>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Capital One Cup - sezon 2013/14

Status
Zamknięty.
L 1,6K

lukaszlf

Użytkownik
▶ Preston (0) @ 2.11 pinnacle 5/10 ✅
Blackpool wąska kadra, Puchar im nie po drodze. Ograniczony atak, do tego Ince&#39;a raczej nie da się zatrzymać i pewnie odejdzie i wydaje mi sie ze jest szansa ze Blackpool przejdzie kolo meczu. Z Doncaster malo sytuacji stwarzali, a wykorzystali to co mieli stąd az 3 bramki. Skuteczność jest, jednak po tym co pokazali to nie potrafią narzucić presji, dlatego w roli faworyta będzie im tu ciężko
FT: 1-0

Otrzymane punkty reputacji: +1
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Preston (0) @ 2.11 pinnacle 5/10
Blackpool wąska kadra, Puchar im nie po drodze. Ograniczony atak, do tego Ince&#39;a raczej nie da się zatrzymać i pewnie odejdzie i wydaje mi sie ze jest szansa ze Blackpool przejdzie kolo meczu. Z Doncaster malo sytuacji stwarzali, a wykorzystali to co mieli stąd az 3 bramki. Skuteczność jest, jednak po tym co pokazali to nie potrafią narzucić presji, dlatego w roli faworyta będzie im tu ciężko
Dokładnie popieram przeczuwam tutaj szybką bramkę Prestonu i obronę Częstochowy. Z presją sobie zupełnie nie radzą, Ince już jest myślami w innym klubie z niewolnika nie ma pracownika słynne przysłowie. Natomiast Blackpool na siłę próbuje go zatrzymać..

elano07 1K

elano07

Użytkownik

Shrewsbury - Bolton 2 1,8 7/10 bet365✅
Bolton zagra w najsilniejszym składzie, może zabraknąć jedynie Eaglesa który strzelił 12 goli dla Boltonu w tamtym sezonie. Shrewbury gra klasę niżej, nie zagra ich podstawowy obrońca Winfield. Bolton jak nic.

Charlton - Oxford AH+1 2 1,8 6/10 bet365⛔
Gospodarze wystąpią prawdopodobnie w rezerwowym składzie, trener przyznał w jednym z wywiadów że priorytetem dla niego jest liga. Oxford z kolei w bardzo dobrej formie, pokonali na wyjeździe Portsmount 4-1, zespół ma wystąpić w najsilniejszym składzie.

Millwall-Wimbledon over 2,5 1,8 6/10 bet365✅
Dwie ligi różnicy pomiędzy tymi zespołami, czuje ze tutaj mogą się posypać bramki. Millwall ma kontuzjowanego bramkarza i prawdopodobnie w bramce zadebiutuje Bywater.

Leyton Orient-Coventry 1 1,9 6/10 bet365✅
Bardzo fajny mecz znalazłem w Anglii. Oba zespoły grają w tej samej lidze, Coventry tamten sezon zakończyło na 7 miejscu, a Coventry na 15. Goście przeyżywaja trudne czasy, klub nie ma pieniędzy, zespół opuściło prawie wszyscy podstawowi zawodnicy. Coventry gra teraz w młodzieżowym składzie. Wydaje mi się że w obecnej sytuacji kadrowej gospodarze są tutaj faworytem.

Bournemouth-Portsmouth 1 1,57 6/10 bet365✅
Tutaj też podobna sytuacja. Goscie problemy finasowe, fatalnie zaczety sezon zaczety od porazki 4-1.Oba zespoły dzieli dwie różnice klas rozgrywkowych.​
--------------------------------------------------------------------------------------------------
PODSUMOWANIE: +13,28j✅

