Cześć. Zakładam ten temat, aby pokazać ile można stracić bawiąc się w bukmacherkę. Doświadczenia nie mam prawie w ogóle, wiedzy sportowej również. Wychodzę z założenia, że buki znają się na swojej robocie, więc nie zamierzam się z nimi kłócić i upierać się, że wiem lepiej. Skoro oni już odwalają tyle pracy i analizują to wszystko, żeby ustalić kurs - to ja tylko wybiorę interesujący mnie zakład. Na znalezienie go poświęcam ok. 10 min. Gram tylko 1 zakład równocześnie.
Zamierzam grać głównie single z kursem 1,7-2,1. Nie gram tasiemców, bo wg mnie to najlepszy sposób, żeby się wzbogacić, a tego nie chcemy. Nie chcę oszukiwać, a granie tasiemców to zbyt duże szanse na wygraną.
Dodatkowo do stawkowania będę używał progresji, a konkretnie "progresji z przerzutką" by edi8. A jak wiemy każda progresja to najlepszy sposób do bankructwa. A to jest cel tego tematu - przegrać jak najszybciej i jak najwięcej.
Podsumowując - chcę udowodnić, że nie warto grać u buków, bo to strata pieniędzy.
Zachęcam do korzystania z typów.
Liga: Anglia - Konferencja Północna
Zdarzenie: North Ferriby United vs Leamington
Typ: 1
Kurs: 1,75
Stawka: 1
Statystyki:
Trafione: 0/0
Nietrafione: 0/0
Strata: 0
Zamierzam grać głównie single z kursem 1,7-2,1. Nie gram tasiemców, bo wg mnie to najlepszy sposób, żeby się wzbogacić, a tego nie chcemy. Nie chcę oszukiwać, a granie tasiemców to zbyt duże szanse na wygraną.
Dodatkowo do stawkowania będę używał progresji, a konkretnie "progresji z przerzutką" by edi8. A jak wiemy każda progresja to najlepszy sposób do bankructwa. A to jest cel tego tematu - przegrać jak najszybciej i jak najwięcej.
Podsumowując - chcę udowodnić, że nie warto grać u buków, bo to strata pieniędzy.
Zachęcam do korzystania z typów.
Liga: Anglia - Konferencja Północna
Zdarzenie: North Ferriby United vs Leamington
Typ: 1
Kurs: 1,75
Stawka: 1
Statystyki:
Trafione: 0/0
Nietrafione: 0/0
Strata: 0