i co wyplacili Ci tak normalnie bez depozytu bez obrotu?? Przeciez to byl bonusowy hajs wiec cos sciemniasz ????ja też miałem meila... ugrałem 13.60 i 13euro przelałem sobie od razu do mb ????
bylem wczesniej zarejestrowany i nie mialem bledu. Poza tym promo raczej nie dla nowozarejestrowanych tylko dla tych co maila otrzymali ale moge sie mylicjak sie rejestrowałes w canbet to miałęś bład Suburb must be alpha numeric.?
cezi77 ja też jak kolega wyżej wypłaciłem sobie 13euro tak jak napisałem ... a jeśli mi nie wierzysz (ja bajek nie piszę) to powiedz tu to ci dam jakiegoś skana albo coś żebyś uwierzył... a jeśli już wierzysz to oki... :-DNa Secret of the World ! Spiny na 80% tylko dla stałych klientów!
EDIT: Wygralem 32 USD, teraz sie zastanawiam czy moge to od razu wyplacic
EDIT2: Zlecilem wyplate 32 USD na Monneybookers i napisane mam ze wyplata zostanie zrealizowana w ciagu 1 dnia. Zobaczymy
ale po co przelewać... lepiej wypłacić od razu jak się da, a nie zbierać a puźniej będzie zonk... a tak jak dojdzie to się wpłaci do dobrego buka i będzie gites :spokodfhgfh:Nie no nie o to chodzi ze wierze czy nie tylko dla mnie to troche dziwne ze nie mozna bez obrotu przelac na zaklady a wyplacic mozna ???? ???? pzdr
niestety ale mam tak samo z tym bonusem... zobaczymy jeszcze może dojdą... ale jak do wieczora ich nie będzie w mb to znaczy że nie da się ich wypłacać :kwasny4565:Ze strony pewnie wchodzisz w zwykla wersje tej gry, a to ma byc Secret of the world!
Przy wyplacie bonusu na moneybookers, bonus po jednym dniu znika z konta w Cnbecie, a na MB jest 0. Wiec nie mozna wyplacac!