>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Carling Cup 2011/2012

Status
Zamknięty.
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Więc zaczynamy ;) Krótko bo jestem jeszcze w trakcie przeprowadzki !.

Crystal Palace - Crawley Town 2 @@ 3,90

Zespół Crawley to może być w tym sezonie czarny koń. Masa pieniędzy idzie w ten klub masa pieniędzy obiecanych za sensacje w tych rozgrywkach także piłkarze sprawiali je już w zeszłym sezonie w tym spodziewam się po ciekawych transferach kolejnych kurs zachęca.

Leeds United - Bradford Cit 1 @@ 1,65

W tym spotkaniu Leeds gra pełnym składem. Dziwi mnie wysoki kurs wystawiony przez bukmacherów i myślę że można spokojnie zaryzykować Leeds po porażce w lidze ma ogromną chęć zrehabilitować się kibicom. Którzy jak wiemy są ogromnymi fanatykami zespołu. Goście odpuszczają spotkanie ponieważ chcą się skupić na lidze trener nominował kilku graczy rezerwowych i przedewszystkim młodzież.

Kilka sucharków :
Nottingham Forest - Notts County 1 @@ 1,65
Southampton FC - Torquay United 1 @@ 1,50
West Ham United - Aldershot Town 1 @@ 1,42
Oxford United - Cardiff City 2 @@ 1,90

pirelli 739

pirelli

Forum VIP
Nottingham Forest vs Notts County

Typ: over 2.5 gola ~ 1.85 (Bwin) [2:2] ✅

Jutro się będzie działo w Nottingham, dopiero początek sezonu dla obu ekip, a tu tak ważne spotkanie dla obu ekip. Ważne to zbyt małe określenie, w końcu to spotkanie derbowe. Wypadało by napisać &amp;quot;arcyważne&amp;quot;. Jest to okazja po 17 latach do konfrontacji między dwoma klubami w meczu o stawkę. A stawką nie tylko kolejna runda Carling Cup, ale także duma i szacunek w mieście. Nie liczę tutaj na spokojne zwycięstwo żadnej z ekip, a tym bardziej Nottingham Forest.
Jeśli chodzi o składy i absencje to w ekipie Forest nie zagrają na pewno Lee Camp (podstawowy bramkarz) oraz Chris Gunter (podstawowy prawy obrońca), którzy są na zgrupowaniach swoich reprezentacji. W drużynie County nie zagra kontuzjowany Lee Huges a także Ben Burgess oraz Stephen Hunt.
Myślę, że będzie zacięte spotkanie, cios za cios z kilkoma bramkami.

D 224

dboniem

Użytkownik
Czy ktoś kto bardziej interesuję się zna angielska piłkę mógłby wrzucić kilka spotkań, które są bardzo prawdopodobne, meczów mnóstwo a samemu oczywiście można coś wybrać, sprawdzając z jakich lig będzie toczyła się rywalizacja, lecz często na takim szczeblu rozgrywek jest dosyć złudne.
Co do meczu Crystal Palace - Crawley Town znalazłem ciekawy kurs 2,5 zakwalifikowanie się dalej zespołu crawley, natomiast kompletnie nic mi nie mówi ten zespół, a gospodarzy z nazwy kojarzę, czy ktoś mógłby potwierdzić opinię o Crawley Town?

everto 30K

everto

Użytkownik
DBoniem co ma Ci potwierdzić ? pewnie sa niespodzianki zespoły odpuszczaja puchary stawiajac na lige Inne wypuszczaja rezerwowych grajków aby Ci gdzies sie ogrywali bo z kim jak nie z piłarzami o 2 3 klasy niżej grajacymi można spr przydatnosc ich do drużyny Druzyna X faworyt wystawia 3 rezerwowych i zawodnik z 2 zespolu mozna zagrac przeciwko nim? no mozna a ci rezerwowi gryza trawe trener dal im szanse i chca ja wykorzystac to jest pilka nikt tu CI nie da gotowca bo........... tak naprawde nie wie moze to CIe zaciekawi http://www.newsnow.co.uk/h/Sport

D 224

dboniem

Użytkownik
W wyższych rundach można chociaż sprawdzić w jakim składzie wyjdzie drużyna powiedzmy z Premier League przeciwko zespołowi z Championship i coś już wiedzieć, niestety teraz będzie ciężko, ale można coś powalczyć, np. w zakładach na żywo.

krzysztofix 1,2K

krzysztofix

Użytkownik

Stevenage FC - Peterborough BTS @1,60 2:2, 3:4 AET

bwin

Spotkanie dwóch beniaminków z tym zastrzeżeniem, że goście grają o klasę rozgrywkową wyżej.