Otrzymane punkty reputacji: +2
calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Birmingham vs Plymouth Argyle / 1 @ 1,6 (BetVictor)
Birmingham po porazce w pierwszym meczu sezonu z Watford znowu gra na wlasnym stadionie tym razem w Pucharze, z druzyna o dwie klasy slabsza - Plymouth Argyle. Gospodarze nie moga zaliczyc inauguracyjnego meczu do udanych lecz mieli przeblyski dobrej gry, szczegolnie w drugiej polowie spotkania ktore napawaja optymizmem przed kolejnymi spotkaniami. Plymouth to moim zdaniem jedna z najslabszych ekip League Two i mysle, ze zgodnie z tradycja bedzie sie bila o utrzymanie w lidze. Inauguracyjny mecz z Southend Argyle zagrali tragicznie choc rywal wcale nie byl wymagajacy i w konsekwencji przegrali tamto spotkanie 1:0 praktycznie nie stwarzajac sobie w calym meczu okazji do strzelenia gola. Teraz znowu w delegacji graja z druzyna z Championship ktora nawet jesli zagra zmiennikami powinna sobie bez wiekszych problemow poradzic. Lee Clark twierdzi, ze puchar bierze na powaznie dlatego nei bedzie zbytnio rotowal w skladzie a jedynie moga pojawic sie nowe twarze ktore nie dostaly szansy w meczu ligowym. Te zmieny nie powinny obnizyc poziomu druzyny a motywacja u nowych zawodnikow powinna byc na wysokim poziomie. Z drugiej strony manager Plymouth zapewnie, ze Argyle zagraja lepiej we wtorek niz zagrali w sobote, ale trudno w te zapewnianie wierzyc. Jesli chodzi o sklad zespolu z Devon to w bramce za przecietnego McCormicka pojawi sie Cole. Moim zdaniem Birmingham powinien to spotkanie wygrac bez wiekszego problemu.

Otrzymane punkty reputacji: +3
emilenberg 81

emilenberg

Użytkownik
Witam. Mam pytanie jak oceniacie dzisiejsze mecze. Konkretnie chodzi mi o dwa:
Middlesbrough FC - Accrington Stanley
Brighton and Hove Albion - Newport County
Według mnie gospodarze są oczywistymi faworytami. Lecz chciałbym poznać i waszą opinie na ten temat. Pozdrawiam,

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Dla mnie Newport to jedna wielka niewiadoma. Powrocili do ligi zawodowej po bodajze 25 latach tulaczki w nizszych ligach. Co prawda dobrze radzili sobie w poprzednim sezonie, rowniez wygrana na inauguracje wysoka 4:1 na wlasnym boisku to jednak do konca nie wiadomo jaka maja forme i na co ich stac. Accrington w sobotnim meczu naprawde nie postawil wysoko poprzeczki gospodarzom wiec ciezko stwierdzic, czy Newport jest tak silne czy przeciwnik byl az tak slaby. Brighton osobiscie mnie nie przekonuje. Graja solidnie choc bez zadnej rewelacji. Dzisiaj nie zagraja srodkowi obroncy Bruno i Chicksen a na ta pozycje Brighton ma niewielu pilkarzy jak twierdzi manager Albionu Oscar Garcia.
Co do meczu Middlesbrough - Accrington to sie moge zgodzic. Boro w tamtym sezonie gral przyzwoicie w pucharze, maja dosyc silna kadre, graja na wlasnym boisku (na ktorym przegrali z Leicester w sobote) wiec pewnie beda chcieli to spotkanie wygrac. Accrington jak juz napisalem zagral slabe spotkanie z Newport, raczej beda sie koncentrowac na lidze, niz na pucharach. Mysle, ze w tym meczu postawilbym na Boro do polowy @ 1,952 (BetVictor) ale z pewnoscia jest to jakies ryzyko choc Middlesbrough dobrze wchodzi w mecze.

buleczka 4,2K

buleczka

Forum VIP
Capital One Cup - 2. runda
We wtorek i środę czekają nas emocje związane z eliminacjami do Ligi Mistrzów. Myślę, że warto się zainteresować również rozgrywkami pucharowymi w Anglii, bo bardzo często padają tu niespodzianki i zespoły z Premier League potrafią przegrywać z mało znanymi zespołami z niższych lig.
Przed nami 2. runda Capital One Cup. Zapraszam do dyskusji.​

