cytat z dnia 2 kwietnia 2019 22:47 przez zderzok
to był pewny dubel
Juve + Tico ????????????
zagrany za więcej oczywiście, ale oficjalnie tutaj tylko za 100 zł, żeby nie było ????
kolejny będzie za 200 zł, jak wejdzie to pozniej za 400 zł
Nie ma sensu jak będziesz inaczej stawkował dla siebie, a inaczej tutaj... Sam się w tym pogubisz, ale najważniejsze to to, że to Twój temat i trzymając się tylko regulaminu działu tj. robiąc rzetelne statystyki, całą resztę możesz robić jak chcesz... Przejmujesz się tym, że ktoś ci napisze, że się nie trzymasz swoich zasad ??? Olać to ! Jeśli tak naprawdę zagrałeś coś inaczej to Twoja decyzja i nikomu nic do tego...
Trzymanie się zasad w bukmacherce jest bardzo ważne, ale często trzeba być elastycznym. Najczęściej zaliczałem słabsze okresy przez zbyt kurczowe trzymanie się zasad. Oczywiście lepiej iść w stronę kurczowego trzymania się zasad niż ich łamania, ale od czasu do czasu jak jesteśmy naprawdę do czegoś przekonani to gramy mocno...
Ja osobiście już od 3 lat nie gram płaską stawką... Im czegoś jestem bardziej pewien tym mocniej wchodzę... I w 90% te mocne typy weszły, a ostatnio jak stchórzyłem m in. pzez osoby z tego forum i nie zagrałem naprawdę mocno na awans Juventusu po kursie 4 to do dzsiaj mnie to męczy, tak samo jak wielkie wtopy...
Bukmacherka jest jak kobieta - jednocześnie trzeba stosować zasady, ale i być bardzo elastycznym, a już zupełnie bez sensu jest jak z powodu jakiś obaw co kto tu napisze grasz mocniej niż tu podajesz... Zresztą ja z tego właśnie powodu nie prowadzę już od roku swojego tematu bo im lepiej mi szło tym większy był hejt... Paradoks nie ? Sam się dziwię dlaczego tak jest, ale chyba dlatego, że Polacy wolą ci zazdościć i ta zazdrość ich strasznie dołuje, a jak ktoś przegrywa to się litują więc i nie hejtują... W przeciwieństwie do
USA niestety u nas sukces nie jest dobrze widziany...
Tak więc im lepiej będzie ci szło tym szykuj się na większy hejt... Zarzucą ci, że fałszujesz statystyki, zarzucą, że robisz wpisy po zdarzeniu, a jak już nic nie wymyślą napiszą, że miałeś tylko szczęście. No i oczywiście przez rok to będziesz ciągle miał zarzut, że to tylko rok...