w Brnie wygrała Kometa po dogrywce (5-4)
Biorąc pod uwagę,że Kometa już pewna awansu,ma komfortową pozycję w tipsport extralidze , jest w świetnej formie,a Malmo gra dzien po dniu i ostatnio nie zachwyca,to stawiam na remis lub wygraną Komety
Wygląda no to,że zarówno Kometa jak i Malmo zagrają rezerwami. Fakt typ trochę życzeniowy i loteryjny. Zastanawiam się jeszcze nad overem... w Ostravie dzisiaj też mi overem zalatuje Zaraz się mecz zaczyna na CT SportA moim zdaniem tutaj jednak trzeba wziac pod uwage aspekt tego awansu. Malmo chyba celowo troche odpuscilo ostatni mecz by skupic sie na dzis. Ja zagralem tutaj odwrotnie czysta 1 na Malmo
Dzis wydaje mi sie ze moze byc troche dziwnych wynikow w LM. Warto wziac pod uwage zwyciestwo Grodna z JYP po bardzo dobrym kursie