Drogi Donioo
A jednak nie masz racji - centrebet przysłał mi e-maila, który przeczy Twoim ustaleniom co do regulaminu ich "pokręconej" promocji z tym freebetem 40 pln, czyli temu, żeby ten "cholerny" kod MADNESS trzeba było wpisać przed postawieniem zakładu.
Jak widzisz z ich e-maila: to ich "pokręcenie" z promocją nazywa się "problem techniczny"
Jerzyk, zastanow sie co Ty piszesz! To, ze mieli jakis problem techniczny i nie otrzymales Freebeta od razu, nie ma nic wspolnego z tym, co pisales wczesniej, a co probowalem Ci grzecznie wytlumaczyc. Pisales o tym, ze
informacja jak skorzystac z bonusa jest "gdzieś ukryta głęboko w regulaminie". Nie mieszaj dwoch spraw ze soba i nie probuj sie tlumaczyc piszac o moich blednych "ustaleniach". Ja nic nie ustalam. Opieram sie o fakty, o ktorych pisales. A najpierw byles niezadowolony z pracy supportu, wiec Ci odpisalem "Rozumiem rozgorycznie, ze support nie odpowiada...", a wiec przyznalem, ze to minus dla Centrebet. Ty jednak wolales pisac, ze promocja jest "wredna", "pokrecona", a firma jest "oszukańcza", tylko dlatego, ze przez jakis blad techniczny nie dostales Freebeta. Rozumiem, ze wczesniej o tym bledzie nie wiedziales, ale to nie usprawiedliwia tego, jak szybko wysuwasz o tej firmie wnioski.
Pozniej miales problem, ze gdzies gleboko ukryli zasady promocji, na co napisalem Ci, ze jest to w pierwszej linijce ich regulaminu.
Nie wiem nadal co Ci sie nie zgadza i dlaczego probujesz sie tlumaczyc moim kosztem ze swojej nerwowosci (zbyt dlugie oczekiwanie na Freebet) oraz z tego, ze nie zaznajomiles sie z regulaminem, zanim przystapiles do promocji...