>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Celtic Glasgow vs FC Barcelona 20.02.2008r.

Status
Zamknięty.
S 0

sebastian28

Użytkownik
Tutaj cieżko cokolwiek powiedziec.Widać po meczu z Zaragoza,że Barca umie sie mobilizować na ważne mecze.Celtic napewno bedzie grał na maksa i do końca,zobaczymy czy Barca to wytrzyma.Katalończycy są lepsi piłkarsko i podbudowani po wygranej z Zaragoza więc jednak myśle ze wygra Barca ale przed telewizorem za jakąs lzejszą stawke zagram 1x po kursie 1.80

tbm 642

tbm

Forum VIP
Mnie Barcelona nie przekonała swoją grą w meczu z Saragossą. Widać było, że Katalończycy mają problemy z konstruowaniem akcji ofensywnych. Wygrali dzięki bramce z rzutu karnego, który wykorzystał Ronaldinho. Swoją drogą w pierwszej połowie to Diego Milito z Saragossy nie wykorzystał rzutu karnego... Jednakże powracając do tematu Ligi Mistrzów to zdecydowanym faworytem w tej parze jest Barcelona, ale w pierwszym meczu typowałbym 1x na Celtic. Uważam, że kurs na takie rozstrzygnięcie może trochę spaść w dół, bo widzę, że sporo osób będzie typowało podobnie.

czokoziom 0

czokoziom

Użytkownik
Po pierwsze to gratulacje dla frajerów z TVP, zamiast pokazać taki hit jak Lyon - Manchester czy Arsenal - Milan to beda transmitować Celtic-Barca bo gra tam nasz rodak ????. Śmieszą mnie typy, że Celtic wygra te spotkanie; remis to maksimum co może z nich być. Na Camp Nou i tak zbiorą baty; Szachtar bez problemów pokonał ich 2-0 ???? , przegrali też w Benfice i Milanie. Sam nie wiem jak to możliwe, żeby taki słaby zespół wyszedł z tak silnej grupy. Ale teraz to już mogą zapomnieć o strzelaniu bramek, Barca może nie gra dobrze w ofensywie ale za to ich gra w obronie jest bardzo dobra. Myślę, że Messi - Henry - Giovani poradzą sobie z tymi drwalami z Celticu i coś ustrzelą na Celtic Park. Typuję 1-0 dla Barcelony.

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Celtic wyszedł bo potrafił grać u siebie i poprzez dobra postawe Boruca.
A TVP wiadomo - musi dac coś co sie spodoba Jarusiowi K. , bo on na sporcie zielony jest. Co do meczu to jednak w Glasow może być ciekawie , bo raczej na Camp Nou wygra Barcelona.
Znów moim zdaniem kurs na Barce za wysoki

C 0

czopsi

Użytkownik
Po pierwsze to gratulacje dla frajerów z TVP, zamiast pokazać taki hit jak Lyon - Manchester czy Arsenal - Milan to beda transmitować Celtic-Barca bo gra tam nasz rodak ????. Śmieszą mnie typy, że Celtic wygra te spotkanie; remis to maksimum co może z nich być. Na Camp Nou i tak zbiorą baty; Szachtar bez problemów pokonał ich 2-0 ???? , przegrali też w Benfice i Milanie. Sam nie wiem jak to możliwe, żeby taki słaby zespół wyszedł z tak silnej grupy. Ale teraz to już mogą zapomnieć o strzelaniu bramek, Barca może nie gra dobrze w ofensywie ale za to ich gra w obronie jest bardzo dobra. Myślę, że Messi - Henry - Giovani poradzą sobie z tymi drwalami z Celticu i coś ustrzelą na Celtic Park. Typuję 1-0 dla Barcelony.

Człowieku myślisz, że Ameryke odkryłeś? Logczne, że dostaną na wyjeździe. Celtic na ostatnie 12 czy 13 meczy wyjazdowych w LM miał raptem 1 czy 2 remisy. Reszta to same porażki. Tymczasem u siebie ostatnio nie wygrał (było 0:0) z AC Milan w rundzie pucharowej w poprzednim sezonie. Co do Twojego typu może wejść ale raczej małe szanse. Chyba, że Boruc zawali (tfu tfu). Moim zdaniem 1X lub under spokojnie wchdzą.

roy. 187

roy.

