Nie ma takiej opcji.
W nc+ nie uświadczysz Polsatu Sport, a w Cyfrowym Polsacie nie wykupisz Canal+
Odkąd Polsat Sport jest w jakości HD w najtańszym pakiecie Cyfrowego Polsatu to ciekawą opcją jest posiadanie własnego niededykowanego tunera (koszt 200-300zł) i używanie nc+ (z Canal+ i Eleven) właśnie z modułem Cyfrowego Polsatu (pakiet Rodzinny HD).
Nie wiem czy jest sens tak kombinowac jak mozna to zrobić w zwykły sposób.
Wybrać jakiegoś operatora z
tv internetową, np Netia ma dobra opcję jeśli chodzi o
tv, w tym zwłaszcza sportowe. Ja tam mam od lat telefon + internet +
tv i jestem bardzo zadowolony. Przypuszczam, że samą
tv też mozna nabyć.
Pakiet podstawowy kosztuje 35zł i to jest jakby obowiązkowe, tam po prostu te kanały co są zwykle w takich pakietach, czyli niewiele więcej w sumie niż
tv naziemna, plus jakieś regionalne.
Ale do tego można dodawać dowolnie pakiety tematyczne. Jeśli kogoś interesuje sport, a przypuszczam że o to chodzi, to jest pakiet
Sport i emocje za 20zł, i tam są wszystkie kanały sportowe oprócz canal+ i nsport (chociaż teraz nsport mi się niespodziewanie pojawił w pakiecie wiec już nie wiem), czyli wszystkie polsaty, oba eurosporty, tvp sport i przede wszystkim 3 kanały Eleven (reszty kanałów nie liczę).
Jak ktoś chce pakiet
Canal+ Prestige to też można dodać, wszystkie canale za 45zł, ale nie wiem czy warto jeśli komus zalezy tylko na sporcie.
W sumie wychodzi 100 za wszystkie sportowe kanały dostępne w Polsce, bez Canal+ 55zł.
Sczegóły tutaj:
https://www.netia.pl/programtv,main.html