>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Chamberlain Bets

Status
Zamknięty.
chamberlain 734,4K

chamberlain

Moderator
Członek Załogi
Swansea - Stoke
BTS Tak @ 1.80 Bet365 ⛔
Stawka: 8j
⛔ 8j
Trzeba było trochę odpocząć od tematu, ale wracam i mam nadzieję, na pozytywny powrót, analiza w dziale ;) Kurs złapałem wcześniej lepszy, ale teraz już niestety spadł.

chamberlain 734,4K

chamberlain

Moderator
Członek Załogi
Arsenal - Bayern
Robert Lewandowski trafi bramkę @ 1.83 Bet365 ⛔

Nie trzeba wspominać o formie Lewandowskiego w ostatnim czasie, nie strzelił ostatnio z Werderem, ale przecież nie będzie strzelał cały czas. Tym razem Bayern jedzie do Londynu, gdzie wydaje mi się, że czeka ich wcale nie łatwe spotkanie, Arsenal ma nóż na gardle po 2 porażkach, na pewno dadzą z siebie wszystko, ale też swoje stracą, skoro nawet Olympiakosowi dali sobie trafić 3 bramki. Lewandowski dobrze wspomina ostatni wyjazd na Wyspy z reprezentacją Polski i mam nadzieję, że dobrze będzie również wspominał to spotkanie z Bayernem, Koscielny i Mertesacker to zawodnicy z którymi Robert powinien dać radę sobie poradzić. Jestem ciekawy tylko, czy w bramce, tak jak w poprzednich spotkaniach Ligi Mistrzów stanie Ospina, czy też Wenger postawi jednak na Cecha. Tak czy siak Robert w każdym meczu ma sytuacje i ostatnimi czasy sporo ich wykorzystuje, po 2 spotkaniach ma na koncie 3 bramki i jest tuż za Ronaldo, który trafił do tej pory 5 bramek.

BATE - Barcelona
Junior Neymar trafi bramkę @ 1.57 Bet365 ⛔

Kurs trochę mniej zachęcający niż na Lewandowskiego, ale myślę, że coś za coś, Neymar będzie miał jednak większą okazję na trafienie bramki. Barcelona bez Messiego to nie ta sama Barcelona i chyba każdy to widzi, więc ciężar gry na siebie muszą brać pozostałe dwa filary drużyny, czyli Neymar i Suarez. W ostatniej kolejce Barcelona dopiero pod koniec spotkania zapewniła sobie zwycięstwo z Bayerem, Neymar bramki nie strzelił, ale w tym meczu inni zawodnicy błysnęli. Ostatnio dał popis w meczu z Rayo, w którym trafił 4 bramki, trzeba powiedzieć, że 2 z karnego, ale gole to gole, to że wykonuje karne też jest plusem dla typu, ponieważ obrońcy BATE mogą sobie nie radzić z szybkimi zawodnikami Barcy. Zespół z Białorusi ostatnio sprawił sensację wygrywając z Romą, drugiej sensacji się nie spodziewam, Barcelona wygra, mam tylko nadzieję, że nie zadowolą się małą ilością bramek.

Dinamo Zagrzeb - Olympiakos
BTS Tak @ 1.83 Bet365 ⛔

Obie drużyny łączą dwie rzeczy, wygrali z Arsenalem i przegrali z Bayernem, dzięki temu obie są w dość korzystnej sytuacji, choć w lepszej leży Olympiakos. Dlaczego BTS? Dinamo u siebie strzela dosyć często, jak nie powiedzieć bardzo często, w 11 spotkaniach domowych od rozpoczęcia sezonu w 10 spotkaniach trafiali przynajmniej 1 bramkę, a tracą również sporo, tylko w 2 meczach zachowali czyste konto, podobna rzecz tyczy się Olympiakosu, ale już nie będę przytaczał statystyk, 3 bramki trafione dla Arsenalu na wyjeździe, powinny dać trochę do myślenia, dla Dinama, jeśli wszystko pójdzie dobrze, jedną bramkę strzelić powinni. Dla obu drużyn to spotkanie jest bardzo ważne, więc nie ma mowy o odpuszczaniu, myślę, że zobaczymy trochę bramek w tym spotkaniu. Skłaniałbym się w tym meczu również na kartki, ale linia jak dla mnie trochę wysoka.

Dynamo Kijów - Chelsea
BTS Tak @ 1.83 Bet365 ⛔

Tego meczu ni typu nie będę zbytnio opisywał, bo ktoś już to zrobił. Normalnie nie zagrałbym tego, ale patrząc co ostatnio Chelsea robi w obronie, to bramkę stracić powinni, a sami posiadając taki potencjał ofensywny trafić też powinni, ale kto wie, może w tym meczu zaskoczą bardzo dobrą defensywą? Myślę, że w końcu tak się stanie, ale nie będzie miało to miejsca w tym spotkaniu.

FC Porto - Maccabi Tel Aviw
Over 9 rzutów rożnych @ 1.72 Bet365 ✅

Myślę, że linia wcale nie taka wysoka, Porto przy dobrych wiatrach mogłaby sama pokryć tą linię, mam nadzieję, że nie będzie tak jak we wczorajszym meczu Manchesteru City, gdzie przez całe spotkanie wywalczyli tylko 1 rzut rożny. Maccabi w grupie G to chłopcy do bicia, na pewno chcą pokazać się z jak najlepszej strony, ale brakuje im po prostu potencjału. Porto będzie cisnąć od początku spotkania, czego konsekwencją powinny być rzuty rożne. W meczu z Dynamem wywalczyli tylko 2 rzuty rożne, ale spotkanie było wyjazdowe i przeciwnik o wiele lepszy, z Chelsea u siebie było już 8 rożnych. U Maccabi zaś wyglądało to następująco, 2 rożne z Chelsea i 6 z Dynamem. Porto powinno wygrać łatwo i mam nadzieję, że nie odpuszczą spotkania, gdy będą mieli je już ustawione, z 7 rożnych powinni wywalczyć, a Maccabi na pewno dorzuci coś od siebie, z każdym spotkaniem powinni być pewniejsi siebie i bardziej się otwierać, przynajmniej taką mam nadzieję.

Bayer Leverkusen - Roma
Roma lub remis @ 1.85 Bet365 ✅

Romo oj Romo, kto nie narzekał na nią po ostatniej kolejce, teraz myślę, że będzie lepiej. Nie wierzę, że przegrają 2 spotkanie z rzędu, mobilizacja na pewno jest ogromna, Szczęsny będzie chciał odkupić swoje winy, mi to wygląda na spotkanie, z pełną walką przez 90 minut, więc dlaczego by nie skorzystać z tego typu. Bayer nie jest jakimś super zespołem, żeby wystawiać taką różnicę kursów. Z Barceloną przegrali prawie wygrane spotkanie, po tym meczu dwa słabe pojedynki w lidze, bo inaczej nie można nazwać remisów z Augsburgiem i HSV, za to Roma po BATE ładnie odegrała się w lidze, zwyciężając z Palermo i Empoli. Ja w tym meczu widzę lekką przewagę Romy, nie spodziewam się zbytniego zwycięstwa Leverkusen, choć nie ma rzeczy pewnych. W tym meczu myślę również nad BTS i tak się zastanawiam, czy aby to nie byłoby lepszą opcją.

Valencia - Gent
BTS Tak @ 1.83 Bet365 ✅

Wydaje się to być ryzykownym typem, ale czy aby na pewno. O bramkę Valencii w tym meczu się nie martwię, bardziej o Gent, jednak w 2 poprzednich spotkaniach pokazali się z dobrej strony. W pierwszy meczu zremisowali 1:1 z Lyon, bardzo, ale to bardzo szczęśliwie, kończyli spotkanie w 9, Lyon nie wykorzystał karnego w końcówce meczu, więc wynik na pewno bardzo ich satysfakcjonował. W drugim spotkaniu już polegli 2:1 z Zenitem, ale wcale nie zagrali źle, Zenit wygrał prawdę mówiąc dzięki Hulkowi, podobała mi się bramka Gent, po ładnej akcji zespołowej, jeśli zagrają tak samo z Valencią, to też powinni dać radę coś ustrzelić, podoba mi się również pomysł z kartkami, proponowany przez kolegę wyżej.

