konrad140
Forum VIP

Wracamy do boksu na najwyższym światowym poziomie

Zachęcam do dyskusji
Przegrał przegrałNa dobrą sprawę Johnson nigdy nie przegrał przed czasem
Sędzia przerwał pojedynek przez rozcięcie łuku brwiowego na twarzy Glena. Glen nie był zamroczony, kontuzja była głównym powodem. Zresztą niedawno czytałem wywiad Johnsona który mówił własnie o tej sytuacji, ogólnie szczękę ma z betonu ????Jeśli chodzi o metodę zwycięstwa to mnie kusi wygrana Frocha przed czasem. A kurs bardzo fajny. Anglik potrafi znokautować , jeśli nie to może wykończyć fizycznie 42 letniego Johnsona. Jakieś szybkie serie i sędzia może przerwać walkę. Raczej wiadomo , że Johnoson wyjdzie z nastawieniem nokautu bo w inny sposób Frocha nie pokona. Sił może jednak zabraknąć a Cobra nie powinien czekać do końca.
Przegrał przegrałDostał TKO od Bernarda Hopkinsa jakieś 15 lat temu
![]()
Easy game Easy money Chavez wygrywa decyzja sędziów 114-114,115-113,116-112 Żbik był parę razy podłączony pod prąd ???? ,Froch 116-112,117-111,114-114,trzeci sędzia oglądał chyba inna walkę ???? Kessler TKO 6 runda ,Erdei TKO 6 runda ,z walk UFC Jorgensen KO 1 runda. ???? DziękujeJulio Cesar Chavez Jr 1.49+ Carl Froch 1.24
=AKO =1.84
pinnacle (w pozostałych bukach podobnie)Co do walk jak dla mnie jeden i drugi odniosą zwycięstwa.W obu przypadkach różnica w każdym aspekcie gry.Lepsze umiejętności ,szybkość,lepsza technika,lepsza praca nóg,poruszanie się po ringu,kombinacja ciosów.Froch odprawi zapuszczonego 42 letniego Glena i awansuje do finału turnieju a tam czeka już na niego Ward.Chavez jak dla mnie wygra ze Zbikiem,według mnie jest lepszym bokserem z lepsza techniką i szybkością co pokazał to w walce z Duddym,po drugie stoją za nim i promotorzy i pewnie sędziowie już teraz się mówi o dużych walkach dla niego (Cotto,Martinez i co za tym idzie duża oglądalność i duża kasa),dziwie się Żbikowi ze pojechał do USA i zapewne skończy tak samo jak Abraham.Przewiduje że będzie to podobna walka do Khan -Kotelnik czyli systematyczne obijanie i punktowanie wolniejszego rywala. Jestem pewien tych walk.Oprócz tych walk będę jeszcze grał z Boksu Kesslera 1.08
i Erdeia 1.15
+ Z walk UFC Jorgensena 1.25
.Stawiam że wszyscy odniosą zwycięstwa. <<<Skorzystałeś z typu? Kliknij: Dzięki