>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Carling Cup 29-30.11.2011 (Ćwierćfinały)

Status
Zamknięty.
konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Powoli wkraczamy w decydującą fazę rozgrywek Carling Cup. Świetne losowanie sprawiło , że będziemy mieli dwa szlagiery. Otóż Chelsea zagra z Liverpoolem , a Man City z Arsenalem. Los sprzyjał Czerwonym Diabłom , którzy zmierzą się na Old Trafford z Crystal Palace. W ostatniej parze trudno wskazać faworyta , Cardiff - Blackburn. Zapowiadają się ciekawe mecze , 3 z nich jutro , MU zagra w środę. Kursy są , można grać ;)

by: Unibet
Zachęcam do dyskusji ;)

foxict-hepat 19

foxict-hepat

Użytkownik
⚽Manchester United - Crystal Palace
Myślę że tutaj sytuacja jest jasna , MU zbytnio nie zachwyca i teraz natrafia się możliwość zrewanżowania za słabą gre w lidze ( jakoś w tym roku wszystkie losowania dla diabłów są szczęśliwie ) Myślę że tutaj na OT chłopaki dadzą z siebie wszystko , zwłaszcza że rywal nie jest z górnej półki i jego wyniki nie są za specjalnie dobre. Jednak tez radzę uważać bo nie ma 3 napastników ( Welbeck , Rooney , Owen )
Propozycja
Manchester United - 1,5 gola ( kursu jeszcze nie ma , ale będzie coś koło 1.50 )
⚽Arsenal - Manchester City
Tutaj zdecydowanie będą większe emocje , zwłaszcza że Kanonierzy tanio skóry nie sprzedadzą , a jedni i drudzy lubią strzelać bramki , Van Persi vs Dzeko , Agüero , Balotelli , MC licencje na strzelanie bramek ma :grin:
Propozycja
Obie drożyny strzelą gola | 1.53 |

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Manchester United - 1,5 gola ( kursu jeszcze nie ma , ale będzie coś koło 1.50 )
Po takim kursie chyba bym nie szalał. United ostatnio 1 gol i stykało. Z Crystal Alex zapowiada zmiany , zreszta ...
Nie będzie wielkich zmian. Zagramy tak samo jak w meczach z Leeds i Aldershot. Ravel Morrison był uwzględniony w kadrze na pojedynek z Benficą Lizbona. To jest bardzo, bardzo utalentowany chłopak i w środę zasiądzie co najmniej na ławce rezerwowych - powiedział menedżer Manchesteru United
- W kadrze znajdą się także tacy piłkarze jak Zeki Fryers, czy bracia Da Silva. Chris Smalling również powrócił do gry i być może wystąpi w środę. Jedynym obszarem na boisku, z którym mam problem, to obsadzenie środka pomocy. Możliwe, że właśnie tam zagra Pogba, ale to jeszcze nie jest przesądzone, ponieważ mam wielu piłkarzy.
Ja ten mecz odpuszcze i spokojnie sobie obejrzę. Tu się równie dobrze może skończyć 5:0 jak i 1:0 czy też nawet remisem jakimś. Zawsze w razie jakiegoś remisu zostaje jeszcze rewanż , choć wątpię aby komuś chciało się go rozgrywać.

bo86bo 22,3K

bo86bo

Użytkownik
Ferguson pewnie wystawi ciekawy skład składajacy się z młodych rezerwowych, czyli o odpuszczaniu nie będzie mowy... Chce zobaczyć efektywną grę i liczę na odsunięcie chociaż na 3 mecze od gry Hernandeza,ktoremu jak sie nie wylozy na 5m na pusta bramke to jest bezproduktywny.
Ferguson poważnie traktuje te rozgrywki podobnie jak młodzież bo wiedzą,że jak nie awansują to mogą sobie dużo nie pograć poza tym głupio byłoby się męczyć jak tak świetnie ułożyło się losowanie... gdyby to był mecz na wyjeździe to jeszcze można byłoby polemizować. Co do typu... chyba skuszę się na hc -1, czy -2...
Ciekawostki z manusite.pl

Manchester United
• Czerwone Diabły będą chciały awansować po raz 6 w przeciągu ostatnich 10 lat do półfinału CC, oraz 13 w całej swojej historii.
• United triumfowali w Carling Cup czterokrotnie: 1992. 1999, 2009, 2010.
• Drużyna Sir Aleksa Fergusona nie została wyeliminowana przez klub Championship od 4 lat, kiedy to przyjezdne Coventry City pokonało United na Old Trafford w październiku 2007 roku.
Crystal Palace
• Obecna przygoda Crystal Palace w Carling Cup jest najbardziej udana od 9 sezonów.
• &quot;Orły&quot; wygrały zaledwie jedno z ostatnich sześciu meczów w Carling Cup - w sierpniu 2010.
• Ekipa Freemana liczy na czwarty od grudnia 2001 roku awans do najlepszej czwórki Pucharu Ligi, mają szansę tego dokonać po raz czwarty w historii.

