Witam bardzo serdecznie, na forum jestem nowy aczkolwiek bukmacherka zajmuje sie od 3 lat, przez te lata zdobywalem doswiadczenie, przegrywalem ale i wygrywalem spore sumki, moja koronna dziedzina jest koszykowka(dla niej oddzielny temat zaloze w okolicach wrzesnia/pazdziernika gdy ligi rusza) Jak wiadomo teraz sa wakacje, wszyscy odpoczywaja wiec i ligi dopiero zaczna sie pozniej. Znam sie jednak prawie na kazdym sporcie po trochu, oczywiscie pilka nozna, siatka, kosz oraz tenis to te sporty ktore po prostu ogarniam doskonale. Jak w temacie postaram sie z 20zl zrobic 2000zl wiec 1 wrzesnia moje konto powinno wynosic 2000zl lub wiecej. Bedzie to jednak troche bardziej skomplikowane. Na poczatek zagram all in 20zl na kurs 2.50, gdy bede mial 50zl wtedy znow zagram all in na kupon z ako 3. Jesli to sie uda bede mial na koncie 150zl. I tak bede sie staral grac codziennie wygrywac dziennie stowke. Przez 30 dni da mi to teoretycznie 3000zl. Cel 2000, gdyz wiadomo, zdarzaja sie wpadki i kupon moze nie wejsc, zobaczymy jak to pojdzie, komentarze mile widziane, jednak jesli ktos bedzie krytykowal prosze o konstruktywna krytyke. Analizy przeprowadzam sam, nie ma co sie rozpisywac na cala strone o jednym kuponie. Bukmacher u ktorego gram to bet365. A wiec zaczynamy