Mecz Federer - Nadal, kursy 1,9 - 1,9. Stawiasz 1000zł na Federera. Po chwili ten wychodzi na prowadzenie 3:0 w gemach. Kursy zmieniają się więc na 1,6 - 2,4. Masz obstawione 1000zł po kursie 1,9 na Fedexa, tak więc gdybyś teraz postawił 792zł na Nadal po kursie 2,4 kto by nie wygrał masz pewny zysk 108zł. Z tym, że zamiast stawiać na Hiszpana możesz po prostu użyć funkcji cash-in i wykupić pierwszy zakład po lepszym kursie. Zysk będzie mniej więcej podobny (w tym przypadku akurat niższy, ale to już niuanse). Oczywiście gdybyś postawił na Nadala wtedy po takim rozwoju meczu chcąc zagrać drugą stronę lub użyć cash-in uzyskasz stratę (około 287zł).a mozesz mi to przedstawic na jakims przykladzie?? ????
oki dzieki chyba zrozumialem, pisze chyba bo w praktyce zobaczymy sie... ????Mecz Federer - Nadal, kursy 1,9 - 1,9. Stawiasz 1000zł na Federera. Po chwili ten wychodzi na prowadzenie 3:0 w gemach. Kursy zmieniają się więc na 1,6 - 2,4. Masz obstawione 1000zł po kursie 1,9 na Fedexa, tak więc gdybyś teraz postawił 792zł na Nadal po kursie 2,4 kto by nie wygrał masz pewny zysk 108zł. Z tym, że zamiast stawiać na Hiszpana możesz po prostu użyć funkcji cash-in i wykupić pierwszy zakład po lepszym kursie. Zysk będzie mniej więcej podobny (w tym przypadku akurat niższy, ale to już niuanse). Oczywiście gdybyś postawił na Nadala wtedy po takim rozwoju meczu chcąc zagrać drugą stronę lub użyć cash-in uzyskasz stratę (około 287zł).
Innymi słowy jeśli potrafisz przewidzieć kto za chwile uzyska przewagę w meczu możesz generować piękne zyski. Ale tego niestety nie potrafisz, bo nie potrafi niemal nikt ????
Nie prawda.Ale nie dostajesz wtedy całej stawki, tylko tyle ile masz przy tym ca$h in wpisane.
Oczywiście tak jak piszesz. Mój przykład jest na założeniu, że idzie nie po naszej myśli, no ale i tak zawsze dostajemy tyle ile mamy obok wpisane.Nie prawda.
Gdy oferowany kurs jest wyższy od tego po którym ty zagrałeś to dostajesz nie tylko swoją stawkę ale i jakąś już tam wygraną.
Przykład Federer - Kubot kurs na 2 @5.00
Kubot wygrywa 1 seta np po TB ale widzisz , że już oddycha rękawami , ma małe szanse na wygraną , to w tym momencie możesz odebrać np te 250 zł ( twoją 100 plus wygraną obliczoną przez system i wyświetloną w opcji cash in )
Zasada ta działa w obie strony.
tylko unibet posiada taka funkcję czy jeszcze jakis bukmacher?Oczywiście tak jak piszesz. Mój przykład jest na założeniu, że idzie nie po naszej myśli, no ale i tak zawsze dostajemy tyle ile mamy obok wpisane.
Ja osobiście nie spotkałem się z taką funkcją u innych, działających w j. polskim, bukmacherów.tylko unibet posiada taka funkcję czy jeszcze jakis bukmacher?