Mnie osobiście zainteresował kurs na Cardiff, moim zdaniem Rovers ma ważniejsze sprawy jak Carling Cup, spotkania Arsenal-City i Chelsea-Liverpool nie ruszam, chyba,że na live ;)
Ja ten mecz odpuszcze i spokojnie sobie obejrzę. Tu się równie dobrze może skończyć 5:0 jak i 1:0 czy też nawet remisem jakimś. Zawsze w razie jakiegoś remisu zostaje jeszcze rewanż , choć wątpię aby komuś chciało się go rozgrywać.
Mogę się mylić ale chyba tu nie ma w razie remisu rewanzu.

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Chce zobaczyć efektywną grę i liczę na odsunięcie chociaż na 3 mecze od gry Hernandeza,ktoremu jak sie nie wylozy na 5m na pusta bramke to jest bezproduktywny.
Stwierdzenie bardzo nie na miejscu ...
Zawsze taki ktoś w zespole jest potrzebny. Świetnie sprawdza się w roli jokera, jak trzeba dostawi nogę, ma też mnóstwo szczęścia jak w meczu z Newcastle kiedy to przez przypadek zdobył gola. Ale nie można też mówić, że jak mu się nie wyłoży na pustą to nie trafia. A już na pewno nie jest takim typem napastnika w którego trzeba trafić piłką by się odbiła i padł gol.
Pierwsze porównanie jakie mi się od razu nasuwa to Solskjaer, a drugie to Van Nistelrooy. Może parametry wzrostu z Holendrem nieco inne, ale Chicharito też dobrze gra głową, parę bramek już tak zdobył. W meczu z Newcastle też miał okazje, ale Simpson bodaj wybił z linii bramkowej jego strzał. I ciekawe jakbyś pisał gdyby dał 3pkt MU po golu w 93min kiedy to sędzia z lupą chyba wyczaił pozycje spaloną (może niecale 2cm:razz ???? .
Wiadomo, ze w polu karnym czuje się lepiej, ale z klepy też potrafi grać. Zresztą każdy z napastników jakich ma Ferguson prezentuje inny styl. I to daje ogromny wachlarz rotacji z przodu. Daje Welbecka to wiadomo, że będzie dobra gra po ziemi na klepę, Berba to można grać dośrodkowania z bocznych sektorów. Chicharito można mu dawać na dobieg prostopadłe i tak jak mówisz wykładać na pustą też. Rooneya nie wspominam bo to pod niego dobiera partnerów najczęsciej ;)

bo86bo 22,3K

bo86bo

Użytkownik
Świetnie sprawdza się w roli jokera, jak trzeba dostawi nogę, ma też mnóstwo szczęścia jak w meczu z Newcastle kiedy to przez przypadek zdobył gola.
W roli jokera tak ale nie podstawowy, Hernandez dla mnie jest idealny na wejście z ławki... marzy się gra Rooney-Berbatow i wtedy który ma gorszy dzien out z boiska i Hernandez do gry i zas atak pełna piz... ;)

Moim zdanie Ferguson nie wykorzystuje od dawna potencjału napastników ktorych ma... dodam jeszcze,ze nie wiem po co komu w United Macheda i Diouf. Chłopaki się marnują a boli mnie to tym bardziej bo taki Campbell mimo świetnej gry w Hull i w Spurs na wypożyczeniu, nie dostał szansy w United...
Ja bym sprzedał Kiko i Mame a do pierwszego składu ich miejsce włączył chociażby Willa ????

