>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Capital One Cup [2015/2016]

Status
Zamknięty.
dejwid87 72

dejwid87

Użytkownik
Nowy trener zespolu Newcastle United Steve Mcclaren obejmujac zespol &quot;srok&quot; powiedzial ze chce wygrac z tym klubem w tym sezonie jakies trofeum.Jako ze w lidze raczej popularnym srokom sukcesu nie wroze a w europejskich pucharach nie graja to pozostaja puchary krajowe.Dlatego najlepsza okazja do zdobycia jakiegos trofeum to Capital One Cup. SM zapowiedzial ze wstawi dzisiaj najsilniejszy sklad i nie ma zamiaru zlekcewazyc przeciwnika.Szukalem jakis informacji na ten temat i Byc moze nie zagra Tim Krul ktorego ma zastapic Karl Darlow ktory calkiem dobrze spisywal sie w sparingach.Z pewnoscia przelamac bedzie sie chciala nowa gwiazda Newcastle Aleksandr Mitrovic.Tak doswiadczonemu klubowi jak Newcastle United nie przystoi odpadniecie na wlasnym stadionie z czwartoligowcem dlatego kurs 1.4 na zwyciestwo gospodarzy to dla mnie promocja.Ciekawie rowniez wyglada handicap -1 na Newcastle po kursie 1,95.
Newcastle United - Northampton
Newcastle 1 ✅✅
@1,4 Bet365
Newcastle handicap (-1)
@1,95 Bet365 ✅✅

R 2

radekmiazek

Użytkownik
Witam,
Ja również przychylam się w dzisiejszym spotkaniu Newcastle-Northampton do zwycięstwa gospodarzy. &quot;Będzie to najsilniejsze zestawienie, skład który ma na koncie pojedynek z Manchesterem United, który będzie miał na koncie sobotnie starcie z Arsenalem, oznacza to po prostu, że będzie to najbardziej optymalna kadra meczowa”. W takich słowach mecz zapowiedział trener gospodarzy Steve Mclaren. Spodziewajmy się więc solidnej postawy graczy z Newcastle. Nie ma dziś miejsca na odpuszczanie i zlekceważenie rywali. Pozwolę sobie zaproponować następujące typy

Rezultat 1 połowy/Rezultat końcowy
Newcastle/Newcastle
@1,91 http://http://sports.williamhill.com/bet/pl/betting/e/8034528/Newcastle-%E2%82%8B-Northampton.html

wojttekkk 7,3K

wojttekkk

Użytkownik
Również zaufam dzisiaj Newcastle jak użytkownicy wyżej - myślę, że nie powinni mieć żadnego problemu w tym meczu i wygrają go pewnie. Kursy na ten mecz kuszą. Nie będę tutaj nic dopowiadał bo nie ma sensu pisać praktycznie tego samego, a wyżej jest wszystko fajnie napisane.
Newcastle HA -1.5@ 1.83 Fortuna ✅

Swensea bardzo fajnie weszła w ligowy sezon i myślę, że dzisiaj na własnym stadionie po prostu wygrają z czwarto ligowcem. York jest po prostu słaby, a od gospodarzy o parę klas gorszy. Jak dla mnie dzisiaj Swensea potwierdzi swoją dobrą dyspozycję i zobaczymy pewne zwycięstwo na własnym obiekcie.
Swensea HA -1.5@ 1.66 Fortuna ✅

Aston Villa kolejna drużyna z PL, też powinna sobie poradzić z czwarto ligowcem na własnym obiekcie i transfery muszą wreszcie zadziałać. Wg mnie wstyd odpaść w tym momencie z Capital One Cup i to z takim przeciwnikiem.
Aston Villa HA -1.5@ 2.13 Fortuna ⛔

Otrzymane punkty reputacji: +2
bialyz 129

bialyz

Użytkownik
Sheffield Wednesday - Oxford United (1-0) ✅✅✅
@Sheffield Wednesday win @1,80

Ciekawy dziś mecz w Capital One Cup, drugoligowy Sheffield gra z czwartoligowym Oxford, w poprzedniej rundzie imponujące zwycięstwo Oxfordu na wyjeździe z Brentford 4-0 i pewnie dlatego taki ładny kurs dziś na Wednesday. Co do tego meczu trener Sheffield zapowiada że skupiają się na pucharze i, z pewnością dziś nie będą chcieli z niego odpaść. Na boisko ma wyjść najsilniejsza na ten moment jedenastka pod względem sportowym ale również i kondycyjnym, trener Owls mówi że na boisku znajdą się piłkarze którzy mogą grać na 100%. Również zawodnik Sheffield Jose Samedo twierdzi że ten mecz chcą wygrać i zwiększać formę u siebie w stosunku do poprzednich lat. Dlatego dziś gram w stronę Wednesday i dorzucam do kuponu Newcastle.

Otrzymane punkty reputacji: +5
pyrus122 1,8K

pyrus122

Użytkownik
Aston Villa - Notts County
Aston Villa @ 1.47
// Pinnacle
Dla mnie chyba najlepszy typ na dziś.
Różnica między ekstraklasą, a czwartą ligą jest olbrzymia, gospodarze są już po 3-ech spotkaniach w lidze, gdzie mają 3 pkt.
W tym spotkaniu na pewno zobaczymy kilku rezerwowych zawodników, lecz z tego co udało mi się wyczytać na angielskich stronach, od pierwszych minut prawdopodobnie wystąpią tacy zawodnicy jak: Tonev, J.Cole, Kozak, Crespo, Okore czy świeżo sprowadzony Traore.
Drużyna gości mimo tego, że występuje dopiero w czwartej lidze, to i tam nie radzą sobie oni zbyt dobrze, po 4-ech kolejkach zajmują dopiero 15-ste miejsce.
Tak więc faworyt w tym spotkaniu jest tylko jeden, myślę, że Aston Villa powinna spokojnie pokonać dziś czwartoligowca. A kurs jak najbardziej zachęca.

fryzj3r 219

fryzj3r

Użytkownik
Również przychylam się do grania na Swansea. Przeczytałem wypowiedzi obu trenerów i mimo niskiego kursu jest to do grania.
Swans boss Garry Monk: &quot;We will make changes because we have a good squad. There will be chances for some to make a mark and give me a nudge, but that’s what a squad should do.
&quot;We need to keep the momentum going again even in a different competition. We want to do well in the cups this season.&quot;
Nie przekonała mnie wypowiedzieć Garego Monka, lecz Russa Wilcoxa, trenera York.
York boss Russ Wilcox: “Recharging for Tuesday night is going to be so difficult on the back of two long journeys and it’s a worry.
“We’ve also played five matches in 14 days now and I thought we looked dead on our feet. Whilst I want to put out my strongest team and Swansea’s a great arena to play in, the bigger picture is we don’t want to lose players and I would prefer to win against Mansfield.&quot;
Jak widać będzie oszczędzał graczy i w tym sezonie chce się skupić na dobrych występach w lidze.
Swansea @1.25 ✅
Również przychylam się do grania na Newcastle. Po tym co powiedział McClaren.
„Nikt w tym fachu nie lubi przegrywać meczów, z pewnością rywal wystawi jedenastkę, która będzie chciała wygrać, my to samo uczynimy” – oświadcza opiekun Srok.
„Będzie to najsilniejsze zestawienie, skład który ma na koncie pojedynek z Manchesterem United, który będzie miał na koncie sobotnie starcie z Arsenalem, oznacza to po prostu, że będzie do najbardziej optymalna kadra meczowa”.
„We wtorek team będzie na tyle silny, że powinien sobie poradzić, postawa jest właściwa”
Newcastle w tym sezonie narazie nie zachwyca. Tylko umówmy się, drużyna z League Two to idealny kandydat do tzw. odbicia się. Zawodnicy pierwszego składu powinni im wklepać pare bramek i zdobyć pewność siebie.
Dodatkowo dla Northampton to będzie 4 mecz w ciągu 10dni. Cały sierpień grają praktycznie co 3-4 dni. Dla Newcastle to 4 spotkanie w sezonie, dla Northmapton 6.
Jest to mecz, którego najbardziej się obawiam na tym kuponie, bo Newcastle jest nieobliczalne. Jednak grają u siebie, więc nie przystoi przegrać z zespołem pare lig niżej.
Newcastle @1.40 ✅
Ostatnim typem z krótką analizą jest over 1.5 w meczu QPR - Carlisle.
Tutaj nie ma co się rozpisywać. Wystarczy spojrzeć w H2H. W ostatnich 5 spotkaniach każda z drużyn pokryła over 1.5. Dodatkowo to puchar, więc przy 1:0 nie będzie nic do stracenia, więc któraś drużyna się odkryje i wtedy bramka z kontry jak w masło.
QPR - Carlisle over 1.5 gola @1.20 ✅
AKO - @2,1 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +25
L 125

lemrak29

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Anglia - Capital One Cup
Godzina: 20:45
Spotkanie: Burton Albion - Middlesbrough
Typ: HT/FT Middlesbrough/Middlesbrough
Kurs: 2,62
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Mecz drużyny z League One z zespołem z Championship. Burton Albion zajmuje 5 pozycję w tabeli League One z dorobkiem 9 punktów w 4 meczach. &quot;Boro&quot; zajmuje 8 pozycję w tabeli Championship z dorobkiem 5 oczek w 4 spotkaniach, w 2 ostatnich kolejkach zdobyło zaledwie 1 punkt, ale pomimo to jest jednym z głównych faworytów do wygrania ligi. Jest to silny zespół, który już dziś spokojnie mógłby walczyć o utrzymaniew Premier League, bez wątpienia dużo lepszy sportowo od Burton Albion. Sądzę, że goście nie zlekceważą dziś rywali i zwyciężą bez większych problemów prowadząc już po pierwszej połowie.

ciechuu 428

ciechuu

Użytkownik
Barnsley - Everton
Everton zdobędzie więcej rzutów rożnych @1,53 Bet365 ✅ 1-5 (90 min)
W jedynym dzisiejszym spotkaniu Capital One Cup spotyka się 3 ligowiec z drużyną z angielskiej ekstraklasy. Typuję, że The Toffees zdobędą więcej rzutów rożnych od swoich rywali. Ze statystyk wyraźnie wynika, że są w tym aspekcie dużo lepsi od ekipy Barnsley - Everton w 3 ostatnich spotkaniach zdobył 8, 9, 8 rzutów rożnych, natomiast Barnsley zdobyło w ostatnich 4 ligowych potyczkach średnio 2,75 rzutu rożnego na mecz (2, 6, 2, 1). Dodatkowo w 3 lidze angielskiej obecnie nie ma drużyny, przeciwko której rywale zdobywają więcej rzutów rożnych niż Barnsley.

Otrzymane punkty reputacji: +9
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom