Smieszne pytanie bo akurat canbet to jeden z najszybciej wyplacajacych bukow przynajmniej na mb ???? ???? co do obrotu to standard x30. Nadwyzke mozna przelac lub wyplacic ale bonus wtedy automatycznie sie kasuje. Kod wpisujemy w my account >>> claim your bonus ???? pozdroA jak z obrotem i czy ten buk wyplacalny bo pierwszy raz go widze???
najszybciej wyplacajacym bukiem na MB jest bluesq bo kase masz od razu, ale canbet rowniez jest jest bardzo dobrym bukiem i wyplacalnym bo zdarzalo mi sie do nich wplacac i wyplacac ????Smieszne pytanie bo akurat canbet to jeden z najszybciej wyplacajacych bukow przynajmniej na mb ???? ???? co do obrotu to standard x30. Nadwyzke mozna przelac lub wyplacic ale bonus wtedy automatycznie sie kasuje. Kod wpisujemy w my account >>> claim your bonus ???? pozdro
ja mam tak samoPromotion Code entered is invalid. Please contact Customer Services for more information. =====> coś takiego mi wywala, dodam tylko, że przy rejestracji wpisałem ten kod 15FREE i zaakceptowało więc może temu!
nie :-D !!!trzeba coś wpłacić przed wypłatą???
ja sie dopiero teraz zarejstorwalem i mi przyjeli kod ;] czyli napewno nie dla tych co otrzymali e-mail ;] czekamy na kaske ????u mnie kod przyjęło teraz muszę poczytać co i jak, bo też dostałem meila od canbeta, a dla tych którym nie wchodzi to może chodzi po prostu o to że kod działa dla tych co otrzymali meila, oczywiście to tylko przypuszczenia !!!
a to ciekawe, ponieważ w meilu od nich jest takie zdanie "This offer is by invitation only" co oznacza że promo dostępne tylko dla zaproszonych osób, lecz skoro tak mówisz to dobrze :spokodfhgfh:ja sie dopiero teraz zarejstorwalem i mi przyjeli kod ;] czyli napewno nie dla tych co otrzymali e-mail ;] czekamy na kaske ????