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Mogę się mylić ale chyba tu nie ma w razie remisu rewanzu.
nie mylisz się ;) pomyliłem z FA Cup. Rewanże to już są obowiązkowe ale w półfinałach.
Chce zobaczyć efektywną grę i liczę na odsunięcie chociaż na 3 mecze od gry Hernandeza,ktoremu jak sie nie wylozy na 5m na pusta bramke to jest bezproduktywny.
tu też się zbytnio nie zgodzę ;) przypomnij sobie jak bramki zdobywał RvN ;) to też był lis pola karnego. Druga sprawa , że piłka sama go nie znajdzie w tym polu karnym.
Javier pewnie w tym meczu nie zagra , w ataku pewni zagra Kiko. Ze Srokami dostał szansę , więc pewnie i z Crystal dostanie.
edit // o doczytałem 2 część wypowiedzi Robsona i widzę , że podobnie myslimy ????

krzysztofix 1,2K

krzysztofix

Użytkownik
Po takim kursie chyba bym nie szalał. United ostatnio 1 gol i stykało. Z Crystal Alex zapowiada zmiany , zreszta ...

Konrad, rewanże tylko w półfinałach są.

Ciekawy meczyk Chelsea - Liverpool, wiadomo, podteksty, ale zarówno Dalglish jak AVB dadzą pograć rezerwowym/młodzieży. Później zrobię edit i napiszę coś więcej.

e: up, widzę, że jak zwykle mam słaby refleks. To jeszcze w ramach przypomnienia &#39;na zaś&#39; , w CC nie obowiązuje zasada bramek strzelonych na wyjeździe.

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
W cwiercfinale nie ma pewniakow jak widac.
Mecze wyrownane, niektore z nich z podtekstami.
Chelsea - Liverpool
Arsenal - Man City
Dwa mecze, w ktorych na moje bedzie remis. Niestety obawiam sie ze Arsenal wyjdzie rezerwa, tak samo jak Liverpool, a maja gorsza lawke niz przeciwnicy ????

S 131

strojes666

Użytkownik
Chelsea : Liverpool
Liverpool +1,5 handicap azjatycki
1,30 bet365
Bardzo ciekawie w ćwierćfinałach Carling Cup będzie przede wszystkim w dwóch meczach gdzie spotykają się giganci - Chelsea i Liverpool to mój pierszy typ.
Jak dla mnie to będzie wyrównany mecz i to będzie mecz albo na jednobramkowe zwycięstwo którejś z drużyn i jeśli tak to stawiałbym znowu na Liverpool, albo po prostu remis i dogrywkę.
W obu przypadkach handi +1,5 na Liverpool zalicza typ.
Chelsea musi zdecydować co się dla nich liczy w tym sezonie.
W lidze pierwsze dwa miejsca moim zdaniem poza zasięgiem ale o trzecie trzeba walczyć żeby grać w LM w przyszłym sezonie, ale obecnie chyba najważniejsza jest Liga Mistrzów.
A tam są o krok od wylotu jeśli się nie skupią na ostatnie spotkanie i nie wygrają tego meczu.
Grają z Valencią i muszą wygrać albo zremisować 0:0 bo każdy remis 1:1 czy wyższy albo wygrana promują na pewno Valencię.
Tak więc moim zdaniem należy sobie odpuścić to spotkanie a szykować się już na LM, szczególnie kondycyjnie bo jak stamtąd wylecą to na pewno Carling Cup nie będzie dla nich wystarczającą rekompensatą.
A Liverpool może sobie tu grać na luzie i na pewno zagra bo ich w Europie nie ma więc można się skupiać na lidze i na Pucharze.
Puchar można w tym sezonie zdobyć bo zarówno Chelsea jest w zasięgu, jak i ManU i ManC które pewnie też będą odpuszczać te mecze, no cała reszta to już wogóle i chyba najgroźniejszy będzie Arsenal.
Ta runda jest jednak do przejścia zresztą Liverpool naprawdę super sobie radzi w tym sezonie z mocarzami.
Ostatnio zremisowali 1:1 z Manchesterem City, z Manchesterem United też zremisowali 1:1, z Arsenalem wygrali i to na wyjeździe 0:2, z Chelsea niedawno wygrali na wyjeździe 1:2, tak wiec z najlepszą czwórką nie przegrali jeszcze, a w Londynie zawsze wygrywali.
Dzisiaj też albo wygrają po 90 minutach, albo po dogrywce, ale tam to może się stać dużo ciekawych rzeczy i może przypadkowo Chelsea jednak awansować, ale w regulaminowym czasie przegrac nie powinni.
A nawet jakby to jedną bramką a handi wystarcza na pokrycie tego, tak więc typ jak najbardziej do grania IMO.
Polecam i polecam również spróbować grać na Liverpool po kursie @4,50 w bet365

