tak, gdybym pisał coś pod siebie do was, a nie odpowiadając na jakieś pytanie komuś z cytatem, można ale nie trzeba, gdy się kogoś cytuje !Nie obrażając Cię "endriu" , ale jako moderator powinieneś wiedzieć ,że edytuje się posty -regulamin tak stanowi.
kod pocztowy :spokodfhgfh:Co w pisaliście w polach: Indrizzo oraz Cap ? O.K. już wiem Indrizzo to adres a co to jest Cap ? Co tam wpisujecie?
Dzięki za info endriu :spokodfhgfh:kod pocztowy :spokodfhgfh:
próbuj grać tak jak teraz aż do momentu kiedy zniknie ci komunikat który masz na screenie, po kliknięciu w opcję którą ci podkreśliłem, wydaje mi się że gdy ten komunikat już zniknie to będziesz mógł zlecić wypłatę, z tego co widzę to masz dużą szansę na obrót skoro masz już tyle ojro jeśli oczywiście już nie wykonałeś obrotu :-Dmam juz 70 e, podpowiedzcie co zrobic , jak grac, zeby choc 10-20 e udalo mnie sie wyplacic?
nastukalem na ruletce, a teraz chce sie przeniesc na sloty bo chyba tam jest liczony ten obrót?? moze mnie sie uda, choć wątpię?próbuj grać tak jak teraz aż do momentu kiedy zniknie ci komunikat który masz na screenie, po kliknięciu w opcję którą ci podkreśliłem, wydaje mi się że gdy ten komunikat już zniknie to będziesz mógł zlecić wypłatę, z tego co widzę to masz dużą szansę na obrót skoro masz już tyle ojro jeśli oczywiście już nie wykonałeś obrotu :-D
tak, gdybym pisał coś pod siebie do was, a nie odpowiadając na jakieś pytanie komuś z cytatem, można ale nie trzeba, gdy się kogoś cytuje !
Wycinek z regulaminu nie wspomina o takich przypadkachII. Na forum zabrania się: (...)
9. Pisanie post pod swoim postem. Do tego służy opcja edytuj.