Tylko że z MŚ w siatkę, był taki problem, że oni byli poniekąd organizatorami czy coś w tym stylu, tak więc musieli mega kasy w to włożyć więc to jeszcze mogę zrozumieć że chcieli kasę,
KSW ok, to jest przecież prywatna organizacja i to tak naprawdę oni decydują jak chcą dystrybuować swój produkt, Polsat jest tak naprawdę tutaj jedynie "pośrednikiem". Walka Kliczko vs Adamek, rozumiem, to była tak naprawdę dezycja Kliczki że ma być PPV.
Liga Mistrzów to jest jednak coś innego,L rozgrywki które trwają kilka miesięcy to jednak nie jest kilku godzinna gala bokserska, więc mam nadzieję że nic nie odwalą, bo jak to mówią, chytry dwa razy traci, ale tak naprawdę nie mają żadnej konkurencji. Ok, jest NC+ i Eleven, jednak wątpię że któraś z tych firm, będzie w stanie wykupić prawo do wszystkiego, tak więc jak za parę lat np. NC+ wykupi prawa do
LM, to zapewne coś straci na rzecz Polsatu, więc koło się zamyka. Miałem nadzieję że Eleven jednak będzie wstanie wykupić wszystkie najważniejsze rozgrywki, ale jednak taką kasą nie dysponują, lub im się to po prostu nie opłaca.