to ja złożę depozyt, to będę mógł od razu wypłacić?? czy nie trzeba składać depozytu bo jedni piszą ze tak a inni ze nie ?
JAk napisałem w poście że takie coś wyskakuje mi po zalogowaniu tzn że sie rejestrowałem na stronieJedno pytanie: rejestrowales sie na stronie? :>
Blackjack i ruletka nie lliczy się do obrotu:/, ale zawsze to co ugrasz podan bonus możesz dać nazakłady tyle e potem ci bonus odejkmąpanowie na czym najlepiej obracac ? :> 19-36 na ruletce ? blackjack ?
menele akurat na czym mozna w miare zarobic to zawieszaja barany jedne,a napalaja ludzi na jakies gowniane gry :-DBlackjack i ruletka nie lliczy się do obrotu:/, ale zawsze to co ugrasz podan bonus możesz dać nazakłady tyle e potem ci bonus odejkmą
Nie polecam 19-36 na ruletce. Na początku parę razy wygrałem a później 9 razy z rzędu wypadały numerki 1-18 i po kasie :/panowie na czym najlepiej obracac ? :> 19-36 na ruletce ? blackjack ?
akurat maili od nich mam od groma;P i w kazdym podany jest id.lol Pierwszego takiego buka widzę ze nie wysyła na emila nic;/ i skąd ja mam teraz wziąsc im Numer Id zęby sie zalogować;/
ja akurat gralem progresja na 19-36 i dobrze szło...przelałem na zakłady i zapomniałem ze jak sie przelewa to dalej juz za bonus niemozna grac xDNie polecam 19-36 na ruletce. Na początku parę razy wygrałem a później 9 razy z rzędu wypadały numerki 1-18 i po kasie :/