Zenit Petersburg - Lyon
Artem Dzyuba trafi bramkę @ 3.00 Bet365 ✅

Kusiło mnie, żeby postawić na bramkę Hulka, ale on ostatnio obsługuje kolegów swoimi podaniami, a najczęściej korzysta właśnie ten chłopak. W 3 ostatnich pojedynkach Dzyuba zapisywał się na liście strzelców, odpowiednio z Gent, gdzie trafił bramkę po podaniu Hulka, z Rostovem, gdzie również asystował mu Brazylijczyk, tak jak przy pozostałych 2 innych bramkach, oraz z Kubanem, gdzie również strzelił gola po podaniu Hulka. Widać, że piłka go szuka, a sam ostatnimi czasy znajduje się w odpowiednim miejscu. Myślę, że warto spróbować, Zenit u siebie zawsze mocny, a Lyon mnie trochę zawodzi swoją grą.
AKO: 170.18
Stawka: 1j
⛔ 1j
Tak jak w poprzedniej kolejce, tasiemka za najdrobniejsze ;)

chamberlain 734,4K

chamberlain

Moderator
Członek Załogi
Caen - Nantes
Caen @ 1.91 Bet365 ⛔
Hoffenheim - Hamburger SV
Hoffenheim @ 2.10 Bet365 ⛔
AKO: 4.01
Stawka: 5j
⛔ 5j
Analizy w działach ;)

chamberlain 734,4K

chamberlain

Moderator
Członek Załogi
Vallecano - Espanyol
Espanyol więcej rzutów rożnych @ 3.25 Bet365 ⛔
Stawka: 3j
⛔ 3j
Zagłębie Sosnowiec - Chojniczanka Chojnice
Chojniczanka Chojnice lub remis @ 2.30 Bet365 ⛔
Stawka: 4j
⛔ 4j
Espanyol według mnie faworytem tego spotkania, ale czy przełożą to na bramki? Ja idę w rzuty rożne i stawiam, że goście będą mieli ich więcej, a kurs wygląda całkiem przyzwoicie, lepszy nawet niż czyste zwycięstwo gości, a moim zdaniem mniej ryzykowny.
Poszła masówka na Sosnowiec, a wiadomo jakie wtedy stają się rzeczy, nie twierdzę, że Zagłębie przegra to spotkanie, ale 2.30 na remis lub zwycięstwo Chojniczanki to ja chętnie pobieram.

chamberlain 734,4K

chamberlain

Moderator
Członek Załogi
Kupony 21-30 podsumowanie.

Typy podane: 33
Typy wygrane: 11
Skuteczność: 33.3%

Kupony podane: 10
Kupony wygrane: 0
Skuteczność: 0%

Jednostki postawione: 45
Jednostki wygrane: 0
Wygrana: ⛔ 45
Najgorsza seria, jednak od teraz koniec tasiemek i szukania niespodzianek.

chamberlain 734,4K

chamberlain

Moderator
Członek Załogi
Chicago Bulls - Dallas Mavericks
Dallas Mavericks i over 205 pkt @ 5.25 Bet365 ⛔
Stawka: 6j
⛔ 6j
Już za 5 dni startują rozgrywki NBA, nie za bardzo chciałem ruszać wcześniej spotkań w Pre-seasonie, ale dzisiaj zrobiłem wyjątek. Ale od początku, Chicago w tym roku postawiło na przedłużenie kontraktów, z klubu odszedł jedynie Nazr Mohammed, a przybyli wybrani w Drafcie Bobby Portis i Cristiano Felicio. Największą zmianą i najbardziej zauważalną jest na pewno zmiana trenera, Toma Thibodeau zastąpił trener debiutant w NBA Fred Hoiberg, który występował w Chicago Bulls jako zawodnik w latach 1999-2003, a do tej pory prowadził uniwersytecki klub Iowa State. Pod wodzą nowego trenera klub ma zmienić swój styl gry, jak im pójdzie i czy wyjdzie to na dobre, zobaczymy w trakcie sezonu. Zdecydowanie więcej zmian zaszło w Dallas Mavericks, Mark Cuban przewrócił skład do góry nogami, odeszli Al-Farouq Aminu do Blazers, Rajon Rondo do Kings, Tyson Chandler do Suns, Monta Ellis do Pacers, Richard Jefferson do Cavaliers, Amar’e Stoudemire do Heat, Bernard James, oraz Greg Smith, w ich miejsce przebyli Deron Williams z Nets, Wesley Matthews z Blazers, Zaza Pachulia z Bucks, JaVale McGee z Sixers, Jeremy Evans z Jazz, John Jenkins z Hawks, Samuel Dalembert, Salah Mejri z Realu Madryt, Justin Anderson wybór w drafcie, Maurice Ndour, oraz Brandon Asley. Mavs nie pozyskało tego, kogo chcieli najbardziej, czyli DeAndre Jordana. W tym sezonie może im być ciężko, ale to również wszystko okaże się w trakcie sezonu. Obie piątki drużyn aktualnie wyglądają tak:

