I: Young Boys - Manchester United,
2 @
1.664 -
5 -> 8.32
II: Rapid Wiedeń - Spartak Moskwa,
1 (AH 0) @
1.725 -
8.32 -> 14.35
III: Sassuolo - Empoli,
1 (AH 0) @
1.51 -
14.35 -> 21.67
IV: Getafe - Atletico Madryt,
2 (AH -1) @
2.584 -
21.67 -> 56
V: Feyenoord Rotterdam - FC Utrecht,
1 @
1.4 -
56 -> 78.40
VI: Ajman - Al Jazira,
2 (AH 0) @
1.456 -
78.40 -> 114.15
Uff, mało brakowało. Oglądałem mecz Feyenoordu i porażała mnie ich słaba skuteczność. Oddawali sporo strzałów, trzymali piłkę, ale w obronie wkradały im się luki, przez co Utrecht spokojnie mógł ten mecz nawet wygrać. Na szczęście sytuację w końcówce uratował Van Persie.
Teoretycznie jest to ostatni bet w tej serii. Gdybym był tylko obserwatorem tego tematu, to chyba bym wypłacił te ponad 70j, bo to i tak ponad 15x początkowego wkładu, czyli 5j. No ale jestem autorem tematu i cóż to byłby za challenge, jakbym nie zaryzykował i nie poszedł va banque, by jednak dobić od tych 100j. ????
Dlatego na dziś propozycja ze Zjednoczonych Emiratów Arabskich... Może to się wydawać głupie, ale przejrzałem ofertę na ligi europejskie i nic nie przykuło mojej uwagi, a koniecznie chciałem dzisiejszym betem przegrać lub zakończyć sukcesem pierwszy etap challenge'u. Al Jazira to były mistrz kraju i klub członka rodziny królewskiej, który w posiadaniu ma też Manchester City na przykład. Nie bez powodu więc Al Jazira to jeden z faworytów do końcowego triumfu w lidze. Ajman to zeszłoroczny beniaminek, mały klub z malutkim stadionem i bez większej historii. W tamtym sezonie w meczu bezpośrednim na stadionie Ajmanu padł remis, co było nie lada niespodzianką, bo też faworyzowana była Al Jazira. Naprawdę wątpię, by dziś przegrali. Ajman w trzech meczach strzelił zaledwie trzy bramki i przegrało z Al Ahli, z którym znowu Al Jazira w pierwszej kolejce na wyjeździe wygrała. Na wszelki wypadek ubezpieczam się oczywiście przed nieszczęsnym remisem.