buleczka 4,2K

buleczka

Forum VIP
Barnsley - Southampton
Bardzo duże value na Southampton. Jak zobaczyłem kurs na ich wygraną, to się mocno zdziwiłem. 1,90 to chyba nieco za dużo. Sprawdziłem jak kursy w różnych bukach i jedynie w Ladbrokes kurs jest wystawiony dobrze, bo wynosi 1,67. Sądzę, że do wtorku kursy spadną do 1,50-1,55, dlatego gram już teraz. Rozumiem, że to mecz pucharowy i do tego wyjazd, ale Southampton, to drużyna grająca o jeden poziom wyżej w Anglii. Barnsely jest przedstawicielem Championship, w dodatku plasującym się w końcowych rejonach tabeli. W poprzednim sezonie zajęli 21. miejsce - ostatnie, które zapewniało utrzymanie. Ich przewaga nad strefą spadkową wyniosła zaledwie 1 punkt. Naprawdę niewiele zabrakło i spadliby do League One. W tym sezonie nie jest wcale lepiej. Zajmują jak na razie ostatnie 24. miejsce z bilansem 0-1-3. W 4 meczach strzelili 4 bramki, a stracili aż 12, co daje średnio 3 stracone na mecz. Barnsley zaczęło rozgrywki Capital One Cup od pierwszej rundy, w której już mieli spore kłopoty, bo po dramatycznej serii rzutów karnych, w trakcie której obie drużyny wykonały po 9 jedenastek, wygrali ze Scunthorpe - przedstawicielem League Two. Także widać, że mieli spore kłopoty z drużyną grającą dwie klasy rozgrywkowe niżej, w dodatku nie potrafili im strzelić bramki w regulaminowym czasie gry (mecz skończył się wynikiem 0:0). Southampton na pewno ma spore ambicje. Dużo mówi się o tym, że być może w tym lub w przyszłym sezonie włączą się w walkę o europejskie puchary, a za kilka lat mają powalczyć o TOP 4. W efekcie wydali kupę kasy na transfery. Nie sprawdzałem na transfermarkt wartości piłkarzy obu drużyn, ale na pewno jest ona kilka albo nawet kilkanaście razy większa niż wartość piłkarzy Barnsley. W sobotę Święci zaliczyli małą wtopę, bo zaledwie zremisowali z Sunderlandem, no ale taka już jest liga angielska. Sunderland strzelił bramkę już na początku, a później już tylko się bronił. Piłkarze Świętych mieli sporo sytuacji i ostatecznie udało się zremisować. Na pewno będą chcieli się zrewanżować za tą wpadkę i powinni zagrać na maksa. Na razie Southampton nie gra w europejskich pucharach i swoje ambicje powinien realizować w pucharach angielskich, bo jest to jakieś tam zbieranie doświadczenia w odpowiednim szachowaniu siłami piłkarzy, tak aby można było występować na kilku frontach. Myślę, że Święci poważnie potraktują ten mecz i te rozgrywki. Sprawdziłem również H2H i jest ono bardzo korzystne dla Southampton: 4-3-1. Tylko raz w ostatnich latach udało się wygrać Barnsley.

Kurs jest bardzo zachęcający, wszystko wygląda dobrze i Sothampton powinien to wygrać, no chyba, że gdzieś tu jest jakiś haczyk, o którym nie wiem. Myślę, że warto spróbować, bo kurs 1,90 to value.

Barnsley - Southampton ✅ 1:5
Typ: 2
Kurs: 1,90
Buk: Bet365

Otrzymane punkty reputacji: +4
M 125

max-payne

Użytkownik
LIVERPOOL - NOTTS COUNTRY, +1,5 BRAMKI DO PRZERWY - 2,00 - Millenium
Nie wiem czy to pomyłka bukmacherów czy jakieś moje niedopatrzenie, bo kurs wydaje mi się zdecydowanie za wysoki jak na takie zdarzenie. Liverpool w świetnej formie (pierwszy raz od sezonu 2008-09 zwycięstwa w dwóch pierwszych meczach Premiership) podejmuje trzecioligowe Notts Country. Zdaję sobie sprawę z podejścia do tego pucharu silniejszych drużyn, ale ryzykuję, zresztą zakład jest na tyle elastyczny, że nie ma znaczenia kto strzela, więc nawet w razie gorszej dyspozycji gospodarzy ten over może się pokryć.

Everton - Stevenage 1 (1,18) ⛔
Aston Villa - Rotherham 1 (1,30) ✅
West Ham - Cheltenham 1 (1,28) ✅
Liverpool - Notts Country 1 (1,17) ⛔
/ nie, nie tak miało być...
Każda z drużyn gra u siebie z zespołem z trzeciej lub czwartej ligi, łączne AKO w Fortunie wynosi 2,30, można śmiało zagrać albo na jednym kuponie albo dołożyć jakiś mecz do swojego kuponu żeby podbić łączny kurs.
edit: pomimo tego, że jestem na plus, to jednak zawiodła mnie postawa drużyn z Liverpoolu, które zagrały stosunkowo silnymi składami (zresztą, inaczej bym na nie nie zagrał) - szczególnie The Reds...

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Nie zapominajmy że Liverpool dziś zagra rezerwami, Zagra na pewno w tym spotkaniu Luis Alberto, Wisdom czy Sterling. Ja natomiast rozglądam się za Over 2,5 gola.
Liverpol - Notts over 2,5 gola @@ 1,50 ✅

Carlise - Leicester
Lisy są faworytem aby odpadli z takim przeciwnikiem śmiem wątpić. W dodatku u gospodarzy nie zobaczymy O&#39;Hanlona,Thirlwella. Zobaczymy za to Edwardsa który niestety gra na poziomie Conference jego błędy są katastrofalne więc upatruje szansę Lisów właśnie w tym słabym ogniwie zespołu. Leicester bez St&#39; Ledgera.
Win Leicester 2 @@ 1,65 ✅

West Brom - Newport
U gości mamy trochę szpital nie zagra Porter, O&#39;Connor, Yakubu. Nie wiadomo czy James będzie sprawny. Natomiast West Brom zagra bez Fostera jednak on prawdopodobnie i tak usiadł by na ławce. Przymusowy urlop ma Anelka, Gera i Thorne mają urazy kolana. West Brom nie powinien mieć problemu z tak osłabionym rywalem.
Over 2,5 @@ 1,70 ✅
QPR - Swindon
Bardzo wysoki kurs na gospodarzy, Cooper zapowiedział że dziś da pograć kilku dublerom także QPR mają ułatwione zadanie grają co prawda bez Hoiletta lecz z takim rywalem jak Swindon będącym na innym torze i puchar ligi raczej im nie w głowie powinien bez problemu wygrać.
Win QPR @@ 1,65 ⛔ Hahah QPR......

Otrzymane punkty reputacji: +10
elano07 1K

elano07

Użytkownik

Doncaster - Leeds 1DNB 1,8 7/10 bet365
W sobote Donchester zagrał tylko 45 min. Ze względu na złe warunki atmosferyczne(obfite opady deszczu), dzisiaj zawodnicy mogą być bardziej wypoczęci, zagra podstawowy skład z wyjątkiem Keegana(3m.+1g). Leeds jak na razie nie pokonany, ale trener ma zastosować rotacje w składzie. Wydaje mi się ze gospodarze maja tutaj szanse na korzystny rezultat.
Yeovil - Birmingham 1DNB 1,83 5/10 bet365
Birningham w poprzedniej kolejce wygrał dopiero po dogrywce z Plymouth i ma dość słaby bilans w Championship (1-0-3). U gości nie zobaczymy podst. bramkarza Randolpha, Fergusona(def. 4m) i Žigića, Asante i Hancoka. Gospodarze na co dzień graja w Championship, która sezon wczesniej grała w League One trener dzisiaj wystawi najsilniejsza linie ataku czyli Paddena i Haytera którzy odpoczywali w ostatnim meczu. Być może dzisiaj zadebiutuje kapitan McAllister. Wydaje mi się że gospodarze mogą zrobić niespodziankę.​
&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:LatentStyles DefLockedState=&quot;false&quot; DefUnhideWhenUsed=&quot;true&quot; DefSemiHidden=&quot;true&quot; DefQFormat=&quot;false&quot; DefPriority=&quot;99&quot; LatentStyleCount=&quot;267&quot;&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;0&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Normal&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;35&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;caption&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;10&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; Name=&quot;Default Paragraph Font&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;11&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtitle&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;22&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Strong&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;20&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;59&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Table Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Placeholder Text&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;No Spacing&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Revision&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;34&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;List Paragraph&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;29&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;30&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;19&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;21&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;31&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;32&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;33&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Book Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;37&quot; Name=&quot;Bibliography&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;TOC Heading&quot;/&gt; &lt;/w:LatentStyles&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 10]&gt; &lt;style&gt; /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:&quot;&quot;; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:&quot;Calibri&quot;,&quot;sans-serif&quot;; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:&quot;Times New Roman&quot;; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;} &lt;/style&gt; &lt;![endif]--&gt;

