ja ugrałem 190 euro i mam już 100 pkt. i pytałem czy jak wpłace teraz 50 to moge to wszystko wypłacić, i kobieta powiedziała że jak nie wezme bonusu od depo. to moge to wszystko wypłacićDupka z tego promo... musisz zrobic depozyt zanim zaczniesz grac, inaczej nic nie wyplacisz...
Jesli wplacisz 50E po wygraniu to " once your balance is back at 10, you can depoosit " Czyli masz znowu 10E ????
przecież panowie, tak zawsze było w playtechu :spokodfhgfh:gadalem na livechat i mi tak powiedzieli, jednak przed chwila gadal ponownie i zapytalem wprost czy te pieniadze ktore wygralem przepadaja i nie da sie nic z tym zrobic, odpisali mi ze wystarczy wplacic 50 (nie kozystajac z zadnych bonusow) i mozesz wyplacic calosc bez grania w cokolwiek, sam juz nie wiem co o tym myslec... ????
dla mnie i jedno i drugie jest jakieś chore, nigdy czegoś takiego nie było, bo kto wpłaci 100j dla głupiego bonusu 10j ... coś tu śmierdzi ????Jemu chodzi o to
Please note: Withdrawal requests of $/€∕£ 500 or more will only be processed if the player made a deposit of $/€∕£ 100 before winning on any game.
Withdrawal requests below $/€∕£ 500 will only be processed if the player made a deposit of $/€∕£ 50 before winning on any game.
mi też się to dziwne wydawało i dlatego zapytałe na livechat i powiedziała mi kobita ze mogw wypłacić wygraną + depodla mnie i jedno i drugie jest jakieś chore, nigdy czegoś takiego nie było, bo kto wpłaci 100j dla głupiego bonusu 10j ... coś tu śmierdzi ????
Withdrawal requests below $/€∕£ 500 will only be processed if the player made a deposit of $/€∕£ 50 before winning on any game. o to chodzi chyba ze ja coś zle rozumiem :-?Nie bardzo rozumiem o co Wam chodziMoże i mój angielski jest cienki ale wydaje mi sie że chodzi o to ze jeśli ktoś ugra ponad 500j to musi zrobić depo 100j a jak poniżej 500j to 50j? Więc chyba warto dla np 700j zrobic depo 100j?
no tak, będzie mógł podjąć wygrane, w przypadku gdy złoży depo przed rozpoczęciem grania, nie wiem o co w tym kaman, na prawdę :kwasny4565:mi też się to dziwne wydawało i dlatego zapytałe na livechat i powiedziała mi kobita ze mogw wypłacić wygraną + depo
Withdrawal requests below $/€∕£ 500 will only be processed if the player made a deposit of $/€∕£ 50 before winning on any game. o to chodzi chyba ze ja coś zle rozumiem :-?
jeśli masz rację, co jest bardzo prawdopodobne, to promo jest jak najbardziej dobre, i warto wpłacić kaskę do tej sieci, nie biorąc bonusu od depozytu :spokodfhgfh:jasno jest napisane,
ze wygrane powyzej 500 - depozyt 100
ponizej 500 - depozyt 50
bonus z konta odejmowany, czyli 10 zabiora
a jezeli chodzi o before to znaczy ze nie trzeba robic depozytu przed obracaniem bonusa, tylko depozyt przez zapytaniem o wyplate, nie wyplaca bez depozytu inaczej mowiac