Stevenage u siebie bardzo groźne, pną się coraz wyżej w hierarchii ligowej w Anglii, w ciągu dwóch lat zrobili przeskok o dwie ligi. Bardzo dobrze szło im także w pomniejszych pucharach, 2 lata z rzędu grali w finale FA Trophy. Widać, że klub zmierza we właściwym kierunku, teraz pora na zaatakowanie Pucharu Ligi, gdzie grali tylko raz jak dotąd. Znacznie bardziej doświadczeni w tej materii są goście, gdzie w ostatnich kilku latach tylko raz odpadli w I rundzie, a w 12/13 sezonów strzelali conajmniej bramkę. Do takiego typu przekonuje mnie radosny futbol, jaki gra ekipa z Peterborough. W tamtym sezonie League One w 46 meczach rundy zasadniczej padło około 180 goli ! Sezon wczesniej około 120. Do suchych statystyk można też dołożyć ciężki terminarz gości, którzy będą chcieli jak najszybciej uzbierać potrzebne punkty, by nie powtórzyć błędu przed dwóch lat, gdzie zajmując ostatnie miejsce spadli z Championship. Tutaj upatruję szansy dla gospodarzy, być może nie na awans, ale napewno stać ich na strzelenie bramki, a przy takiej a nie innej grze przyjezdnych obie strzelą wydaje się rozsądnym typem.

GL

pawelek78 1,7K

pawelek78

Użytkownik
Hull City - Macclesfield Town
handicap: 0-1
Typ: 2
kurs: 2,70
bwin
Dzisiaj zdecydowałem się na analizę spotkania Curling Cup pomiędzy Hull City a Macclesfield Town. Ja liczę w tym spotkaniu na niespodziankę w wykonaniu gości z Maclesfield. Gospodarze wystąpią w tym spotkaniu poważnie osłabieni. Zabraknie aż dziewięciu zawodników z podstawowego składu. Zabraknie takich graczy jak Irlandczyk Paul McShane, pomocnika Camerona Stewarta, Petera Gulacsiego, Joe Dudgeona, Corry Evansa, Szkota Toma Carineya, Roberta Brady, słoweńskiego rozgrywającego Roberta Korena który był w poprzednim sezonie opoką ekipy zaliczył on nawet kilka udanych występów w reprezentacji narodowej. Nie zagra ponadto Liam Rosenior, Aaron Mclean, Bamberdele Abedola. Większość zawodników została powołana do reprezentacji swoich krajów. W dzisiejszym spotkaniu wybiegną młodzi zawodnicy którzy mogą se nie poradzić. Macclesfield zagra prawie w optymalnym składzie. Do składu maja powrócić Morgan, Sinclair oraz Fairhurst. Biorąc pod uwagę bezpośredni bilans spotykań to wygląda to ciekawie. Tygrysy nie zawsze miło wspominają mecze z tym rywalem. Grając na swoim obiekcie ostatnie pięć spotkań wygrali tylko raz. Zatem liczę na niespodziankę.

Otrzymane punkty reputacji: +5
miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, ANGLIA: Carling Cup
Spotkanie: Leeds United - Bradford City
Typ: Powyżej 3.5 kartek
Kurs: 1.66
Bukmacher: Bet365
Analiza: Dziś ogólnie same puchary, jeśli chodzi o europejskie boiska, ja wybrałem spotkanie w ramach Carling Cup, pomiędzy Leeds United a Bradford City.
Na stadionie zobaczymy na pewno ponad 20.000 kibiców. Spotkania w ramach Carling Cup rozgrywają się na zasadzie &quot;Przegrywający Odpada&quot;, a więc na pewno walki na boisku nie powinno zabraknąć.
Wybrałem typ na kartki, dlaczego?
Sędzią spotkania z tego co się doszukałem, będzie Colin Webster, który w sezonie 2010-2011 wyciągnał 94 razy żółty kartonik i 3 razy czerwony w 32 spotkaniach.
Dziś myślę, że padnie minimum 5 kartek, a linia 4 jest mocno przesadzona.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom