jakm wgrasz nowego windowsa to bedziesz mogl zalozyc nastepne 3 konta lolWitam!
Mam ten sam problem z rejestracja w Celeb Poker. Kiedy wpisze wszystkie dane i klikne Ok wyskakuje mi cos takiego: "We're sorry, but you can only register up to 3 new users per software
installation. Limit exceeded. If you want to extend your limit Please Call Support
and state your id=2412018946".
Przed chwila wyslalem do supportu emaila(tylko po polsku i nie wiem czy dadza rade go odczytac).
Czy da sie jakos zwiekszyc ten limit kont zebym nie musial zakladac u kolegi?
Dołączam się do pytania.a gdzie mozna sprawdzic ile tych punktow juz ugralem?
Pod kwotą pieniężną jaką macie w kliencie powinny wam się te punkty wyświetlać jesli już zdobyliście jakieś. Gdy nie macie żadnych będzie tam pusta linijka - dopiero po zdobyciu chociaż jednego pojawi się wam napis fpp i suma punktów.a gdzie mozna sprawdzic ile tych punktow juz ugralem?
a to takich ma byc 200 pkt? one strasznie wolno leca :/Pod kwotą pieniężną jaką macie w kliencie powinny wam się te punkty wyświetlać jesli już zdobyliście jakieś. Gdy nie macie żadnych będzie tam pusta linijka - dopiero po zdobyciu chociaż jednego pojawi się wam napis fpp i suma punktów.
Na stolikach 1/2, 1,5/3 lecą szybko.a to takich ma byc 200 pkt? one strasznie wolno leca :/