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Accrington Stanley vs Cardiff / 2 @ 1,5 (Betvictor)✅
Roznica w jakosci obu zespolow jest ogromna. Cardiff wzmocnilo sie na Premier League a Accrington to ostatnia druzyna League Two ktora bedzie bic sie o utrzymanie w profesjonalnej lidze. Cardiff ma szanse przejsc do nastepnej rundy i mysle, ze nie oleja tego meczu a nawet jesli wyjda okrojonym skladem, bo beda zmachani meczem z Man City to i tak powinni wygrac spotkanie z zespolem z League Two.

osom 36

osom

Użytkownik
Sunderland - Milton
Marathonbet @1.5
typ: 1
Suderland wystąpi najmocniejszym składem. W drużynie gości paru młodych. Na bramce prawdopodobnie 21 letni bramkarz (0/0). Dla gości nie jest priorytetem puchar. Za to dla drużyny z Premier League przeciwnie.

ostrowiec 53

ostrowiec

Użytkownik
Barnsley FC - Southampton FC - Barnsley over 1.0 gola (2.20 - Marathonbet)

Drugim spotkaniem w dni dzisiejszym na który się zdecydowałem po bardzo długich namysłach jest pojedynek w ramach drugiej rundy Capital One Cup , w którym naprzeciwko siebie stanie występująca w Championship drużyna Barnsley i Southampton . Faworytem wydają się być goście , jednak według mnie będzie to dla drużyny Świętych bardzo ciężki pojedynek , mimo iż rywal nie należy do najbardziej wymagających . Na Oakwell panuje specyficzna atmosfera , i każdej ekipie gra się tutaj ciężko . Zastanawiałem się nad zagraniem tutaj czystego zwycięstwa gości po mega atrakcyjnym kursie , jednak ostatecznie zdecydowałem się zagrać według mnie dużo bezpieczniej . Teraz kilka słów o obu ekipach .
Gospodarze obecny sezon rozpoczęli można powiedzieć fatalnie . Po rozegraniu dotychczas czterech spotkań ligowych gospodarze zainkasowali zaledwie jeden punkt , co na chwilę obecną plasuje ich na ostatniej pozycji w lidze . Ich gra wygląda bardzo słabo i w klubie atmosfera nie jest najlepsza . Bardzo słabo wyglądają zarówno w defensywie jak i ofensywie . W czterech spotkaniach stracili aż 12 bramek a udało im się strzelić zaledwie 4 . To wszystko świadczy zdecydowanie przeciwko mojemu typowi . Ja jednak patrzę na to inaczej . Trzeba wziąć pod uwagę , że to są puchary . Nikomu nie trzeba uświadamiać że gra drużyn , które na papierze są zdecydowanie lepsze nie zawsze jest taka jaką by sobie tego życzyli specjaliści czy kibice . Dużo klubów puchary traktuje bardzo ulgowo i najzwyczajniej w świecie się nie przykłada do takich spotkań . I na to po cichu liczę w tym przypadku . W poprzednim sezonie ekipa Southampton dotarła do czwartej rundy tych rozgrywek ogrywając po drodze Stevenage i Sheffield Wednesday. W poprzednich latach Saints wygrywali na Oakwell dwukrotnie po 1:0. U siebie 2:0, więc teoretycznie faworyt tego spotkania jest tylko jeden , i tym można sugerować się patrząc na wystawione kursy . Jeżeli chodzi o zawodników , którzy nie będą mogli wystąpić w dzisiejszym spotkaniu to trener nie powinien mieć problemów z zestawieniem dosyć optymalnej jedenastki . Jedynym osłabieniem które może być widoczne w szeregach gospodarzy to nieobecność przez zawieszenie Jeana-Yvesa Mvoto . Jest to jeden z zawodników , który potrafi wziąć ciężar gry na swoje barki i rozpocząć kilka akcji zaczepnych . Najprawdopodobniej w ekipie Barnsley już dzisiaj zadebiutuje były skrzydłowy Celticu Glasgow - Paddy McCourt . Mam nadzieje że doda on drużynie jakże potrzebnej świeżości i będzie wstanie dobrze wkomponować się w nowy zespół .
Z drugiej strony mamy ekipę Southampton , która występuje obecnie w Premier League . Sezon rozpoczęli dosyć dobrze . Najpierw w inauguracyjnej kolejce pokonali na wyjeździe West Brom 0-1 a ostatnio zremisowali na własnym boisku 1-1 z Sunderlandem po dosyć dobrym spotkaniu . Wyniki o niebo lepsze od swoich rywali i jakbym już w tym miejscu zakończył analizę to pewnie nikt by nawet nie spróbował zagrać mojego typu . Jednak bardzo ważnym aspektem dzisiejszego spotkania będzie fakt , iż goście przyjeżdżają w dosyć mocno osłabionym składzie . Na 100% z powodów urazu nie wystąpią w dzisiejszym pojedynku Morgan Schneiderlin , Luke Shaw i Jack Cork . Poza tym trener Pochettino zabrał na dzisiejsze spotkanie 5 graczy ze składu U21 i jestem bardziej niż pewien że większość z nich wystąpi w dzisiejszym meczu . Musimy być przygotowani również na dużą liczbę kartek . Sędzią dzisiejszego spotkania będzie Scott Duncan, który lubi rozdawać kartki . Także to tyle jeżeli chodzi o obie ekipy .
Reasumując , wydaje mi się że to spotkanie może być dla gospodarzy idealne aby wreszcie wygrać . Niewątpliwie dobry występ w tym spotkaniu może wprowadzić do zespołu wyczekiwany spokój . Goście w tym spotkaniu wystąpią w dosyć mocno rezerwowym składzie , a to daje nam dużo większe szanse na trafienie beta . Nie pozostaje nic innego jak siąść i dopingować pilkarzy Barnsley . Miejmy nadzieję że dzisiejszy wieczór będzie przełomowym i gospodarze dadzą mi powody do radości po końcowym gwizdku . Pozdrawiam .
Jeżeli pomogłem kliknij ,,dzięki&#39;&#39;. To motywuje mnie do pisania dalszych analiz !
P.S. - jak dodać sygnature bo nie widzę takiej opcji ;/

mlodywilc 569

mlodywilc

Użytkownik
Liverpool - Notts County

Liverpool -1.5⛔
1.43 bet365

NIby to puchar i niby wszystko sie może zdarzyc, ale watpię abyśmy tutaj obejrzeli niespodziankę. Po pierwsze i co najważniejsze Rogders zapowiedział, że poważnie podejdzie w tym sezonie do pucharów krajowych, nie tak jak rok temu kiedy wystawiał prawie w każdym meczu całkowicie rezerwowy skład. Na ten mecz ma ma wyjśc trzon druzyny. O jakim trzonie mowa to wie tylko Rodgers, ale skoro nie ma byc całkowicie rezrwowego skłądu to The Reds ograją bez problemów 3-ligowy zespół.

Liverpool lige zaczął od 2 zwycięstw. 2 dobre 1-sze połowy i słabsze drugie. W piłke ten zespół potrafi grac, ostatnio bardzo dobrze bronią czego nie widzielismy u nich rok temu. Myślę, że zagra Agger bo ostatnio słabiej się prezentuje i musi łapac formę. Na lewej pewnie pogra nowy nabytek Cissokho. Do skłądu pewnie wskoczy młody Wisdom, nie wiem czy na srodek czy bok obrony. Czwarty defensor to dla mnie zagadka. W pomocy a pewno ujrzymy Allena, pewnie też Hendersona, na skrzydle Sterling jest pewniakiem. reszte cięzko wytypowac, ale wcale się nie zdziwie jak zobaczymy w przodzie Sturridge`a czy Coutinho, a nawet obu. Coutinho jakoś ostatnio nie błyszczy, dobry mecz dla niego może byc, aby złapac fromę przed meczem z United na weekendzie.

