>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Cashback pytaniko

aros 4

aros

Użytkownik
Do tej pory gralem z konta zalozonego na mame na BetClicu, nie skorzystalem z promocji Cashback. Teraz skonczylem 18lat, mam osobne konto bankowe i chcialbym zalozyc swoje konto na BC. Czy bd mogl skorzystac z Cashback? Dodam ze mieszkam z mama a nie wiem czy mozna miec 2 konta z tego samego adresu.

B 178

becks-59091

Użytkownik
Oczywiście, że nie możesz mieć drugiego konta na jednym adresie i korzystać z promocji.
Poczytaj regulamin i tam z pewnością znajdziesz punkt o tym mówiący.
Jeden adres IP = jedna osoba.
Pozdro.

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Ale przecież wyraźnie napisał,że NIE SKORZYSTAŁ wcześniej z promocji,więc teraz jak najbardziej może to zrobić.

aros 4

aros

Użytkownik
W razie bym zalozyl konto to od razu bede mial napisane czy moge skorzystac z funkcji cashback??

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
W razie bym zalozyl konto to od razu bede mial napisane czy moge skorzystac z funkcji cashback??
Lepiej załóż konto i się upewnij na czacie,bo możesz mieć napisane a niekoniecznie będziesz mógł później wypłacić.Chociaż moim zdaniem jak nikt z tego IP nie korzystał wcześniej z bonusów to nie powinno być problemów.

B 178

becks-59091

Użytkownik
Może i nie będzie problemów, lecz z bukami to bywa przecież różnie.
Jedna świetna firma zapewniała mnie na czacie, że kwalifikuję się do zwrotu, pograłem wszystko jak trzeba by później dowiedzieć się, że od kilku lat jestem graczem zawodowym rzekomo.
Więc czat dobry, jednak nie zawsze można się nim sugerować.

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Po rejestracji i depozycie powinna być informacja o dostępnych bonusach w odpowiedniej zakładce.
Teoretycznie jest zapis (albo do niedawna jeszcze był) w regulaminie, że na jedno domostwo przypada jedno konto. Jednak jest/był to przepis &quot;martwy&quot;, bo znam dużo osób, którzy mają po 2 lub 3 konta na jedno domostwo i nie mają problemów (nie korzystali z oferty promocyjnej).
W Twoim przypadku również powinno być bez większych problemów.
Support nie zawsze może pomóc w kwestiach technicznych dotyczących bonusów.

B 178

becks-59091

Użytkownik
Jeżeli amatorów ze sportingbetu nazywasz świetną firmą to chyba coś jest z Tobą nie tak;)
Nie dodałem &quot;&quot; stąd wyszło trochę inaczej ;) Oczywiście za świetną ich nie uważam i nigdy nie uważałem.
Miało być ironicznie, a tak jak napisałem rzeczywiście można odebrać inaczej.

Marcin jednak wszystko już chyba wyjaśnił.

Do góry Bottom