ja też miałem z tym problem 2 miesiące temu, napisałem do supportu, podałem tam swoje dane, które miałem na swoim koncie i wysłali mi maila z numerem konta:spokodfhgfh:a ja zapomnialem numer konta :/.macie jakis sposob zeby przypomniec numer konta??
mam tak z ruletką, chcę zainstalować, włącza się pobieranie ale nic nie rusza a potem się zawiesza, chyba z 5 razy próbowałem i nic:kwasny4565:a mi sie nie chce zainstalować gra... macie jakis sposob?
Tez tak mam ciagle, trzeba usunac ciasteczka albo inna przegladarka i bedzia dzialac.dziwna sprawa.pisze ze zablokowali mi konto.jak to mozliwe jak mam tam tylko jedno konto.po sciagnieciu mialem zapisany numer konta.
być może że ci wrócili ponieważ musisz im pokazać swój dowód ja kiedyś też tam miałem kasę dostałem i zleciłem wypłatę i też mi cofli i tez myślałem ze trzeba depozyt wypłacać ale kazali tylko pokazać dowód jak im ukazałem wypłacili miUgrałem z tych spinów około 12$ po czym doszedłem do 200$, już po odliczeniu bonusa i zleciłem wypłatę wczoraj wieczorem. Pieniądze były w Whitdrawal request po czym dzisiaj zostały cofnięte do "real cash" także chyba trzeba zrobić jakiś depozyt przed wypłatą. Zna ktoś jakieś warunki wypłaty? Ile trzeba wpłacić? pozdrawiam
Jak przelałeś całość, to napewno obrót wykonałeś ????ja przelalem juz calosc kasy na zaklady , wiec jak mi sie udalo przelac to chyba obrot wykonalem? jak sadzicie?