>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Challenge bukmacherski

Status
Zamknięty.
wyroczniaoc 19,8K

wyroczniaoc

Użytkownik
Cześć . Otwiera swój temat w którym będę próbował swojego Challengu. Zabawa prosta jak słońce. Startuje każde podejście od kwoty 100zł i lecę na 4 kroki do każdego podejścia. Każdy kolejny gram za całą wygrana z poprzedniego. Takim sposobem postaram się wygenerować jakiś fajny zysk miesięczny. Kursy nie będą mega wysokie ale będą grał w 22bet więc bez podatku . Podsumowanie po każdym podejściu będzie po zakończeniu:)

Otrzymane punkty reputacji: +49
wyroczniaoc 19,8K

wyroczniaoc

Użytkownik
Podejście 1 Krok 1

Sport : Hokej
Liga : Szwajcaria
Mecz : Kloten vs GCK Lions
Typ : 1 tercja - wygrana Kloten
Kurs : 1.74
Stawka : 1j
Wygrana : 1.74j✅
Buk : 22bet​

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +15
wyroczniaoc 19,8K

wyroczniaoc

Użytkownik
Podejście 1 Krok 2

Sport : Piłka nożna
Liga : Brazylia
Mecz : Bragantino vs Fortaleza
Typ : over 1.5 gola
Kurs : 1.43
Stawka : 1.74j
Pot wygrana : 2.48j✅

Ostatnia edycja:
wyroczniaoc 19,8K

wyroczniaoc

Użytkownik
Podejście 1 Krok 3

Sport : Koszykówka
Liga : NCAA
Mecz : East Tennessee vs UAB
Typ : UAB wygra (wliczając dogrywkę)
Kurs : 1.55
Stawka : 2.48j
Pot wygrana : 3.85j✅

Ostatnia edycja:
wyroczniaoc 19,8K

wyroczniaoc

Użytkownik
Podejście 1 Krok 4

Liga : MHL Rosja
Mecz : Russkie Vityazy vs Taifun
Typ : Russkie Vityazy wygrana
Kurs : 1.46
Stawka : 3.85j
Pot wygrana : 5.63j

Ostatnia edycja:
Waldi1979 2,3M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
wyroczniaoc wyroczniaoc zapoznaj się z regulaminem działu, nie podajemy stawek w żadnej walucie a tylko w jednostkach z przedziału 1j-100j, edytuj swoje wpisy i w kolejnych stosuj się do wytycznych działu.

wyroczniaoc 19,8K

wyroczniaoc

Użytkownik
Double 1 (od tego zaczynam liczenie statystyk Double). 1j =100zł

Rozgrywki : Dania
Spotkanie : Fredrikshavn vs Odense
Typ : Gospodarze wygrana w regulaminowym
Kurs : 1.40

Sport : Siatkówka
Rozgrywki : Rumunia
Spotkanie : Cluj vs Steaua Bukareszt
Typ : 1(+2.5 seta)
Kurs : 1.63

Bukmacher ; Fortuna
Kurs ogólny : 2.28
Stawka : 1.5j
Potencjalna wygrana : 3.0j❌
Start : 13.12.2020 ; 15:00​

Ostatnia edycja:
wyroczniaoc 19,8K

wyroczniaoc

Użytkownik
Siemka. Od dziś zakładam temat w którym starać się będę budować budżet zakładając że 50j =50zł. Postaram się wrzucać wszystkie typy z analizą kilkuzdaniową. Cel ? Zarobić 1500 wirtualnych jednostek na czysto.
Post automatycznie złączony:

LA Clippers vs CHI Bulls
Typ : LAC over 116.5pkt
Kurs : 1,85
buk : 22bet
Wynik : 130-127✔
Koszykówka/NBA
Data : 10.01.21/22:00
Stawka : 100j
Wygrana : 185j

Zastanawiałem się długo co tu zagrac bo Clipersi grają na początku sezonu strasznie nie równo i robią duże cyrki. Ostatecznie lecę w stronę overka punktowego w ich stronę. Nie oszukując się potencjał ofensywny jest tutaj ogromny i myślę że mimo słabego początku kwestia czasu jest to, kiedy ten zespół w końcu odpali. Dziś myślę że mają duże szanse żeby wreszcie trochę punktów narzucać. Bulls to nie jest czołowa ekipa jeśli chodzi o defensywne walory i przeszkadzanie rywalowi w rozgrywaniu. W swoich meczach praktycznie w większości tracą po 100+ punktów i nie inaczej będzie według mnie dzisiaj.

NY Knicks vs DEN Nuggets
Typ : 1 (+9.5pkt)
Kurs : 1,75
Buk : 22bet
Wynik : 89-114 ❌
Koszykówka /NBA
Data : 11.01.21 /0:00
Wygrana : 0,00zł

Myślę że tutaj ta linia i to po takim kursie jest mocno przesadzona. Obie ekipy jak na razie w tej pierwszej fazie sezonu prezentują się bardzo podobnie. Myślę że nawet stwierdzenie że Nowojorczycy grają ciekawszy basket nie będzie nadużyciem. Co prawda w ostatnich spotkaniach Denver mają patent na rywali jednak myślę że dziś prawo serii może się odwrócić. Szanse w tym spotkaniu moim zdaniem 50/50% co przy tak wysokim handi jest bardzo prawdopodobne do pokrycia.

BRK Nets vs OKC Thunder
Typ : 2(+9.5pkt)
Kurs : 1,75
Wynik : 116-129✔
Koszykówka/NBA
Data : 11.01.21/0:00
Wygrana : 175j
Kurs kolejny raz mocno naciągnięty. Brooklyn to jedna z najmniej równi grających ekip w lidze. Potrafią zagrać świetnie a następny mecz beznadziejnie. Oklahoma z meczu na mecz się rozkręca i widać potencjał w tym zespole. Myślę że będzie tu mecz na styku i taki handi do gry jak najbardziej.

Celtics vs Heat
Typ : over 209.5pkt
Kurs : 1,62
Wynik : ZWROT
Koszykówka /NBA
Data : 11.01.21/01:00

Przedostatni mecz o granie na overek punktowy. Linia jak na NBA stosunkowo niska i myślę że mocno prawdopodobna do pokrycia. Co prawda mamy tutaj ekipy które grają całkiem solidnie w defensywie jednak uważam że to będzie.bardziej oberowe spotkanie aniżeli ta linia wystawiona przez buka. Obie drużyny lubią grać za obwodu co powinno przynieść nam kilkanaście trojaczek w celu. Obie grają stosunkowo szybko basket co powinno przyłożyć się do pokrycia tej linii.

GS Warriors vs TOR Raptors
Typ : 1(+5.5pkt)
Kurs : 1.68
Wynik : 106-105✔
Koszykówka/NBA
Data : 11.01.21/02:00
Wygrana : 165j

Ostatni mecz i handi nieco bardziej predysponujące gospodarzy. Ogólnie wiadomo to już nie to samo GSW jednak gospodarze w ostatnim czasie grają na prawdę przyjemnie dla oka i co ważniejsze walcza o każdą piłkę co nie zawsze było norma w ich spotkaniach. Dziś bardzo ciężko rywal bo Toronto zawsze jest niewygodne jednak uważam że mimo wszystko gospodarze z tym handi pokryją. Jakościowo piątki bardzo podobne i zadecydują niuanse. Myślę że szala przechyli się na korzyść GSW.

Ostatnia edycja:
wyroczniaoc 19,8K

wyroczniaoc

Użytkownik
Statystyki
Liczba typów : 6
Wygranych : 4✔
Przegranych : 1❌
Zwrot :1
Zainwestowane : 600j
Wygrane : 859j
Na czysto : +259j
Post automatycznie złączony:

Erzerumspor vs Fenerbahce
Typ : 2
Kurs : 1,67
Wynik : 0-3✔
Piłka nożna/Turcja
Data : 11.01.21/14:00
Stawka : 200j
Wygrana : 334j

Moim zdaniem tutaj kursy mocno przesadzone. Zdecydowanie faworytem są tutaj przyjezdni i wydaje mi się że nie powinni mieć problemów z wygraniem tego spotkania. Jakościowo Fenerbahce jest dużo lepsze. Gospodarze to moim zdaniem główny faworyt do spadku i nie przewiduje żeby tutaj mieli jakoś bardziej przeciwstawiać się swoim przeciwnikiem.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1
wyroczniaoc 19,8K

wyroczniaoc

Użytkownik
Białoruś U18 vs Lida HK
Typ : 2
Kurs : 1,60
Wynik :
Hokej/Białoruś
Data : 11.01.21/17;00
Stawka : 200j
Wygrana :

Kolejne spotkanie to tym razem hokej i pojedynek pomiędzy juniorska reprezentacją Białorusi i Lida. Moim zdaniem zdecydowanym faworytem tutaj są zawodnicy przyjezdni i nie spodziewałbym się tutaj niespodzianki w postaci ich porażki. Dwa dni temu przegrali z rywalem jednak myślę że tym razem będzie rewanż i wygrana Lidy. Tabelowo w tej grupie to trzecia siła ligi i myślę że dwie wtopy pod rząd nie pozwolą sobie i ugrają.

wyroczniaoc 19,8K

wyroczniaoc

Użytkownik
Lecimy z tematem na Euro i z pierwszym betem !
1j = 100zł

Austria 🇦🇹 vs Macedonia 🇲🇰
Typ : over 2.5 gola/obie strzelą gola✔
Kurs : 2,94
Data : 13.06.21/ 18:00
Buk : Fortuna
Stawka : 1j

Holandia 🇳🇱 vs Ukraina 🇺🇦
Typ : over 2.5 gola✔
Kurs : 1,83
Data : 13.06.21/18:00
Buk : Fortuna