Chicago Bulls

Derrick Rose
Jimmy Butler
Mike Dunleavy
Pau Gasol
Joakim Noah

Dallas Mavericks

Chandler Parsons
Dirk Nowitzki
Deron Williams
Wesley Matthews
Zaza Pachulia

Zmiany w Dallas według mnie na gorsze, ale teraz o jutrzejszym spotkaniu. W Chicago nie zagra Dunleavy, który leczy jeszcze kontuzję, Rose zagra na limitach, czyli zbyt długo go nie pooglądamy, nie ma co ryzykować w PS. W Mavericks zadebiutują dzisiaj Williams i Matthews, więc na pewno będą chcieli pokazać się jak z najlepszej strony, nie zagra za to Parsons. Według mnie warto spróbować, mimo, że gospodarze mają przewagę na papierze to zwycięstwo gości nie powinno nikogo zdziwić, tym bardziej, że są to dość specyficzne rozgrywki. Dodatkowo w tym meczu idę również w over, wiadomo Mavs to ofensywna drużyna, a Chicago to ich przeciwieństwo, ale skoro to ma się zmienić pod wodzą nowego trenera, to punktów nie powinno zabraknąć.

chamberlain 734,4K

chamberlain

Moderator
Członek Załogi
Atlanta Hawks - Detroit Pistons
Atlanta Hawks Handicap -5.5 pkt @ 1.77 Pinnacle ⛔

⛔ 8j
Jako, że to początek sezonu, zacznijmy co zmieniło się w obu drużynach.

Atlanta Hawks

Odeszli: Elton Brand, Pero Antić, DeMarre Carroll, Austin Daye, John Jenkins

Przybyli: Justin Holiday, Jason Richardson, Tim Hardaway Jr, Lamar Patterson, Walter Tavares, Tiago Splitter

W pierwszej 5 nie zmieniło się wręcz nic, szkoda, że Atlanta nie utrzymała Carolla, ale warto zauważyć, że przybyli tacy zawodnicy jak Hardaway, czy też Splitter, który na pewno wchodząc z ławki, dobrze zastąpi Horforda.

Detroit Pistons

Odeszli: Greg Monroe, John Lucas III, Tayshaun Prince

Przybyli: Ersan Ilyasova, Aron Baynes, Steve Blake, Danny Granger, Marcus Morris, Reggie Bullock, Stanley Johnson, Darrun Hilliard

Na pewno bardzo odczuwalny będzie brak Monroe, który odszedł do Bucks, ale oprócz niego zespół nie stracił nikogo wartościowego, przybył za to Ilyasova, który powinien od razu wskoczyć do pierwszej 5, oraz kilku wartościowych zmienników, takich jak Bullock Baynes.

Podsumowując oba zespoły nie poczyniły zbyt dużych zmian, choć tranfery Atlanty śmiałbym się nazwać lepszymi.

Teraz przejdźmy do nieobecności w obu drużynach, w Atlancie nie wiadomo czy wystąpi rezerwowy Scott, który nie trenował w niedziele, za to w Detroit wiadomo, że nie zagra Jennings, który wciąż leczy kontuzję, wystąpić ma za to Caldwell-Pope.

Detroit może namieszać trochę w tym sezonie, ale sądzę, że minie trochę czasu zanim odpalą, poza tym na pewno bardzo oczekuje się na powrót Jenningsa. Atlanta tak jak w ubiegłym sezonie pewnie walczyć o najwyższe cele, ubiegły RS mieli rewelacyjny, gorzej już było w PO, u siebie przegrali tylko 6 pojedynków, co na pewno pokazuje jaką dysponują siłą przed własną publicznością. 3 dni temu Atlanta przegrała z Detroit w pre-seasons, jednak po pierwsze to było tylko pres, a po drugie w tym spotkaniu wystąpili głównie zmiennicy, czy to w jednej, czy też drugiej drużynie. Sądzę, że Atlanta ogra na otwarcie Detroit i pytanie brzmi tylko jaką przewagą, myślę, że 6 pkt powinni dać radę i taki właśnie handicap gram.

chamberlain 734,4K

chamberlain

Moderator
Członek Załogi
Los Angeles Clippers - Dallas Mavericks
Over 206 pkt @ 1.52 Bet365 ⛔

Indiana Pacers - Memphis Grizzlies
Memphis Grizzlies Handicap +1.5 pkt @ 1.50 Bet365 ✅

New York Knicks - Atlanta Hawks
New York Knicks Handicap +8 pkt @ 1.50 Bet365 ⛔

AKO: 3.43
⛔ 6j

chamberlain 734,4K

chamberlain

Moderator
Członek Załogi
Cleveland Cavaliers - Miami Heat
Cleveland Cavaliers Handicap +1.5 pkt @ 1.27 ✅
Orlando Magic - Oklahoma City Thunder
Oklahoma City Thunder Handicap -1.0 pkt @ 1.26 ✅
Philadelphia 76ers - Utah Jazz
Utah Jazz Handicap +1.0 pkt @ 1.26 ✅
Detroit Pistons - Chicago Bulls
Chicago Bulls Handicap +5.5 pkt @ 1.28 ✅
Boston Celtics - Toronto Raptors
Toronto Raptors Handicap +10.5 pkt @ 1.25 ✅
Atlanta Hawska - Charlotte Bobcats
Atlanta Hawks Handicap +3.0 pkt @ 1.26 ✅
Milawaukee Bucks - Washington Wizards
Washington Wizards Handicap +6.5 pkt @ 1.28 ✅
Denver Nuggets - Minnesota Timberwolves
Denver Nuggets Handicap +3.5 pkt @ 1.28 ⛔
Houston Rockets - Golden State Warriors
Golden State Warriors Handicap +6.5 pkt @ 1.28 ✅
Phoenix Suns - Portland Trail Blazers
Portland Trail Blazers Handicap +12.5 pkt @ 1.26 ⛔
AKO: 10.74 Bet365
⛔ 5j
Denver Nuggets - Minneosta Timberwolves
Denver Nuggets Handicap -2.0 pkt @ 1.57 ⛔
Atlanta Hawks - Charlotte Bobcats
Atlanta Hawks Handicap - 2.0 pkt @ 1.52 ✅
Philadelphia 76ers - Utah Jazz
Utah Jazz Handicap -3.0 @ 1.44 ✅
Cleveland Cavaliers - Miami Heat
Cleveland Cavaliers Handicap -3.0 pkt @ 1.51 ✅
Orlando Magic - Oklahoma City Thunder
Oklahoma City Thunder Handicap -4.0 @ 1.43 ⛔
Houston Rockets - Golden State Warriors
Over 207.0 pkt @ 1.40 ⛔
AKO: 10.49 Bet365
⛔ 8j
Wszystko albo nic, musiałaby się wydarzyć prawdziwa tragedia, żeby któryś z tych kuponów nie wszedł, jeśli oba wejdą odrobię wszystkie straty, które poniosłem w tym temacie, jestem dobrej myśli.

chamberlain 734,4K

chamberlain

Moderator
Członek Załogi
Golden State Warriors - Denver Nuggets
Over 211.0 pkt @ 1.90 ✅
Sacramento Kings - Houston Rockets
Over 211.0 pkt @ 1.66 ✅
Orlando Magic - Toronto Raptors
Toronto Raptors Handicap -4.0 pkt @ 1.61 ⛔
New Orleans Pelicans - Atlanta Hawks
Atlanta Hawks @ 1.66 ✅
AKO: 8.57 Bet365
⛔ 8j
New York Knicks - Milwaukee Bucks
Milwaukee Bucks @ 2.15 ✅
Indiana Pacers - Miami Heat
Indiana Pacers @ 1.95 ✅
Boston Celtics - Washington Wizards
Washington Wizards @ 2.05 ⛔
Phoenix Suns - Detroit Pistons
Over 199.0 pkt @ 1.90 ⛔
Brooklyn Nets - Los Angeles Lakers
Los Angeles Lakers Handicap +4.0 pkt @ 1.86 ✅
AKO: 30.71 Bet365
⛔ 5j

chamberlain 734,4K

chamberlain

Moderator
Członek Załogi
Milwaukee Bucks - Brooklyn Nets
Milwaukee Bucks Handicap -5.0 pkt @ 1.66 ✅
Chicago Bulls - Minnesota Timberwolves
Chicago Bulls @ 1.20 ⛔
Los Angeles Clippers - Houston Rockets
Los Angeles Clippers Handicap -4.0 pkt i over 210.0 pkt @ 2.21 ⛔
AKO: 4.42 Bet365
Stawka: 7j
⛔ 7j
Philadelphia 76ers - Orlando Magic
Orlando Magic @ 1.58 ✅
Dallas Mavericks - New Orleans Pelicans
New Orleans Pelicans Handicap +8.5 pkt @ 1.52 ⛔
Atlanta Hawks - Washington Wizards
Atlanta Hawks @ 1.50 ✅
AKO: 3.63 Bet365
⛔ 8j
Chicago Bulls - Minnesota Timberwolves
Minnesota Timberwolves Handicap +9.0 pkt @ 1.90 ✅
Philadelphia 76ers - Orlando Magic
Orlando Magic Handicap -4.0 pkt @ 1.95 ✅
Milwaukee Bucks - Brooklyn Nets
Milwaukee Bucks Handicap -6.5 pkt @ 1.90 ✅
San Antonio Spurs - Charlotte Hornets
Under 193.5 pkt @ 1.90 ⛔
Dallas Mavericks - New Orleans Pelicans
New Orleans Pelicans Handicap +5.0 @ 1.90 ⛔
Los Angeles Clippers - Houston Rockets
Over 216.0 pkt @ 1.90 ⛔
Atlanta Hawks - Washington Wizards
Atlanta Hawks Handicap -5.0 @ 1.90 ✅
AKO: 94.52 Bet365
⛔ 3j

Takie kupony na pożegnanie z dotychczasowym typowaniem, teraz góra 2 typy dziennie ;)
E: Czarna seria trwa.

chamberlain 734,4K

chamberlain

Moderator
Członek Załogi
Aston Villa - Manchester City
Over 2.5 bramki i BTS @ 2.37 ⛔
Arsenal - Tottenham
Over 5.5 kartek @ 1.66 ⛔
AKO: 3.95 Bet365
⛔ 5j
Analizy dziale Premier League, podliczenie zrobię już po 50 kuponach ;)

chamberlain 734,4K

chamberlain

Moderator
Członek Załogi
Miami Heat - Toronto Raptors
Miami Heat @ 1.71 ✅
Portland Trail Blazers - Detroit Pistons
Portland Trail Blazers @ 1.76 ⛔
Oklahoma City Thunder - Phoenix Suns
Oklahoma City Thunder i over 212.0 pkt @ 2.33 ✅
AKO: 7.07
⛔ 5j
E: Legenda głosi, że kiedyś coś trafię.

chamberlain 734,4K

chamberlain

Moderator
Członek Załogi
Indiana Pacers - Orlando Magic
Paul George over 23.5 pkt @ 1.85 Unibet
Stawka: 9j
✅ 7.65j

Atlanta Hawks - Minnesota Timberwolves
Ricky Rubio over 8.5 as @ 1.85 Unibet zabrakło minut
⛔ 9j

Philadelphia 76ers - Chicago Bulls
Under 207.5 pkt @ 1.30 ✅
Los Angeles Clippers - Memphis Grizzlies
Los Angeles Clippers Handicap -1.5 pkt @ 1.44 ✅
AKO: 1.87

✅ 6.96j

chamberlain 734,4K

chamberlain

Moderator
Członek Załogi
Sacramento Kings - San Antonio Spurs
Sacramento Kings Handicap +7.5 pkt @ 1.90 ⛔
Philadelphia 76ers - Chicago Bulls
Philadelphia 76ers Handicap +6.0 pkt HT @ 1.90 ⛔
Indiana Pacers - Orlando Magic
Indiana Pacers Handicap -4.5 pkt @ 1.86 ✅
Los Angeles Clippers - Memphis Grizzlies
Los Angeles Clippers Handicap -7.0 pkt @ 1.90 ⛔
AKO: 13.00 Bet365
⛔ 4j

chamberlain 734,4K

chamberlain

Moderator
Członek Załogi
Minnesota Timberwolves - Charlotte Hornets
Ricky Rubio over 8.5 as @ 1.85 Unibet Zwrot
Miami Heat - Los Angeles Lakers
Kobe Bryant under 18.0 pkt @ 1.85 Unibet ✅
✅ 7.65j

Toronto Raptors - New York Knicks
Toronto Raptors Handicap -1.5 pkt @ 1.30 ⛔
Cleveland Cavaliers - Utah Jazz
Cleveland Cavaliers Handicap -2.5 @ 1.53 ✅
AKO: 1.99 Unibet
⛔ 8j

New Orleans Pelicans - Dallas Mavericks
New Orleans Pelicans @ 1.79 ✅
Cleveland Cavaliers - Utah Jazz
Cleveland Cavaliers Handicap -5.5 pkt @ 1.86 ⛔
Miami Heat - Los Angeles Lakers
Under 200.5 pkt @ 1.92 ✅
AKO: 6.39 Unibet
⛔ 4j

Rubio zagrał wczoraj mało minut, zabrakło tylko 1 asysty, dzisiaj dostanie pewnie więcej minut, a przeciwnik słabszy, powinien dać radę. Kobe to już nie te lata, za dużo minut pewnie nie dostanie, a ciężko będzie mu coś wskórać przeciwko Miami. Toronto i Cleveland powinni wygrać bez problemu, niskie handi jak najbardziej do grania, ostatni kupon to zlepka typów z działu.

chamberlain 734,4K

chamberlain

Moderator
Członek Załogi
Kupony 31-50 podsumowanie.

Typy podane: 63
Typy wygrane: 35
Zwrot: 1
Skuteczność: 55.5%

Kupony podane: 20
Kupony wygrane: 3
Zwrot: 1
Skuteczność: 15.8%

Jednostki postawione: 134
Jednostki wygrane: 22.26
Jednostki zwrócone: 9
Wygrana: ⛔ 76.74

chamberlain 734,4K

chamberlain

Moderator
Członek Załogi
Boston Celtics - Indiana Pacers
Paul George over 23.5 pkt @ 1.80 Unibet ✅
✅ 7.2j

Houston Rockets - Brooklyn Nets
Houston Rockets Handicap -12.5 pkt @ 1.98 Unibet
⛔ 8j

Dallas Mavericks - Los Angeles Clippers
Blake Griffin over 25.5 pkt @ 1.85 ⛔
Boston Celtics - Indiana Pacers
Isaiah Thomas over 20.5 pkt @ 1.85 ⛔
AKO: 3.42 Unibet
⛔ 6j

chamberlain 734,4K

chamberlain

Moderator
Członek Załogi
Miami Heat - Utah Jazz
Over 182.5 pkt @ 1.97 ✅
Phoenix Suns - Los Angeles Clippers
Los Angeles Clippers Handicap -2.5 pkt @ 1.90 ⛔
AKO: 3.74 Marathonbet
⛔ 8j
Minnesota Timberwolves - Golden State Warriors
Stephen Curry over 33.5 pkt +as @ 1.85 Unibet ✅
✅ 7.65j

chamberlain 734,4K

chamberlain

Moderator
Członek Załogi
Bośnia Hercegowina - Irlandia
Edin Dzeko trafi bramkę @ 2.55 Unibet ✅
✅ 7.75j
Ciaran Clark otrzyma kartkę @ 3.35 Unibet ⛔
⛔ 5j

James McClean otrzyma kartkę @ 3.35 Unibet ⛔
⛔ 5j
Ciaran Clark otrzyma kartkę @ 3.35 ⛔
Edin Dzeko trafi bramkę @ 2.55 ✅
AKO: 8.54 Unibet
⛔ 3j

A teraz trochę o typach:
#56 Zdecydowanym faworytem dwumeczu jest Bośnia, która ma dużo indywidualności, jednak Irlandia ma zespół, pechowo nie awansowali, tzn pechowo dla siebie, bo ich kosztem, awansowaliśmy my. W tym dwumeczu powinni namieszać, jednak pierwsze spotkanie powinno być dla Bośni. Grają u siebie, gdzie w eliminacjach przegrali tylko raz i to dość pechowo, nie wykorzystując karnego na wyrównanie w 89 minucie. Świetnie w eliminacjach radził sobie Dzeko, który wystąpił w 7 spotkaniach, trafiając 7 bramek. Od października ubiegłego roku trafiał w każdym spotkaniu eliminacji w którym wystąpił. W tym meczu drużyna na pewno bardzo na niego liczy, mimo, że to Ibisevic dostawał więcej szans na grę, to drogę do bramki znalazł tylko dwa razy. Kurs na bramkę Edina całkiem przyjemny, choć nie trafia za dużo w Romie, to w reprezentacji nie zawodzi, ma ciąg na bramkę i to widać, dlatego zamiast grać win Bośni, stawiam na jego gola. Przemyślenia z działu, teraz kurs już spadł do 2.55.
#57 Ciaran w eliminacjach wystąpił tylko w dwóch spotkaniach i to przeciwko Gibraltarowi i Gruzji, więc za dużo okazji na pokazanie się nie miał. Dzisiaj zapewne dostanie szansę wyjścia w pierwszym składzie na środku obrony zastępując nieobecnego dzisiaj O&#39;Shea i będzie ciążyć na nim nie mała presja. Zatrzymać Dzeko będzie mu naprawdę trudno, więc będzie mógł się uciekać do fauli. W Aston Villi, klubie do którego jest teraz wypożyczony, wystąpił w 6 spotkaniach i w 3 z nich był karany żółtą kartką, dzisiaj istnieje również duże prawdopodobieństwo, że kartonik otrzyma. Irlandia jeśli chce awansować, musi przetrwać pierwsze spotkanie i zagrać mocno w obronie, ale również z głową, by w rewanżu nie stracić kolejnych zawodników. Clark nie zanotował jeszcze żadnej kartki w eliminacjach, więc może w meczu pozwalać sobie na więcej.
#58 McClean, pomocnik, który dość często fauluje i łapie kartki. W eliminacjach złapał już 3 kartki, przez co już pauzował i się wyczyścił, a żeby zapracować na żółty kartonik naprawdę nie potrzebował wiele 22 minuty ze Szkocją, czy 15 minut z Gruzją,3 kartkę również załapał w meczu ze Szkocją, tyle, że zagrał tam już cały mecz. Teraz przed Irlandią najważniejsze mecze w tym roku, więc walki na pewno będzie sporo, znalazłem już zawodnika w formacji obronnej, którego prawdopodobieństwo zdobycia kartki jest bardzo wysokie, a teraz w pomocy. James zagra od pierwszych minut, więc okazji do fauli będzie miał sporo. W tym sezonie w West Bromwich Albion wystąpił w 12 pojedynkach, w których również złapał 3 kartki, istnieje też duże prawdopodobieństwo, że dzisiaj również wyłapie kartkę.
#59 To oczywiście 2 pierwsze kupony zagrane w AKO, dubelek wygląda całkiem przyjemnie, mógłbym również z tego zrobić trebel, ale granie na dwóch zawodników z tej samej drużyny, że otrzymają po kartce jest trochę ryzykowne i zdecydowanie lepiej zagrać to oddzielnie w singlach :razz:
E: Tyle fauli i 1 kartka, żałosne..

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom