Nie pisz bajek bo jakbyś setki razy wypłacał to byś wiedział ze czasami chcą skanywebdollara skany ? bzdury, setki razy wypłacałem i nigdy w życiu przy wypłacie nie prosili.
denas dzisiaj ok 16 powinieneś mieć
webdollara skany ? bzdury, setki razy wypłacałem i nigdy w życiu przy wypłacie nie prosili.
denas dzisiaj ok 16 powinieneś mieć
gdzie wyplacasz te pieniadze ? (wyplacane setki razy ???? ) jak nawet konta nie masz, no chyba ze gromadzisz na mb albo net. ale watpie w to ???? sorry za ot ale nie moglem sie powstrzymacmaks a co 250e dziennie to malo ? ????
ps. podajcie kontakt do polskiego supportu email, bo ja nie moge znalezc, pisałem kiedys i nie odpisywali, wiec moze na zły pisałem
dzieki
aha i jeszcze jedno ..
zeby otrzymac karte trzeba wyslac skan dowodu/paszportu i .. rachunku jakiegos, badz wyciagu z banku
a jak nie mam kotna w banku i mieszkam z rodzicami ? ( mam skonczone 18 lat .. )
haha nie wierze Ty jesteś pełnoletni, a nawet jeśli to chyba nie jesteś za bardzo rozgarnięty jak na swój wiek.:zoltakartka:ja piernicze, przecież nie będe liczył ile razy wypłacałem, nie wiem 30-40 razy ? i ani razu nie chcieli skanów
w większości przegrywałem, czasem na konto kolegi ????
a te irocznie wypowiedzi to żal komentować, bo chętnie bym porównał moje osiągnięcia z waszymi, że tak powiem ????
arbiter- więcej niż 500 zl jednorazowo nigdy nie wypłacałem, wole być ostrożny
nawiązałem to do takiej np wypowiedzi, jak można szydzić z osoby, nie wiedzac prawie nic o niej, o tym jakimi pieniędzmi obraca itp.niezle bajki telewizor telewizor
Bardzo slusznie, ostroznosci nigdy za wiele - jeszcze teraz jak sie prawo zmienia - trzeba byc czujnymarbiter- więcej niż 500 zl jednorazowo nigdy nie wypłacałem, wole być ostrożny