Dla mnie ten bet spokojnie powinien wejśc. Notts County słabo weszło w sezon więc nie powinni tutaj zagrozic. Liverpool nie dopuści do piłki gosci i wypunktuje ich w tym meczu. Kurs na singa mały, ale do dubla jak kktos szuka to w sam raz.

West Ham - Cheltenham

West Ham -1.5⛔
1.73 Sportingbet

West Ham na Upton Park nie wpoinnien miec problemów z pokonaniem u siebie Cheltenham. Goście xle w sezon nie weszli, ale to druzyna 3-ligowa więc odstaje od Młotów. U siebie drużyna Allardyce`a jest bardzo mocna. Tak było rok temu i tak bedzie w tym sezonie. Pake również mają niezłą i wątpie, aby odpuśicli puchar zwłaszcza grając na własnym boisku. Nawet jak nie wyjdą pierwszym składem to popatrzmy kto ostatnio siedział na ławce w tej drużynie z Newcastle? Chociazby Joe Cole, Rat, Vaz Te. NIe są to słabi w zawodnicy i jak oni wyjdą w pierwszym to pewien poziom beda trzymac. Ogólnie uważam, ze Allardyce wystawi mcną ekipe, zeby odniesc u siebie pewne zwyciestwo. W pierwszym meczu sezonu Cardiff udało sie oddac jeden strzał na bramkę West Hamu. Skoro tak zdominowali beniaminka Premier eague to powinni tez byc mocni z Cheltenham.

rijo 407

rijo

Użytkownik
87)
Tranmere Rovers - Bolton Wanderers

TYP: 2 ⛔⛔
START: 27 sierpień 2013, 20:30
KURS: 1.80
BUKMACHER:
STAWKA: 5 PLN
INFORMACJE: Faworytem tego spotkania są na pewno goście. The Wanderers wprawdzie nie idzie najlepiej w Championship - zdobyli tylko dwa punkty w czterech meczach - ale grzechem byłoby stwierdzenie, że Rovers grają lepiej. Nie dość, że aktualnie znajdują się ligę niżej, czyli w League One, to w dodatku z czterech meczów nie wygrali ani jednego i tylko raz potrafili zremisować. Bolton wprawdzie nie zagra najsilniejszym możliwym składem, ale i tak to powinno wystarczyć to wygranej. W bramce zobaczymy Andy&#39;ego Lonergana, w ataku młodego Samniego Odelusi i bardziej doświadczonego kolegę, Craiga Daviesa.
Z drużyny gości znany mi jest jedynie Ian Goodison, który jest już tak naprawdę legendą klubu i wielokrotnym reprezentantem Jamajki, dla której stoczył 120 meczów - niestety tu w 2009 roku zakończył karierę i teraz gra tylko na Wyspach.
ZDJĘCIE:
Wzięte z tego tematu: http://forum.bukmacherskie.com/f35/typerki-88008-5.html#post3834328

buleczka 4,2K

buleczka

Forum VIP
Morecambe - Newcastle
Wczoraj odbyło się 9 meczów Capital One Cup z udziałem drużyn z Premier League. W 4 przypadkach pierwszoligowiec miał problemy z rywalem z niższej półki. Crystal Palace przegrało 1:2, swoje mecze w regulaminowym czasie gry zremisowały: Fulham, Hull i Liverpool. Dziś również upatruję niespodzianki. Dziś zagra 5 zespołów z Premier League: Cardiff, Newcastle (na wyjeździe) oraz Aston Villa, Everton i Stoke (u siebie). Sądzę, że największe szanse na niespodziankę będą w meczach Cardiff i Newcastle. Cardiff odpuszczam, bo kurs za niski, ale przeciwko Newcastle spróbuję zagrać.