Forum VIP
Celtic - Barca
Typ: 1x
Kurs: 1.90 &lt;mniam&gt;
BuK: Expekt

Hmm pokusze sie o postawienie w tym meczu na 1x jak wiele osob robi. Dlaczego? Otoz dlatego, ze Barca to nie ten zespol, ktory olsniewal gra cala Europe 2 czy 3lata temu. To juz nie ta sama druzyna, ktora cieszyla sie gra w pilke, obecnie graja nieprzewidywalnie tj. w kratke. Celtic natomiast w lidze gra bardzo dobrze i wygrywa mecz za meczem goniac Rangersow. Ja oczywiscie nie porownuje obydwu lig ale pewnosc siebie w zdobywaniu pktow nawet w lidze szkockiej owocuje pozniej w dobrej grze w gigantami jak Milan (2:1 dla Celticu). Dla druzyn szkockich ich stadiony sa magiczne, u siebie potrafia pokusic sie o niespodzianke z kazdym. Nie zapominajmy, ze Barca juz stracila 2pkty z w Glasgow ale z Rangersami gdzie zremisowali. Dobrym przykladem jest tez Aberdeen ktore zremisowalo 2:2 z Bayernem. Przy odrobinie szczescia, mobilizacji 1X moze wejsc. Dodajac fakt, iz Boruc ma w srode urodziny pewnie bedzie bronil jak w amoku. Czesto w sporcie jest tak, ze dzien urodzin jest dniem magicznym jak stadiony szkockie, takie polaczenie dobrze wrozy hehe.

fabregas 498

fabregas

Forum VIP
Zgadzam się z tym co napisał roY. Celtic gra bardzo dobrze, a jedynym słabym punktem tej drużyny jest defensywa. W ostatnim meczu z Hearts, grali fatalnie, a Borucowi nerwy puszczają. Już kiedyś lutnął Naylorowi, a w meczu z Hearts miał wiele zastrzeżeń do McManusa, który jest zdecydowanie najlepszym obrońcą Celtów. Po za tym Caldwell grał niepewnie, a w drugiej połowie wybijał piłke na oślep. W tym meczu będzie bardzo dużo zależało od postawy defensywy The Bhoys, a pokrycie Henryego czy Eto&#39;o na pewno będzie trudniejsze niż krycie Velicki albo Nade. ???? Jeżeli Gordon Strachan czegoś nie wymyśli to Barca będzie miała zbyt wiele okazji do strzelenia bramki. Mimo wszystko wierze w Celtów bo są w stanie wygrać to spotkanie. ????

czokoziom 0

czokoziom

Użytkownik
Człowieku myślisz, że Ameryke odkryłeś? Logczne, że dostaną na wyjeździe. Celtic na ostatnie 12 czy 13 meczy wyjazdowych w LM miał raptem 1 czy 2 remisy. Reszta to same porażki. Tymczasem u siebie ostatnio nie wygrał (było 0:0) z AC Milan w rundzie pucharowej w poprzednim sezonie. Co do Twojego typu może wejść ale raczej małe szanse. Chyba, że Boruc zawali (tfu tfu). Moim zdaniem 1X lub under spokojnie wchdzą.
Przypomnę ci, że w sezonie 2003/2004 Celtic wyeliminował Barcelonę w Pucharze UEFA (1-0 u siebie, 0-0 na wyjeździe), w nastepnym sezonie zmierzyli sie ze sobą w fazie grupowej Ligi Mistrzów (Barca wygrała na wyjeździe 3-1, u siebie zremisowała 1-1). Widać więc, że wcale nie jest takie pewne, że Barca pokona u siebie znakomicie broniących się Szkotów. Stawiam więc, że na Celtic Park Katalończycy wygrają 1-0 lub 2-1 bo wtedy na rewanż wyjdą spokojni i pewni siebie i zaaplikują Celtom kilka bramek ;].

