>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Carling Cup FINAŁ Chelsea - Tottenham 24.01.2008r.

Status
Zamknięty.
beau 1

beau

Forum VIP

Finał na Wembley

24.02.2008
  • [16:00] Chelsea - Tottenham 2.15 3.20 3.40

Kursy by Expekt
Czy Chelsea pod wodzą Avrama Granta sięgnie po ten puchar tak jak rok temu kiedy trenerem był Jose Mourinho?

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
FINAL a nikt nie pisze zadnej analizy wiec ja sie skusze o jakis typ na ten mecz :jezora:

CHELSEA -TOTTENHAM typ :1
⛔⛔⛔
Kurs: 2,15 expekt⛔⛔WYNIK 1:1 ⛔⛔

Stawiam na graczy Granta bo to za nimi przemawia wieksze ogranie i lepsza forma. Obydwa zespoly graly w srodku tygodnia mecze w europejskich pucharach i zadna z druzyn nie wygrala swojego meczu. Chelsea miala ciezko przeprawe w Pireusie z Olympiakosem gdzie zakonczyl sie mecz wynikiem 0:0 a Tottenham w UEFA Cup gral na White Hart Line ze Slavia i dosc niespodziewanie zremisowal 1:1. Grant w meczu LM oszczedzal Lamparda, Anelke i Terry&#39;ego na dzisiejsze spotkanie finalowe, ale w tym meczu John i Frank prawdopodobnie nie zagraja. Chelsea w moim odczuciu to zespol ktory w meczu o taka stawke potrafi wygrywac jak najmniejszym nakladem sil wiec sie nie zdiwie jak wygraja roznica jednej bramki a dokladny wynik bedzie wlasnie brzmial 1:0. Chelsea w drodze do finalu pokonala m.in Liverpool ale to nie ta sama ekipa co w LM ;) w polfinale mierzyli sie z Evertonem. Tottenham na swojej drodze spotkal Arsenal z ktorym gral dwumecz w polfinale i na wlasnym stadionie rozgromil lokalnego rywala az 5:1. Grant bedzie mial do dyspozycjo wszystkich najlepszych swoich graczy poza wspomniana dwojka wyzej, a takie indywidualnosci jak Drogba czy Anelka moga sami przesadzic o losach meczu. W Tottenhamie nie zagraja Dawson i Boateng. Oto kadry obu zespolow na ten mecz :

[I]Chelsea: Cech (B), Cudicini (B), Hilario (B), Ferreira, Belletti, Terry, Alex, Ben-Haim, Carvalho, A Cole, Bridge, Sidwell, Essien, Lampard, Ballack, Malouda, Wright-Phillips, Drogba, Anelka, J Cole, Pizarro, Shevchenko, Kalou, Obi, Makelele.

Tottenham
: Robinson (B), Cerny (B), Hutton, Chimbonda, Lee, Gunter, Dawson, King, Woodgate, Rocha, Kaboul, Tainio, O&#39;Hara, Huddlestone, Zokora, Jenas, Malbranque, Lennon, Boateng, Taarabt, Bent, Keane, Berbatov. [/i]

Ostatnie mecze miedzy tymi zespolami :

1/12/2008 Premier League
Chelsea - Tottenham Hotspur Full Time 2-0
4/7/2007 Premier League
Chelsea - Tottenham Hotspur Full Time 1-0
3/19/2007 FA-Cup
Tottenham Hotspur - Chelsea Full Time 1-2
3/11/2007 FA-Cup
Chelsea - Tottenham Hotspur Full Time 3-3
11/5/2006 Premier League
Tottenham Hotspur - Chelsea Full Time 2-1

Mozna zauwazyc lekka dominacje Chelsea i dzisiaj w spotkaniu na Wembley powinno byc tak samo.

beau 1

beau

Forum VIP
Tottenham - Chelsea X do połowy 2,05⛔0-1⛔
Stawka: 4/10

Ja pomysłu na ten mecz nie mam.Nie wiem czemu Granta nie wystawia Lamparda i Terrego.Przecież ten pierwszy tydzień temu strzelił aż 2 gole.Na tygodniu lepiej zaprezentowała sie Chelsea.Tottenham nie wygrał na własnym stadionie ale oszczędzany był Keane.Ciekaw jestem jak zagra Anelka i Drogba jeśli wyjdą obaj Tottenham będzie miał trudne zadanie aby ich upilnować ale nie należy zapominać,że Ramos 2 razy wygrał puchar UEFA a Grant sięgnął tylko po puchar ligi izraelskiej.Trudno wskazać faworyta lecz zbyt wielu goli się nie spodziewać.Jeśli miałbym stawiać to dałbym remis do połowy gdyż na Wembley piłkarze mało kiedy grają i rozprowadzanie akcji nie będzie proste.

grzesio 110,1K

grzesio

Forum VIP
W finale Pucharu Ligi rozegranym na Wembley , drużyna Tottenhamu po dogrywce wygrała z Chelsea 2-1 i zdobyła Carling Cup.
Bramki : Berbatov [karny] 70&#39; , Woodgate 94&#39; - Drogba 39&#39;

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom