>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Fortuna bonus

Cashis handluje

S 1

skru3u

Użytkownik
zapomniałeś o jednym co jeśli twój faworyt nagle przestanie rozwalać przeciwnika ?
Generalnie to co mówisz to ma sens tylko potrzeba troche szczęścia, da się na tym bardzo dużo zarobić ale też da się stracić, kwestia czy to się opłaca czy nie, to ile zarobisz a ile wtopisz i jak ogólny bilans jest na + to warto trochę ryzykować w ten sposób

korazz34 21

korazz34

Użytkownik
Marian ale kombinujesz zeby wygrac kokosy ???? Owszem mozesz tak grac ale gra in play jest bardzo niebezpieczna, za którymś razem jezeli postawisz back na faworyta i underdog go przelamie to juz praktycznie masz bardzo duza strate. Ja osobiście gram pomiedzy gemami w przerwach i tez mozna na tym troche zarobic bez niepotrzebnego ryzyka.

Otrzymane punkty reputacji: +1
marian78 20

marian78

Użytkownik
a noo, ale tak czy inaczej bez przejścia przez normalna bukmacherkę chyba się nie obejdzie
to wyczucie sprawy to pewnie 99% sukcesu
a propos: przyznam że jestem zielony w tradingu, zatem zapytam tak:
jeżeli kupie kurs 1.5 za 10 Euro i go sprzedam po kursie 1.3 to jaki mam zarobek ?

B 0

barjed

Użytkownik
Marian ale kombinujesz zeby wygrac kokosy ???? Owszem mozesz tak grac ale gra in play jest bardzo niebezpieczna, za którymś razem jezeli postawisz back na faworyta i underdog go przelamie to juz praktycznie masz bardzo duza strate. Ja osobiście gram pomiedzy gemami w przerwach i tez mozna na tym troche zarobic bez niepotrzebnego ryzyka.
możesz doradzić jak grasz w przerwie tenisa miedzy gemami na betfair?

marian78 20

marian78

Użytkownik
teraz jest mecz siatkowki,
wzialem kurs 4.7 (akurat na bet365 - nieważne)
teraz na ten zespół jest 3.5, no to sprzedałbym pewnie spokojnie kurs 3.7
to ile to bym zarobił jak kupiłem 4.7 a sprzedałem 3.7 przy 10 Euro ?
ps. to już ostatnie tego typu dziwne pytanie.
dzięki za cierpliwość i za to ostatnie info na priva

korazz34 21

korazz34

Użytkownik
bajred, gram oczywiscie przez Geeks Toya,1 sprawa to gram ze streamem aby widziec kiedy musze wychodzic. 2 zasada to płynny rynek i handlowanie głownie w nieprzaystych gemach poniewaz wtedy przerwa jest dluzsza. ogolnie pomiedzy parzystymi tez wchodze jak widze ze zawodnicy nie podchodza do serwisu szybko. to chyba tyle z głownych porad. Nie wiem czy autor zyczy sobie aby pisac w ego temacie wiec - niech sie wypowie na ten temat. Jezeli masz jakies pytania to pisz chetnie odpowiem ????

777 28

777

Użytkownik
teraz jest mecz siatkowki,
wzialem kurs 4.7 (akurat na bet365 - nieważne)
teraz na ten zespół jest 3.5, no to sprzedałbym pewnie spokojnie kurs 3.7
to ile to bym zarobił jak kupiłem 4.7 a sprzedałem 3.7 przy 10 Euro ?
ps. to już ostatnie tego typu dziwne pytanie.
dzięki za cierpliwość i za to ostatnie info na priva
W sytuacji która opisujesz jeśli byś rozłożył zysk po równo na każdą opcję to przy stawce 10 euro zarobiłbys ok 2,60 euro netto a jak bys nie rozkładał to w przypadku wygrania druzyny na ktorą kurs spadał wygrałbyś 9,50 euro netto a przy przegranej byś był idealnie na zero czyli o niebo lepiej niż w zwykłej bukmacherce.

cashis 10

cashis

Użytkownik
Panowie, piszcie piszcie, jak wrócę z uczelni to dołącze do rozmowy, wazne by każdemu kto pyta uświadomic ze trading jest lepszy :p dobra wracam do słuchania Pana W na wykładzie :p

