Ja myślę że Halkbank ogra Niemców bo są w gazie, ograli ostatnio zdecydowanie Arkasspor oraz Ziraat. Kubańczycy są w gazie i są wielką siłą tego zespołu. Niemcy słabsi niż rok temu, bez Russeaux i Fingera. Rok temu ulegli u siebie Arkasspor i ja stawiam na Halkbank.co myslisz o fenerbahce 1 i fredrischafen 1 ?? pablo_89 zenek225
Serio obstawiasz pieniądze na siatkówkę patrząc na h2h? XD Novosibirsk piekielnie mocny w tym sezonie z Grozerem, Rodichevem, EksimDinamo Moskwa jakos powaznie oslabiona jutro ? @3.25 to spory kurs patrzac na ostatnia forme h2h
ja wchodze w Novosybirsk dw 3-0 @3.30. i daje temu spore szanse
to jest nas dwoch ???? ???? 3-0Dyscyplina: Siatkówka - Liga Mistrzów - kolejka 1
Godzina: 13:30
Spotkanie: Nowosibirsk - Din. Moskwa 3-0
Typ: Novosibirsk -2,5 handi setowe
Kurs: 3,2
Analiza:
Typ ten opieram nie na grze zespolow , nie na sportowych faktach , ale na kolejnym dziwnym zachowaniu bukmacherow i na tym , ze wszyscy ladują grube pieniadze w Dinamo Moska + 1,5. .
Obie druzyny sa na podobnym poziomie , obie radza sobie dobrze w lidze i zajmuja 5 i 6 miejsce na razie w lidze . Dinamo wygralo ostatnie 5 meczow z Novosibrskiem itp.
Kurs 1,35 vs 3,1 ?? Przeciez tutaj powinny byc kursy zblizone - 1,7 vs 2 itp.
Nie wierzę , ze buki zle oszacowaly kursy .
Myslę , ze chcą zwabic ludzi na granie dodatnich handi +1,5 w strone Dinama .po kursie 2,1 lub +2,5 seta po kursie 1,35 ! - +2,5 moze wejsc , bo jednak ten typ zagra mniej ludzi .
Jakieś poważne absencje w Galati? Bo kursy się odwróciły praktycznie od czasu wystawienia.Galati @2,30
Z tego co widzę to u Rumunów brakuje tylko Gontariu.Każdy set musiałby się skończyć do 20, więc trochę ryzykowny typ, nawet jeśli środkowy gra na pozycji przyjmującego. Co jak co, ale Belgorod ma siłową zagrywkę w większości, a nie kierunkową, chyba że zmienią i podejdą taktycznie do tego elementu. Wtedy jeśli będą szukali tego gościa, to powinni ogarnąć. Jeżeli kurs jest poniżej @2, to wg mnie nie jest warty ryzyka, ale dobre info jak zawsze.
Jakieś poważne absencje w Galati? Bo kursy się odwróciły praktycznie od czasu wystawienia.
Coś wiesz na ten temat?
Drużyna drużynie nie równa, ale wiadomo coś tam może być na rzeczy. Ten Gontariu to ważny zawodnik? Na jakiej pozycji gra? Jakiś stream z tego będzie, bo nie widzę na razie nigdzie?Z tego co widzę to u Rumunów brakuje tylko Gontariu.
Ogólnie rzecz biorąc na razie czeskie drużyny w tym sezonie w Europie wyglądają kiepsko. Lider ligi i obecny mistrz z tego co widzę to właśnie dostaje lanie w Izraelu.
http://livetv.sx/pl/eventinfo/601715_kladno_galati/ - tutaj masz streamDrużyna drużynie nie równa, ale wiadomo coś tam może być na rzeczy. Ten Gontariu to ważny zawodnik? Na jakiej pozycji gra? Jakiś stream z tego będzie, bo nie widzę na razie nigdzie?
EDIT
Atakujący to jednak może być poważne osłabienie, zobaczymy jak sobie poradzą.