Arsenal : Manchester City
over 2,5 gola
@1,70 bet365
Drugie starsznie ciekawe spotkanie to oczywiście Arsenal z Manchesterem City i tu sprawa ma się podobnie jak przy meczu Chelsea.
Arsenal jest już pewny awansu z grupy LM, na dodatek pewny pierwszego miejsca, tak więc ostatnie spotkanie tam mogą totalnie odpuścić i dać Olympiacosowi wygrać co mogłoby oznaczać awans Olympiacosu a to byłaby wielka niespodzianka.
Manchester City za to ma wielki problem i to na własne życzenie bo przegraliz Napoli i są na wylocie i to chyba są w najgorszej sytuacji ze wszystkich trzech będących na wylocie angielskich klubów bo o ile Chelsea i Manchester United mają sprawę niejako w swoich rękach i tylko od nich zależy czy awansują, o tyle Manchester City musi u siebie pokonać Bayern Monachium co już samo w sobie będzie trudne, to jeszcze będą musieli liczyć żeby wielki Napoli przegrało lub zremisowało z pozostającym bez punktów Villarrealem co wydaje się praktycznie nie możliwe.
Na pewno jednak będą walczyć bo ta drużyna po to została zbudowana za tak wielkie pieniądze, ale pewnie odpuszczą trochę Carling Cup bo to jest mało ważne w tym momencie.
Arsenal od jakiegoś czasu już sie budzi i wraca do takiej gry jakiej od nich się oczekuje z racji wielkości tego klubu i w lidze już są na 7 miejscu, ale już pierwsza trójka w zasięgu.
Oni pewnie zagrają na 100% bo potem w lidze mają łatwe spotkanie z Wigan a LM można odpuścić, bo tam już nie ma o co walczyć.
A Puchar na pewno jest im potrzebny chociażby dlatego że już od X lat żadnego nie zdobyli.
Tak więc dla mnie faworytami tego meczu wyjątkowo dzisiaj będzie Arsenal i myślę że Kanonierzy mogą wygrać, ale lepszym typem wydaje sie over 2,5 bo te drużyny słyną ze strzelania masy goli, no a jeszcze przy defensywie Arsenalu to można chyba być spokojnym o kilka bramek.
Polecam​

lalo 36

lalo

Forum VIP
strojes666 widzę że bardzo ładnie opisałeś mecze w dzisiejszym CC, ja mam pytanie; czy masz już może przypuszczalne składy drużyn ? Jakbyś posiadał takowe to bardzo prosiłbym o wklejenie. Dzięki !
5 !

G 1

gryfista

Użytkownik
Przypuszczalne składy:
Chelsea: Turnbull - Bosingwa, Alex, Ivanovic, Bertrand, Romeu, McEachran, Lampard, Kalou, Torres, Malouda
Liverpool: Reina - Kelly, Coates, Carragher, Agger, Kuijt, Spearing, Lucas, Henderson, Maxi, Carroll
Przypuszczalne składy:
Arsenal: Fabiański - Djourou, Squillaci, Miquel, Yennaris, Coquelin, Benayoun, Rosicky, Oxlade-Chamberlain, Park, Arshavin
Man City: Pantilimon - Zabaleta, Kolo Toure, Savic, Kolarov, De Jong, Razak, Yaya Toure, Johnson, Dzeko, Nasri
anglia.goal.pl

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
W cwiercfinale nie ma pewniakow jak widac.
Mecze wyrownane, niektore z nich z podtekstami.
Chelsea - Liverpool
Arsenal - Man City
Dwa mecze, w ktorych na moje bedzie remis. Niestety obawiam sie ze Arsenal wyjdzie rezerwa, tak samo jak Liverpool, a maja gorsza lawke niz przeciwnicy ????
Liverpool na pewno wyjdzie rezerwą, bo Kenny już dawno zapowiedział że po meczu z City nie wystawi pierwszego składu bo jest za mało czasu na regenerację. Co innego byłoby gdyby FA zgodziło się na przełożenie meczu tak jak chciał Liverpool, ale niestety nie zgodzili się...