B 0

barjed

Użytkownik
Jak grasz w przerwie gemów? Czy to jest podobne do handlu w przerwach meczów piłkarskich. Np. zakupujesz w przerwie back jeśli wzrośnie na zwycięstwo faworyta a potem tuż przed rozpoczęciem kolejnego gema szybko odsprzedajesz bo wraca do pozycji z przed początkiem przerwy?

korazz34 21

korazz34

Użytkownik
Jak grasz w przerwie gemów? Czy to jest podobne do handlu w przerwach meczów piłkarskich. Np. zakupujesz w przerwie back jeśli wzrośnie na zwycięstwo faworyta a potem tuż przed rozpoczęciem kolejnego gema szybko odsprzedajesz bo wraca do pozycji z przed początkiem przerwy?
Mniej wiecej gram tak jak napisales ;)

marian78 20

marian78

Użytkownik
hm, dobrze by było spotkać się kiedyś na żywo i omówić te różne rzeczy z tradingiem związane bo temat jest wyjątkowo ciężki jak na możliwości forum

T 22,8K

tadzin

Użytkownik
hm, dobrze by było spotkać się kiedyś na żywo i omówić te różne rzeczy z tradingiem związane bo temat jest wyjątkowo ciężki jak na możliwości forum
google.com wita, tez kiedys mialem ogromna ilsoc pytan i google na wszystko odpowiada bez zajakniecia...
jest nawet polskie forum tradingowe i na nim sporo ciekawostek wystarczy rowniez w gogle wpisac.

cashis 10

cashis

Użytkownik
5% od każdej wygranej, jeśli się nie mylę, jednak to jest i tak mało jak na tak świetne źródło zarobku.
2. [Godz 19:04] Ustawiamy się na lay Kvitova po 1,5 zarabiając na spadku kursu aż o 0,24 w ciągu nie całego dnia.

Y 32

yavor

Użytkownik
marian78 temat poczatkowo rzeczywiscie moze wydawac sie ciezki. sam przez to przechodzilem wiec wiem, ze tak wlasnie jest ????
niemniej jednak warty poznania i z perspektywy czasu napewno wyda sie prosty. jak masz jakies pytania pisz smialo, chetnie odpowiem.

cashis 10

cashis

Użytkownik
3. [Godz 22:55] Lay 1,5 sprzedał się pięknie jednak ja potrzymałem kurs i sprzedałem go po 1.36, także świetny trading pre play się udał, a co najważniejsze z małej kwoty udało się zrobić kokosy.

Ja zarobiłem 14 Euro nie zależnie od wyniku.

R 40

raddik

Użytkownik
Bardzo fajny blog! Gratuluję wyników i oby jak najwięcej zielonego! Widzę, że jest tu kilku dobrych traderów! Super.. i ja się czegoś nowego nauczę!

alowy 5

alowy

Użytkownik
cashis a co sądzisz o tym żeby zagrać np. teraz przed meczem Wolves-MC back 0-0 19 za np. 200e. Myślę że powinien do meczu spaść przynajmniej o tick do dołu. A jeśli nie spadnie to może poczekać in-play pierwsze 2 minuty i wtedy sprzedawać. Co o tym sądzisz? Wiem że wchodzenie in play jest ryzykowne ale czasem jak kurs nie pójdzie po naszej myśli można się tym poratować.

T 22,8K

tadzin

Użytkownik
cashis a co sądzisz o tym żeby zagrać np. teraz przed meczem Wolves-MC back 0-0 19 za np. 200e. Myślę że powinien do meczu spaść przynajmniej o tick do dołu. A jeśli nie spadnie to może poczekać in-play pierwsze 2 minuty i wtedy sprzedawać. Co o tym sądzisz? Wiem że wchodzenie in play jest ryzykowne ale czasem jak kurs nie pójdzie po naszej myśli można się tym poratować.
taa, zauważ że jeśli wejdziesz in play 0-0 i walną bramkę to jesteś w czarnej dupie.
sam tak sztukowałem i jedyne wnioski jakie są to NIE POLECAM wchodzić z backiem 0-0 in play.

Do góry Bottom