>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

[Challenge Bwin] KOHORTA - Jaca 29.10-4.11.2007

kohorta 890

kohorta

Użytkownik
Obawiaj sie dalej ! Bo co? ... graj dalej a nie zajmujesz sie caly czas regulaminem ???? Boże widze ze to bedzie moj ostatni pojedynek z Tobą ogolnie ... bo naprawde twoje obawy i troski o przegranie pojedynku przechodzą wszystko - gorzej niż baba :| Pozdro 1 minuta remaining? Ogarnij chlopcze ... widze ze caly czas cos ci niepasuje i mi spamujesz PM
poprostu uznaj wyższość a nie ????

kohorta 890

kohorta

Użytkownik
Widzialem temat sprawdzales wczesniej juz pomoim postawieniu tego typu ale nic nienapisales ... bo miales nadzieje ze mi niewejdzie i bede na minus a tu psikus i sie odezwales ? żal

jaca 0

jaca

Użytkownik
Człowieku najpierw się zastanów nad tym co mówisz. Skoro wiedziałeś, że się spóźniłeś o minutę, to po co w ogóle wstawiałeś kupon?
Ja spamuje Ci PM? a niby w jaki sposób? Poinformowałem Cię, że regulamin się zmienił i nie można obstawiać tych samych zdarzeń w obydwu pojedynkach (zresztą informowałem o tym jeszcze kilka innych osób, które tego nie zauważyły i jakoś odpowiadały podziękowaniem za zwrócenie uwagi).
Nie wiem też jak widziałeś mnie sprawdzającego post... (dla Twojej informacji faktycznie wchodziłem wcześniej na forum, otwierałem kilka tematów, ale żadnego nie czytałem, bo musiałem odejść od kompa). Jak zauważyłem błąd, to o tym napisałem.
Nigdy też nie obawiałem się przegrac pojedynku, a jakoś póki co to właśnie Twoje posty dziwnym trafem są niezgodne z regulaminem. Ciekawe o czy to świadczy?
Jeżeli strzelisz bramkę ze spalonego, to też powiesz przeciwnikowi &quot;nie bądź babą - graj dalej&quot;?
Mówisz, że to nasz ostatni pojedynek... Cóż jakoś szczególnie nie zależy mi na pojedynkach z kimś, dla kogo zasady gry nie są istotne...
Pozdrawiam.

kohorta 890

kohorta

Użytkownik
Nie niewiedzialem - godzine mialem napewno przed 15 minutami do rozpoczecia spotkania na moim kompie pozniej jak wszedl moj post pokazalo ze został utowrzony ahhh minute niby póżniej ... rozumiem obstawil bym mecz po pierwszej tercji to mialbys prawo sie doczepic a tu widze co? Jedna minuta wiem boli Cie to że przegrywasz narazie wychodze na + w pojedynku
Pozdro `to ma być zabawa` a nie jakieś kłótnie , kto co jak :| `

jaca 0

jaca

Użytkownik
A czy ja chcę kłótni? Oczywiście powinna to być zabawa, ale powinna też być zgodna z zasadami. Skoro ja staram się ich przestrzegać, to oczekuję, że inni także tak będa robić. To nie ja układałem regulamin (nie wiem też jaki był powód tych 15 minut), ale skoro takie są, to należy je przestrzegać.
To Ty próbujesz mi zarzucać zagrywki &quot;nie fair&quot; - że niby czekałem na wynik meczu. Jeżeli taka by była moja strategia, to czemu na początku inforowałem Cie o niewłaściwych postach? Przecież wtedy też &quot;mogłem poczekać&quot; na wyniki? (pierwszy kupon miałbys nie trafiony, a do drugiego mógłbym się przyczepić, że taki sam jak w drugim pojedynku). Nie zrobiłem jednak tego (i jak to się ma do Twojej teorii?).
Ciekaw jestem, jak byś oceniasz identyczną sytuację i jej finał w innym pojedynku - link - postępując podobnie domagałbym się za taki kupon -100j.
Co do zarzutu, że tak mi zależy na wygranej, to nie bardzo widzę powód, dla którego tak by mi miało zależeć. Do tej pory rozegrałem kilka pojedynków - część przegrałem, część wygrałem (ani się z tego powodu nie czuje lepszy od pokonanych, ani gorszy od tych z którymi przegrałem).
Pojedynek trwa i absolutnie nie jest roztrzygnięty. Natomiast jeżeli chodzi o tę nieszczęsną minutę, to powiem tak - nie ja ustalałem zasady. Zapytaj się organizatorów dlaczego takie są i czy może być Twój typ zaliczony. Jeżeli uznają, że może, to ja nie będę miał nic przeciwko temu.

Do góry Bottom