>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Centrebet-zakład za 175zł-koszulka gratis!!!

kostek1916 237

kostek1916

Użytkownik
DARMOWA KOSZULKA PIŁKARSKA!
Jeśli wiesz które zespoły mają największe szanse na wygranie swojej ligi, możesz to wykorzystać! Wystarczy, że obstawisz na wybraną przez siebie drużynę że zostanie mistrzem, a otrzymasz od nas jaką chcesz koszulkę piłkarską GRATIS!

Po co płacić za koszulkę piłkarską, skoro u nas możesz ją mieć za darmo?
Wszystko co musisz zrobić to:
  • Założyć konto w Centrebet i podczas rejestracji w polu &quot;Kod promocji&quot; wpisać: FREESHIRT
  • Postawić długoterminowy zakład o wartości 175PLN na to kto zostanie mistrzem w sezonie 2008/09 w jednej z lig europejskich:
  • Angielska Premiership;
  • Hiszpańska La Liga;
  • Włoska Serie A;
  • Niemiecka Bundesliga;
  • Australisjka A-League
  • Norweska Tippeligaen
  • Duńska Superligaen
  • Szkocja Premier League
  • UEFA Champions League
Jak tylko postawisz swój zakład, w ciągu 48h wyślemy ci email z instrukcjami jak odebrać darmową koszulkę piłkarską. TO TAKIE PROSTE!
Zarejestruj się w Centrebet TERAZ i odbierz dla siebie DARMOWĄ koszulkę piłkarską!

http://promos.centrebet.com/sports/freeshirt08/index.pl.html?btag=1618-2801-1639
Jak dla mnie promocja świetna, bo otrzymujemy voucher o wartości £47.99:spokodfhgfh:

dawidm 9

dawidm

Użytkownik
to wkoncu voucher czy koszulke ? jakie sa te koszulki i czy mozna wybrac rozmiar?
zaraz pisze do supportu bo sam jestem ciekawy ;] jak odpiszą dam znać w tym temacie. Jakby był voucher w subsidesports to bym się na pewno skusił ????
EDIT : ok, napisałem maila. Z regulaminu wynika że dostajemy vouchera ;) Spytałem do jakiego sklepu i jaki jest termin realizacji vouchera (chciałem t-shirt Juve na nowy sezon ;) )

mrwujek 3

mrwujek

Użytkownik
Spokojnie, nie lepiej poczekać do końca września. Wtedy będziemy wiedzieli coś więcej o sytuacji w poszególnych ligach, a typ można podać do 30 września. I otrzymujemy voucher na tą kwotę (a więc możemy wybrać 2 koszulki z poprzednich lat, bo są tansze).

dawidm 9

dawidm

Użytkownik
Spokojnie, nie lepiej poczekać do końca września. Wtedy będziemy wiedzieli coś więcej o sytuacji w poszególnych ligach, a typ można podać do 30 września. I otrzymujemy voucher na tą kwotę (a więc możemy wybrać 2 koszulki z poprzednich lat, bo są tansze).
trochę ryzyko, mogą wycofać promo bądź zmienić warunki... ja czekam na odpowiedź supportu i wpłacam ;)

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
co to za promocja PFF200 ? możesz coś napisać na ten temat ???? ?

a to promo w sumie fajne ???? i tak chciałem kupić koszulkę a można w sumie obstawić - Bayern mistrzem Niemiec co jes dosyć pewne i odebrać t-shirt ;)
sorry nie PFF200 a AFF200 ta promocja to 100% od depozytu do 200PLN obrót 5x ale widocznie została zastąpiona..... a moze i nie

A 0

ardjan1

Użytkownik
Ta promocja to mi po prostu z nieba spadła. Chciałem kupić w tym sklepie internetowym piłkę do freestyle soccer, ale nie mam konta w banku ani karty i nie mogłem im zapłacić. Voucher wszystko załatwia ???? . Super promocja.
Korzystał już ktoś?

R 0

robsonsc

Użytkownik
Ja tez chyba skorzystam z tej promocji,apropo zna ktos jakis dobry sklep internetowy z koszulkami sportowymi ktorzy przyjmuje opcje zaplaty moneybookers?

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Ta promocja to mi po prostu z nieba spadła. Chciałem kupić w tym sklepie internetowym piłkę do freestyle soccer, ale nie mam konta w banku ani karty i nie mogłem im zapłacić. Voucher wszystko załatwia ???? . Super promocja.
Korzystał już ktoś?
Nie twierdze że to akurat do tego sklepu będą vouchery ale skoro dostaje sie 47.99 to prawdopodobnie tam bo tyle samo dostałem od gamebookers ;)

Co do pytania dotyczące sklepów przyjmujące wpłaty MB to raczej cięzko, jest jakichs skateshop i sklepiki bez specjalnych specjalnych ofert

ted 12,8K

ted

Forum VIP
dałem dupy :/
bo załozylem konto w centrebecie ale z promocja podwojenia depozytu :/

dawidm 9

dawidm

Użytkownik
support odpisał że voucher jest do realizacji w subsidesports.com ;) oferta tam bardzo fajna i koszulki tanie więc w sumie za 47,99 funtów można nawet 2 wziąć ;]

R 0

robsonsc

Użytkownik
Mialem tam kiedys konto ale zalozylem dzis na dane osoby z rodziny mam nadzieje ze nie bedzie z tym problemu bo nigdy nie korzystałem na tamtym koncie z zadnej promocji tylko gralem na nim we freerolach jak ktos postawi zaklad za 175 i dostanie od nich koszulke niech napisze co i jak

dawidm 9

dawidm

Użytkownik
Jeszcze jedna rzecz od supportu :
&quot;G&#39;day Mate! (Witaj Przyjacielu!)
Voucher jest na 47.99 GBP i koszt koszulki oraz przesyłki musi się w tym
zmieścić (lub należy dopłacić różnicę). Jest to o kilka Funtów
więcej
niż voucher wysyłany do klientów z Wielkiej Brytanii, właśnie po to aby
pokryć też koszt wysyłki do innych krajów Europy.&quot;

więc zgodnie ze stroną trzeba doliczyć 6 funtów wysyłki ;)

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Jeszcze jedna rzecz od supportu :
&quot;G&#39;day Mate! (Witaj Przyjacielu!)

Voucher jest na 47.99 GBP i koszt koszulki oraz przesyłki musi się w tym
zmieścić (lub należy dopłacić różnicę). Jest to o kilka Funtów
więcej
niż voucher wysyłany do klientów z Wielkiej Brytanii, właśnie po to aby

pokryć też koszt wysyłki do innych krajów Europy.&quot;

więc zgodnie ze stroną trzeba doliczyć 6 funtów wysyłki ;)
no ja robilem zakupy tydzien temu w tym sklepie i wysyłka kosztowała 8 funtóf ;)

R 0

robsonsc

Użytkownik
Korzystal juz ktos z promocji i dostał voucher? Bo ja postawiłem zakład juz ponad 48h temu i nadal nic na email nie dostałem (napewno moje konto jest zakwalifikowane do promocji i napewno wybrałem lige która jest w promocji do wybrania)

Do góry Bottom