kubabrenner
Użytkownik
Witam wszystkich, w obstawianie bawię się już od 9 lat, a że ostatnie dwa lata przynoszą fajne zyski to stwierdziłem, że podzielę się swoimi przemyśleniami. Będę prowadził statystyki, jednak temat zakładam w tym dziale, ponieważ chcę to prowadzić w sposób nieco inny niż ten, którego oczekują w "KzS". Mianowicie będą tutaj podawane typy główne, poboczne i "o podwyższonym ryzyku". Typy główne będą grane płaską stawką 100j, liczone jako single. Poboczne będą moimi propozycjami, typy warte uwagi, ale raczej do dubla/trebla albo taśm. Typy o podwyższonym ryzyku będą z kursem +2.5, zalecane grać wyłącznie jako single. Wszystkie typy będą objęte statystyką, którą będę robił co miesiąc. Każda grupa będzie miała swoją statystykę, będzie też statystyka ogólna, yield będzie liczony tylko z typów głównych.
Z góry mówię, że nie będzie typów codziennie, uważam że nie ma nic gorszego od grania na siłę. Główne typy będę się starał analizować, jednak czasem mogą wpaść "suche", co nie zmienia faktu że zostały przeanalizowane. Wszystkie typy są przeze mnie analizowane lub opierają się na moim przeczuciu, nie sugeruję się w tym temacie żadnymi podpowiedziami. Zachęcam wszystkich do zaobserwowania, mile widziane reputacje, które z pewnością będą ten temat napędzać.
Proszę o nie komentowanie moich typów i postów, jeśli ktoś ma jakieś uwagi/sugestie to zapraszam PW. No chyba, że podałem typ, a ktoś ma pewne informacje, różniące się od moich, wtedy jak najbardziej proszę mnie poprawiać, jednocześnie ratując korzystających przed wpadką.
A więc z dniem dzisiejszym ruszamy, mam nadzieję że pomogę wielu osobom i nie będę tego robić do szuflady. Powodzenia i zieloności!