szopcio 0

szopcio

Użytkownik
Frank Rijkard będzie miał do dyspozycji wszystkich zawodników. Dla mnie atak Celtów jest słaby, Hesselink dla mnie to drewno, McDonald potrafi mijać zawodników, ale obrona Barcelony jest chyba troche dla niego za mocna ... . U Celtów nie zagra Scott Brown, który według mnie jest jednym z lepszych zawodników w kadrze Strachana. Piszecie też, że Blaugrana straciła już punkty ze Szkotami, mianowicie z Rangersami. Kto oglądał mecz to wie, jak grała Barcelona, jak by nie bramkarz to by wygrali spokojnie, a Rangersi może raz byli pod bramką Barcelony i do tego strzał 10 m nad bramką. Celtic napewno ma szanse na remis, ale według mnie najlepszym typem tu będzie under, a kurs nie jest taki zły.

E 0

evileqq

Użytkownik
Wszyscy jak się nagle rzucili na 1x a ja wcale bym nie przekreślał szans Barcelony na zwycięstwo. Barca na mecze wyjazdowe z dobrymi rywalami się bardzo spina i przeważnie gra nieźle, np. w lidze z Valencia, Sevillą - to że ostatnimi czasy gra straszną kiszkę na wyjazdach ze słabszymi drużynami to raczej o niczym nie świadczy, drużyny te zazwyczaj murują bramkę starając się wyprowadzać groźne kontry, a tak gra wyraźnie Barcelonie &#39;nie leży&#39;. W Glasgow Celtowie będą chcieli za wszelką cenę uzyskać jak najkorzystniejszy wynik, bo na Camp Nou ich szanse nawet na remis maleją prawie do minimum. Oznacza to, że pewnie od początku (a jeśli nie to od 20-25 minuty) ruszą do ataku a wtedy Barca może to wykorzystać bo już w takiej sytuacji kiedy mogą fajnie skontrować lub trochę pograć piłką wychodzi im to dobrze.
Do tego do składu po PNA wraca Eto, i Barca wystąpi w najsilniejszym składzie (brakuje tylko Oleguera).
Ze swojej strony mecz raczej ominę, bo faktycznie Celtic może strzelić coś na farcie (jak z Milanem), ale gdybym miał stawiać to 2 ew. x2.

roy. 187

roy.

Forum VIP
Jezu, czlowieku chyba nikt ci nie pisze, ze typ na 1x to jakis super pewniak. Dla mnie np. kurs jest przyzwoity i &quot;w poszukiwaniu srodowej niespodzianki&quot; mozna sie pokusic i za drobne to zagrac, nikt ci przeciez nie karze tego grac. A Barcelona z Valencia wygrala, bo Valencia byla/jest w kryzysie, nie wiem czy wiesz? Z Sevilla remis, to taki super wynik? Celtic strzelil na farcie z Milanem? Chyba inny mecz ogladales :|. I co z tego, ze Barca grac bedzie w najsilniejszym skladzie skoro nic z tego w lidze nie wychodzi, jesli wygraja lige w co watpie to bedzie dla mnie niespodzianka bo graja fatalnie. W takim skladzie jaki oni maja to powinni wygrywac doslownie wszystko !!!! W ostatnim meczu takze mieli sporo szczescia, ze zdobyli 3pkty bo Saragossa nie wykorzystala karnego i miala jeszcze pare okazji na strzelenie gola.

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Barca wystąpiła w meczu z Saragossą niby z w najsilniejszym składzie, a nic wielkiego nie pokazała, Heniek strzelił taką bramkę w stylu dopchnij ją do siatki po idealnym zagraniu (oj nie pamiętam kto centrował piłkę) a Saragossa miała wiele więcej szans na bramkę, wchodzili w obronę Barcy jak w masło (szczególnie ogrywali Zambrottę), no i karniaka schrzanili.....:zoltakartka:
jestem fanem Barcy ale taka gra jaką prezentują nie napawa mnie optymizmem. Powinni ogrywać rywali raz za razem (ślicznie grają piłką na jedno podanie, bardzo widowiskowe) lecz nie przekłada się to na jakość (szczególnie zwycięstwa na wyjeździe)
Zobaczcie sobie ten link bo na youtube zablokowali filmiki z meczu z Saragossą o prawa autorskie (dziady.... mało im za transmisję)
http://profile.imeem.com/HPoegnU/video/082WZRdG/zaragoza_barcelona_wwwfutvolgoleses_16208_sports_video/
Z Celtickiem stawiam mało goli w całym meczu (under 2,5 gola) i chyba zaryzykuję X na 1 połowę

E 0

evileqq

Użytkownik
Jezu, czlowieku chyba nikt ci nie pisze, ze typ na 1x to jakis super pewniak. Dla mnie np. kurs jest przyzwoity i &quot;w poszukiwaniu srodowej niespodzianki&quot; mozna sie pokusic i za drobne to zagrac, nikt ci przeciez nie karze tego grac. A Barcelona z Valencia wygrala, bo Valencia byla/jest w kryzysie, nie wiem czy wiesz? Z Sevilla remis, to taki super wynik? Celtic strzelil na farcie z Milanem? Chyba inny mecz ogladales :|. I co z tego, ze Barca grac bedzie w najsilniejszym skladzie skoro nic z tego w lidze nie wychodzi, jesli wygraja lige w co watpie to bedzie dla mnie niespodzianka bo graja fatalnie. W takim skladzie jaki oni maja to powinni wygrywac doslownie wszystko !!!! W ostatnim meczu takze mieli sporo szczescia, ze zdobyli 3pkty bo Saragossa nie wykorzystala karnego i miala jeszcze pare okazji na strzelenie gola.
Weź jakieś ziółka uspokajające.
W lidze nie grał Eto, wraca z pucharu Afryki a to na pewno duże wzmocnienie, Iniesta odpoczywał w meczu z Zaragozą, w pełni formy to duże wzmocnienie. Oczywiście, że Celtic strzelił na farcie z Milanem bo jak nazwać to, że trafili w ostatnich sekundach gry? Pod koniec meczu mieli trochę przewagę i bramka im się należała tego nie neguję.
Ja również nigdzie nie napisałem, że to pewniak ale widzę, że powoli robi się z tego masówka.

roy. 187

roy.

Forum VIP
Gra sie 90 minut, jesli ktos strzeli bramke w 1minucie to nie napiszesz, ze to fart a jak w 90 to tak, dlaczego? Nie mam pojecia :]. Ja nie widze w tym mecz wygranej Celticu ale remis moze pasc. I to i tak bedzie niespodzianka. Kazdy wie jaka druzyna jest Barca, ale to co graja ostatnio to moze byc za malo nawet na Celtic.

sutek 79

sutek

Forum VIP
Mi tam Celtic się nie podoba na tle innych drużyn w szkockiej lidze zdecydowanie się wyróżniają ale Barcelona to zespół znacznie silniejszy od Hearts czy Dundee nie oszukujmy się. Widziałeś ostatnio mecz Celticu wygrany 3:0 grali całkiem całkiem ale rywal słaby, niezłe transfery zrobił Strachan ściągnął solidnego obrońcę Hinkela, napastnika Samarasa który całkiem nie dawno strzelał bramki jak na zawołanie w Holandii. Barca rzeczywiście w tym sezonie nie gra tego co rok czy dwa lata wcześniej ale to jednak cały czas Ronalaldinho, Henry, Messi, Puyol to świetny zespół i na tak ważny mecz będą mocno skoncentrowani by wygrac, ja w tym meczu spodziewam się dużej walki dlatego nie zdziwiłbym się gdyby była czerwona kartka w tym meczu ponieważ szczególnie szkoci grają bardzo ostro. Czy Boruc wpuści jakąś bramkę ? mi osobiście wydaje się że tak ale nie sądzę żeby kibice zobaczyli grad bramek obie drużyny będą pamiętac że to dopiero pierwsza połowa bo mają przed sobą jeszcze mecz rewanżowy

C 0

czopsi

Użytkownik
Przypomnę ci, że w sezonie 2003/2004 Celtic wyeliminował Barcelonę w Pucharze UEFA (1-0 u siebie, 0-0 na wyjeździe), w nastepnym sezonie zmierzyli sie ze sobą w fazie grupowej Ligi Mistrzów (Barca wygrała na wyjeździe 3-1, u siebie zremisowała 1-1). Widać więc, że wcale nie jest takie pewne, że Barca pokona u siebie znakomicie broniących się Szkotów. Stawiam więc, że na Celtic Park Katalończycy wygrają 1-0 lub 2-1 bo wtedy na rewanż wyjdą spokojni i pewni siebie i zaaplikują Celtom kilka bramek ;].

Barcelona teraz a w sezonie 2004/2005 to 2 zupełnie różne drużny (podobne nazwiska w tym przypadku mylą). Nie zgodzę sie co do znakomitej obrony Celtów. Gdyby nie Boruc na pewno nie wyszliby z grupy. Pare razy uratował im skórę. Mimo wszystko under dość prawdopodobny (oraz 1X).

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
najpewnieszym typem wydaje sie tu byc under 2.5 gola. Barcelona ostatnio się poderwała,mysle ze ostatnie spotaknie bardzo duzo dalo im mentalnie, wygrali na wyjezdzcie,walczyli do konca, a po spotkaniu cieszyli sie jakby wygrali lige mistrzow, obrona powinna zapewnic 0 w tylach plus swietnie spisujacy sie od poczatku sezonu valdes ktory co mecz jest najmocniejszym punktem zespolu , zambrotta ktory wrocil na mecz z Zaragoza i spisal sie slabo nie zostal powolony do kadry na mecz z celtciem. Jesli Oleguer nie popelni jakiegos mega bledu powinno byc dobrze, z przodu Henry , wroca Etoo , jest Messi wiec nie mowcie ze nie bedzie mial kto strzelac bramek,po za tym R10 ktory wg was jest bez formy wg mnie ją odzyskuje. wszedl przy stanie 1-1 i wyprowadzil druzyne na zwyciestwo, karnego wykonal bardzo pewnie calkowicie mylac bramkarza, a wczesniej popisal sie bardzo dobrym dograniem do Henrego ktoremu jednak nie udalo sie umiescic pilki w siatce, brak bojana nie jest powaznym oslabieniem, ten chlopak jest jeszcze za mlody zeby byc az tak eksploatowanym, wg mnie bedzie under, zwyciestwo barcy, i brak zdobytej bramki przez celtic

S 0

sikor89

Użytkownik
Ja chyba zagram 1x , Celtowie u siebie sa niebezpieczni. A Barcelona licze na slaby mecz chlopakow : P przyjada ze &#39;slonecznej&#39; hiszpani do mroznego Glasgow i ich poludniowy temperament moze troche opadnie. Jeszcze troche pokropi ,gra szybka i techniczna juz sie nie przyda ,zaczna sie kopanina - kilka :zoltakartka: poleci ! Kibice poniosa gospodarzy i Ci wygraja 1-0 albo 2-1 ???? .

Optymista.. ????

michal1090 1,7K

michal1090

Użytkownik
W tym spotkaniu typuje zdecydowanie 1X,Celtic u siebie bardzo silny,olbrzymia motywacja na spotkanie u siebie bo wszyscy wiedzą że w Hiszpanii łatwo nie będzie więc najlepiej wyrobić sobie zaliczkę już w Glasgow.Jednak mimo że Barcelona nie jest może w najwyższej formie to o wygranie tego meczu może być naprawdę ciężko,choć uważam ze jest to jak najbardziej możliwe,a remis tym bardziej.Do tego dochodzi atut własnego boiska i fantastyczna atmosfera jaka panuje na meczach Celticu.Mam nadzieje że Celtowie wzniosą się na wyżyny i wygrają ten mecz
Do boju &gt;&gt; CELTIC &lt;&lt; !!!!!!!!!!!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom