>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Cash-in

K 0

koldan

Użytkownik
czyli jak w temacie o co z tym dokladnie chodzi, jest taka opcja w obstawianiu na zywo ale nie wiem o co w niej chodzi, prosze o pomoc...

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
To jest rownoznaczne z tym,jakbys kontrowal stawiajac na przeciwna druzyne.Z tym ze nie blokujesz sobie kasy na dwoch druzynach i nie musisz czekac na koniec spotkania,tylko bierzesz cash-in i masz kase z powrotem(oczywiscie relatywnie pomniejszona/powiekszona o zmiane kursow i marze bukmachera).

K 0

koldan

Użytkownik
tzn kiedy mi sie to przyda ? powiedzmy ze stawiam na brazylie po kursie 1,02 tysiac zlotych , okazuje sie ze po 80 minutach przegrywa 1-0 badz jeszcze jest remis, jest jakas szansa odzyskania tego tysiaca ?, kiedy najlepiej korzystac z tej opcji, prosze na jakims konkretnym przykladzie ...

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Jezeli postawiles 1000 zlotych i dryzyna przegrywa 0:1 to mozesz liczyc na cash in w granicach stu zlotych(moge sie mylic,ale nie chce mi sie teraz liczyc).
Zobrazuje Ci to na konktretnym przykladzie:
Druzyna A kurs 1.85 druzyna B kurs 1.85
Stawiasz 100 na druzyne A,czyli masz do wygrania 185
W tej chwili jezeli sie rozmyslisz i chcesz sie wycofac to uzyskasz(w mysl kontry drugiego wyniku):
100 na drugi wynik,czyli zainwestowales 200,mozesz wygrac 185.Czyli &quot;zysku&quot; masz -15,a ze na poczatku stawiales 100,czyli dzielisz zysk na 2,to zysk jest w granicach -7.5.
Czyli ogolnie stawiajac 100,cash-in POWINIENES miec w granicy 90 % wlozonej kwoty(przy niezmiennosci kursu),a w rzeczywstosci uzyskasz kolo 87 %(cash-in zawsze bedziesz mial z korzyscia dla bukmachera,dlatego jak masz kapital i czas to lepiej kontrowac).
Jezeli chcesz wiecej do wyjasnienia to pisz.

Do góry Bottom