raper 26

raper

Użytkownik
Chelsea - Liverpool

Witam tak krotko odemnie, jak powiedzial moj poprzednik dawid1892 Liverpool najprawdopodobniej odpusci sobie i wystawi lekko rezerowy sklad. Czego nie moge powiedziec takze o chelsea ale nawet jak tam da odpoczac swojim kilku swojim gwiazdom ten sklad bedzie wygladal o niebo lepiej niz Liverpoolu tymbardziej ze Chelsea gra u siebie dodatkowy plus.Zapewnie niebiescy beda chcieli sie zrewanzowac za wg mnie niesluszna porazke 2-1 u siebie. Jezeli nie wyjdzie Suarez jakosc The Reds spada o 50%. Tak wiec z pewnoscia zagram na Chelsea po bardzo duzym kursie 2,04 na Betfair-e

Przewidywany skład: Cech, Bosingwa, Alex, Ivanović, Betrand, Romeu, Josh, Ramires, Lukaku, Torres, Kalou

Chelsea 2,04 Betfair

kanonier0392 239

kanonier0392

Forum VIP
Na murawę wybiegną oczywiście mocno przemeblowane jedenastki. Podejrzewam, że całkowicie inne i żaden z zawodników grających w weekend w Premiership nie zostanie delegowany do gry dzisiejszego wieczoru. Przyznam, że nie pamiętam sytuacji, w której bukmacherzy w ciągu ostatnich lat proponowaliby tak wysoki kurs na Arsenal grający przed własną publicznością. Nie liczę starć z Barceloną. Fakt, że to Manchester góruje w tegorocznych rozgrywkach Premier League, ale w Carling Cup i Champions League, Kanonierzy nie spisują się od nich gorzej. Patrząc na skład rezerw, zdecydowanie mocniej wyglądają The Citizens, lecz wątpię w to, że osiągną dziś jakąś dużą przewagę na boisku. Przeciwnie, to Arsenal powinien dominować. W podobnym zestawieniu całkiem nieźle radzili sobie w poprzednich rundach turnieju, choć rywale byli oczywiście z niższej półki. Dla młodych Kanonierów to wielkie wyzwanie, zwłaszcza, że to nie ich stawia się w roli faworytów. Londyńczycy w ostatnich dziewięciu sezonach, sześciokrotnie docierali do półfinału Pucharu Ligi Angielskiej, Wenger traktuje te rozgrywki całkiem serio. Mancini narzeka na napięty terminarz, krytykuje fakt odbycia się tego meczu właśnie dzisiaj. Takie wypowiedzi raczej nie budują morale drużyny. Patrząc na historię, Arsenal nie przegrał z Manchesterem City u siebie od ponad 35 lat. Myślę, że seria ta będzie kontynuowana.

Moje propozycje:

Arsenal awansuje - 2,10 Betclic

Arsenal wygra po dogrywce - 12,00 Betclic :cool:

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
VS
Chelsea - Liverpool
Typ : Chelsea wygra jednym golem @ 3,75 Bet365

Jeden z dwóch arcyciekawie zapowiadających się meczów ćwierćfinałowych w Pucharze Ligi Angielskiej. Faworytem jednak w mojej opinii jest tutaj ekipa Chelsea. A to z tego względu, że Dalglish już jakiś czas temu zaraz po losowaniu zapowiedział wystawienie rezerw w tym meczu ze względu na to iż w niedziele The Reds rywalizowali jeszcze w Premiership w meczu z Man.City. Chcieli to spotkanie prezłożyć, ale FA w porozumieniu z policją nie wyraziła zgody gdyż w środe grać będzie w Londynie Tottenham w ramach Ligi Europy zatem policja nie byłaby w stanie opanować sytuacji w mieście.
Tak więc dzisiaj LFC w rezerwowym zestawieniu. Na pewno wiemy, że nie zagrają Bellamy i Gerrard. Tak więc analizując poszczególne pozycje w bramce niby Reina, ale może szansę dostać też Doni. W obronie Kelly Coates, Carragher i Fabio Aurelio. Cała czwórka ostatnio nie grała. W pomocy można się spodziewać Spearinga, Maxiego czy też Hendersona. W ataku zapewne Carroll który ostatnio siedział na ławce większość meczów. Mnie ten skład nic a nic nie przekonuje bo jest poprostu przeciętny. Owszem niedawno w lidze LFC wygrał na Stamford Brigde 2:1, ale to była Premiership...
Chelsea pewnie też namiesza w zestawieniu. Na szanse liczy przede wszystkim Torres. Obok niego w ataku można się spodziewać Kalou i Lukaku, a więc tych którzy grają najmniej w lidze i LM. W pomocy być może Romeu, Mikel i Lampard. W bramce pewnie Turnbull, a w obronie Alex, Bertrand na lewej, na prawej Bosingwa. Ponadto mecz u siebie. Chęć udowodnienia, że żadnego kryzysu większeog w szatni ekipy The Blues nie ma. Tak więc Chelsea faworytem bo ma lepszy skład patrząc przez pryzmat graczy rezerwowych, więcej się mozna po nich spodziewać

Analiza i typ z TypówDnia:razz:

bo86bo 22,3K

bo86bo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Anglia - Carling Cup
Spotkanie: Cardiff - Blackburn Rovers
Typ: 1
Kurs: 2.20
Bukmacher: Bet at home

Analiza:
Dziwię się,że nikt jeszcze tego mi nie zabrał :wink: Moim zdaniem spotkanie,którego zwycięzcą może być tylko jedna drużyna a do tego kurs zachęca aby zagrać...
Cardiff w drodze do meczu z Rovers, odprawiła z kwitkiem Oxford United (3-1), by potem ograć Huddersfield (5-3), Rovers natomiast... Sheffield W. i Leyton Orient.
Warta odnotowania jest forma obu ekip:
Cardiff - 3 miejsce w zapleczu Barclays Premier League.
Forma w ostatnich 5 meczach: 4-1-0, przy 9-2!
Forma u siebie: 6-2-1, pokonali u siebie także Southampton :smile:
Rovers - ostatnie miejsce w najwyższej randze rozgrywek w Anglii
Forma w ostatnich 5 meczach: 0-2-3, przy 8-12
Forma na wyjeździe: 0-4-3, przy 11-17
Istotny jest też fakt,że w sobotę Rovers gra u siebie ze Swansea i moim zdaniem bardziej się skupią na sobotnim meczu o 6 punktów jak na dzisiejszej wycieczce do Walii.
Dodam jeszcze,ze do kadry gości wraca Kiss a zagrożony jest występ w ekipie Rovers - Christophera Samby, Michela Salgado i Martina Olssona. Nie zagra natomiast wracający do zdrowia po kontuzji kolana Ryan Nelsen.
Moim zdaniem warto :wink:
Powodzonka!
Lepiej opłaca się jak na zwycięstwo Cardiff zagrać na ich awans, bo bet at home płaci za to 2.10 ;)
Dodam jeszcze,że zawieszony za agresywne zachowanie w meczu ze Stoke został N&#39;Zonzi ;)

Otrzymane punkty reputacji: +2
N 149

nati1234

Użytkownik
Arsenal v Man City 1 @2.87 3j wszystko bet365
Arsenal po dogrywce @13 1j
Arsenal po rzutach karnych @12 1j
Wenger wystawi młodziaków co na przemeczony Man City sezonem + ostatnim meczem w Liverpoolu da mu przewage w szybkości i świeżości jeśli nie wygrają w 90minutach uczynią to w dogrywce /ew karnych co już może być troszkę loterią

miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
Składy:
Arsenal:
Predicted Arsenal line up: Fabiański, Djourou, Squillaci, Koscielny, Miquel, Frimpong, Coquelin, Benayoun, Oxlade-Chamberlain, Park, Chamakh
City:
Predicted Man City line up: £££, €€££, $$$, $£££££, €€€€, $$$$$, €£€£€€£, €€€££, $$$$$, $$£££, €€£££€

Otrzymane punkty reputacji: +10
miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
Jeśli mam być szczery, to pomimo porażki Arsenalu jestem bardzo dumny z ich postawy... Zagrali z &quot;rezerwami&quot; City, jak równy z równym. O ile tak można nazwać rezerwy City... Bo gdzie tu rezerwa, skoro z drugiego składu, można stworzyć 11, która mogła by grać jako Manchester City II w Premier League...
Alex Oxlade Chamberlain - Znakomite zawody! Ten chłopak, jest wart więcej niż 12 mln, a co dopiero będzie za rok , 2 lata... Kolejna perła w kadrze Wengera.
Kościelny - Bezbłędny...
Ogólnie młodzi znakomicie, brakowało tylko wykończenia, ale trudno mówić o sile ofensywnej, kiedy w ataku jest Chamakh i Park... Mógł już ten Bendtner zostać...
Pomimo pożegnania się z CC, uważam, że remis był w zasięgu ręki a nawet wygrana, nie udało się, ale w lidze już za 2 tygodnie, City dostanie bęcki!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom