>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Challenge i zabawy

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
Witam w moim temacie,
posłuży on bukmacherskim zabawom znanym szeroko jako challenge. Zacznę od dwóch, ale jeżeli w trakcie spotkam jakiś ciekawy to nic nie stoi na przeszkodzie by dodać kolejny. Będę rozróżniać posty tak, by wiadomo było jakie typy podchodzą pod dany challenge.
Pierwszy challenge zapoczątkował użytkownik Rodzyn7 (Link do jego tematu). Jest to tzw. 16k challenge. Polega na tym, że zaczynam od 5 zł grając typy single/duble po kursie 1.5. 20 typów dzieli mnie od ponad 16 000 zł. Z góry mówię że sam nie wierzę w skuteczność takich systemów i robię to tylko dla zabawy także nie komentujcie że to bez sensu itd. Oczywiście nie zawsze będę grał dokładny kurs 1.5 co wpłynie na dalsze stawki i ew. wygrane.
Uwaga: Jako, że gram tylko na forbet to moja tabelka uwzględnia kwoty z podatkiem. Przy okazji można sobie porównać tabelkę moją z Rodzyna7 i zobaczyć jak ten 6% podatek wpływa na końcowe sumy.
Drugi challenge to tzw. dzienny zysk. Chciałbym codziennie zarabiać 15-25 zł, w zależności od kursu. Codziennie jeden typ. Tygodniowe rozliczanie. Chciałbym sprawdzić jak mi pójdzie w czymś takim. Symbolem tego challengu będzie Mirek Handlarz.

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
*
Podejście #1
Zakład #1​
FC Koeln - Werder Brema
Werder lub remis ⛔
stawka: 5 zł
kurs: 1.45 | forbet

*na cześć pomysłodawcy challengu, kupony z 16k challenge oznaczone będą rodzynką ;)

Dzień 1​
Unia Leszno - Sparta Wrocław
Unia Leszno ⛔
1.09
FC Koeln - Werder Brema
Werder strzeli gola ✅
1.25
Stawka: 100 zł
EW: 24,50 zł
haha świetny start ????

marqs3lby 10K

marqs3lby