Po pierwsze to gratulacje dla frajerów z TVP, zamiast pokazać taki hit jak Lyon - Manchester czy Arsenal - Milan to beda transmitować Celtic-Barca bo gra tam nasz rodak ????. Śmieszą mnie typy, że Celtic wygra te spotkanie; remis to maksimum co może z nich być. Na Camp Nou i tak zbiorą baty; Szachtar bez problemów pokonał ich 2-0 ???? , przegrali też w Benfice i Milanie. Sam nie wiem jak to możliwe, żeby taki słaby zespół wyszedł z tak silnej grupy. Ale teraz to już mogą zapomnieć o strzelaniu bramek, Barca może nie gra dobrze w ofensywie ale za to ich gra w obronie jest bardzo dobra. Myślę, że Messi - Henry - Giovani poradzą sobie z tymi drwalami z Celticu i coś ustrzelą na Celtic Park. Typuję 1-0 dla Barcelony.
Przypomnę ci, że w sezonie 2003/2004 Celtic wyeliminował Barcelonę w Pucharze UEFA (1-0 u siebie, 0-0 na wyjeździe), w nastepnym sezonie zmierzyli sie ze sobą w fazie grupowej Ligi Mistrzów (Barca wygrała na wyjeździe 3-1, u siebie zremisowała 1-1). Widać więc, że wcale nie jest takie pewne, że Barca pokona u siebie znakomicie broniących się Szkotów. Stawiam więc, że na Celtic Park Katalończycy wygrają 1-0 lub 2-1 bo wtedy na rewanż wyjdą spokojni i pewni siebie i zaaplikują Celtom kilka bramek ;].Człowieku myślisz, że Ameryke odkryłeś? Logczne, że dostaną na wyjeździe. Celtic na ostatnie 12 czy 13 meczy wyjazdowych w LM miał raptem 1 czy 2 remisy. Reszta to same porażki. Tymczasem u siebie ostatnio nie wygrał (było 0:0) z AC Milan w rundzie pucharowej w poprzednim sezonie. Co do Twojego typu może wejść ale raczej małe szanse. Chyba, że Boruc zawali (tfu tfu). Moim zdaniem 1X lub under spokojnie wchdzą.
Weź jakieś ziółka uspokajające.Jezu, czlowieku chyba nikt ci nie pisze, ze typ na 1x to jakis super pewniak. Dla mnie np. kurs jest przyzwoity i "w poszukiwaniu srodowej niespodzianki" mozna sie pokusic i za drobne to zagrac, nikt ci przeciez nie karze tego grac. A Barcelona z Valencia wygrala, bo Valencia byla/jest w kryzysie, nie wiem czy wiesz? Z Sevilla remis, to taki super wynik? Celtic strzelil na farcie z Milanem? Chyba inny mecz ogladales :|. I co z tego, ze Barca grac bedzie w najsilniejszym skladzie skoro nic z tego w lidze nie wychodzi, jesli wygraja lige w co watpie to bedzie dla mnie niespodzianka bo graja fatalnie. W takim skladzie jaki oni maja to powinni wygrywac doslownie wszystko !!!! W ostatnim meczu takze mieli sporo szczescia, ze zdobyli 3pkty bo Saragossa nie wykorzystala karnego i miala jeszcze pare okazji na strzelenie gola.
Przypomnę ci, że w sezonie 2003/2004 Celtic wyeliminował Barcelonę w Pucharze UEFA (1-0 u siebie, 0-0 na wyjeździe), w nastepnym sezonie zmierzyli sie ze sobą w fazie grupowej Ligi Mistrzów (Barca wygrała na wyjeździe 3-1, u siebie zremisowała 1-1). Widać więc, że wcale nie jest takie pewne, że Barca pokona u siebie znakomicie broniących się Szkotów. Stawiam więc, że na Celtic Park Katalończycy wygrają 1-0 lub 2-1 bo wtedy na rewanż wyjdą spokojni i pewni siebie i zaaplikują Celtom kilka bramek ;].