@gubernator_nh jeżeli bierzesz udział w konkursie, a tak wynikało z Twojego wpisu przy typie na Real to na tą chwilę już zbankrutowałeś i masz "przerwę" do końca okresu rozliczeniowego.
Limit na grę to 1000j, zaczynasz od 0j i po osiągnięciu - 1000j masz bankrut. Ty do momentu do którego masz rozliczone kupony to Twój budżet wynosił - 317,19j, czyli mogłeś postawić maksymalnie kuponów za 682,81j, dopiero w przypadku, gdybyś coś wygrał to możesz stawiać dalej, a Ty podałeś 13 kuponów po 100j czyli dodatkowe 1300j. Wiadomo, że w konkursie jest wirtualna stawka, ale limit to limit, jak pójdziesz do buka i masz 680 zł to nie zagrasz za 1300 zł na "na krechę". Zapraszam ponownie do zabawy w styczniu + zapoznanie się z regułami jakie obowiązują w zabawie. Pozdrawiam
Waldi1979 No - 1000 j nie miałem nigdy, natomiast jeśli na gre mi zostalo 682,81 j to anuluje kupony, które nie są w grze jeszcze dzis ? Nie chce stawiać warunków, nie o to chodzi, jednak jak nie będę mógł tego zrobić to sorki, ale do tematu już nie wrócę
sam sobie skomplikowałem zwiększając stawkę na 100 j zamiast grać swoje, a druga sprawa to nie doczytałem regulaminu, że na grę jest 1000 j. Proszę o info i ulgowe traktowanie jako świeżaka w temacie...