Newcastle ma wystąpić w bardzo odmłodzonym i rezerwowym składzie. Pardew powiedział, że liczy na młodych graczy. W meczu na pewno nie zagrają Cabaye, Remy, Tiote, Haidara, Gutierrez oraz Taylor. Zaczyna się to co było bolączką Newcastle w poprzednim sezonie, czyli kontuzje i wykluczenia. Rok temu Sroki grały na dwóch frontach - w Premier League i Lidze Europy i kontuzje o mało nie doprowadziły do katastrofy i spadku do Championship. Po prostu nie da się grać na kilku frontach i odnosić sukcesy, jeśli nie ma kim grać, bo połowa składu to szpital. Dobrze by było, aby Pardew skupił się tylko na Premier League. Tak też chyba zrobi, dlatego w meczu z Morecambe zobaczymy wielu młodych graczy, po to by dać odpocząć graczom podstawowym. Jak się uda awansować, to będzie dobrze, jak nie to płakać tam nie będą. Kolejną sprawą jest zamieszanie wokół Cabaye&#39;a, którym zainteresowany jest Arsenal. Cabaye akurat jest zdrowy, ale i tak nie zagra, aby nie nabawić się niepotrzebnej kontuzji. To zamieszanie także źle wpływa na drużynę. Drużyna słabo zaczęła sezon. Przegrali aż 0:4 z Man City i bezbramkowo zremisowali u siebie z West Hamem. Czyli jak na razie nie strzelili nawet bramki. Posada Pardew wisi na włosku, już w zeszłym sezonie dużo mówiło się o jego zwolnieniu, bo drużyna zaprezentowała się poniżej oczekiwań. Myślę, że jeśli w ciągu kilku następnych spotkań gra zespołu i wyniki się nie poprawią, to Pardew może być pierwszym w tym sezonie trenerem, który pożegna się z pracą.

Morecambe jest drużyną dużo słabszą od Newcastle, no ale to jest mecz pucharowy i wszystko może się zdarzyć. Goście będą na pewno mieć atut własnego boiska. Do tego mecz ten będzie transmitowany przez telewizję Sky, co jest dużym wyróżnieniem i okazją do pokazania się szerszej publiczności. Sponsor rozgrywek Capital One postanowił również zasponsorować koszulki dla graczy Morecambe, tak aby mogli oni wymienić się nimi po meczu z piłkarzami Newcastle. Wiadomo, że kluby muszą się liczyć z każdymi kosztami i nie pozwalają swoim piłkarzom na taką wymianę, każda koszulka to dodatkowy koszt. Więc jest to bardzo miły prezent dla graczy Morecambe. Gospodarze są drużyną z League Two, ale to o niczym nie świadczy - nie takie cuda już w tym pucharze się działy. Morecambe zajmuje 19. miejsce z bilansem 1-1-2. Wygrali ostatni mecz w sobotę z Exeter, co na pewno napawa optymizmem przed meczem pucharowym. W meczu tym do składu po kontuzjach powróciło kilku graczy, także na Newcastle wyjdzie ich najmocniejszy skład. Sprawdziłem również jak Newcastle radziło sobie w ostatnich latach w Pucharze Ligii i wyniki nie są przekonujące. Często grając na wyjeździe potrafili wygrywać tylko jedną bramką lub remisować z dużo słabszymi przeciwnikami.

Stawiam w tym meczu bezpieczny zakład Morecambe+1, czyli nawet gdyby gospodarze przegrali jedną bramką, to będzie zwrot. Ja jednak liczę na niespodziankę.

Morecambe - Newcastle ⛔ 0:2 //gol w dosłownie ostatniej akcji, gdzie wszyscy zawodnicy gospodarzy poszli do przodu, gdyby nie to byłby zwrot
Typ: Morecambe +1
Kurs: 2,00
Buk: Bet365

Z 120

zawalski

Użytkownik
Stoke- Walsall Stoke @1,44 bet365 ✅
Stoke wystąpi dzisiaj prawdopodobnie w najsilniejszym składzie. Wracają po kontuzji pomocnicy Shea i Palacios
Accorington - Cardiff Cardiff @1,45✅, Cornelius Strzeli @2,1⛔ bet365
Trener Cardiff da odpocząć swoim kluczowym zawodnikom. Dodatkowo szanse debiutu może mieć nowy nabytek Cardiff napastnik Cornelius, tutaj dodatkowo liczę na udany debiut tego zawodnika i strzelenie przez niego bramki. Mimo braku kluczowych graczy wśród gości, uważam że różnica trzech lig zrobi swoje i Cardiff awansuje do dalszej rundy. Accrington w swojej lidze zajmuje ostatnie miejsce w tabeli po 3 kolejkach. Na razie są bez zwycięstwa.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom