VS
CORITIBA -SAO PAULO
Typ : Sao Paulo DNB @2,790 Pinnacle
3:4
W sobotę Sao Paulo zawiodło typerów remisując 2:2 z Atl.Goianense. Teraz pewnie mało ludzi zainteresuje się tym meczem bo uzna, że SPFC jest bez formy. Ja jednak tak nie uważam. Wygrane z Cruzeiro i Internacionalem przed meczem z Atl.GO to potwierdzają. Ponadto skład Sampy wygląda naprawde mocno na papierze. Nawet pomimo tego, ze dzisaij nie zagrają nowo sprowadzony z Boca Juniors Canete, kontuzjowani Ilsinho i Luis Fabiano a także będący na MŚ u20 Casemiro, Henrique, Bruno Uvini i William Jose. Szczególnie brakować będzie Casemiro, ktory jest ważną postacią tego zespołu, ale SPFC udało się wypożyczyć z Arsenalu Denilsona więc on zajmie jego miejsce. W dodatku sprowadzono znanego z Bundesligi Cicero.
Coritiba wiem, że wiele zyskuje grając na własnym stadionie. Potwierdza to nawet bilans w tym sezonie 4-1-1. W dzisiejszym meczu są osłabieni brakiem napastnika Tcheco(8/1gol), Evertona Costy(6/0), Leonardo (6/2) i Leandro Donizete(2/0). Coritiba u siebie tak jak mówiłem dobry bilans, ale ja tam dzisiaj wierze w SPFC. Kurs tylko zachęća mnie do spróbowania.
Sao Paulo potrafi wygrywać w Kurytybie, 6 ostatnich meczów na tym stadionie to 4-1-1 na korzyśc SPFC. Teraz Coritiba wygrała trzy mecze z rzędu u siebie więc pora na wpadke, ponadto obrona Coritiby nie jest wcale taka dobra co jest ważne gdyż SPFC ma dobrych napastników, którzy będą potrafili znaleść sposób na ogranie ich i taki kurs traktuje w kategoriach value zdecydowanie
CORITIBA : Edson Bastos-Jonas (Maranhão), Pereira, Emerson, Eltinho- Gil, Léo Gago, Davi (Demerson), Rafinha- Marcos Aurélio, Bill.
SAO PAULO : Rogério Ceni- Jean, Xandão, Rhodolfo, Juan; Denilson, Wellington, Carlinhos Paraíba, Rivaldo- Lucas,Dagoberto.

VS
SANTOS - FLAMENGO
Typ : Santos @ 1,926 Pinnacle
4:5
Zdecydowanie hit dzisiejszych meczów Brasileiro. Santos wkońcu w swoim optymalnym zestawieniu. No i wkońcu musi odrabiać staty jakie poniósł kiedy musiał rywalizować w decydującej fazie
Copa Libertadores. W zespole Flamengo wracają Ronaldinho i Thiago Neves po pauzie za kartki w poprzednim meczu z Cearą. Tak wieć media już zapowiadają starcie Neymara kontra Ronaldinho. Może być doprawdy ciekawie.
Flamengo to wciąż jedyna ekipa, która nie poniosła porażki w bieżących rozgrywkach. Tak wiec najwyższa pora i na nich

A okazja ku temu jest dobra. Mecz na Villa Belmiro, skład optymalny więc spróbować można. Santos dawno nie gral, pewnie czują głód gry już bo to świetny zespół, który cieszy granie w piłke.
SANTOS : Rafael- Pará, Edu Dracena, Durval, Léo- Arouca, Ibson, Elano, Ganso- Neymar, Borges.
FLAMENGO : Felipe (Paulo Victor)- Léo Moura, Welinton, Ronaldo Angelim , Junior Cesar- Willians, Luiz Antonio, Renato , Thiago Neves- Ronaldinho , Deivid.

VS
GREMIO - AMERICA
Typ : Gremio @ 1,408 Pinnacle
1:1
Z dwóch papierowych faworytów tj Botafogo i Gremio bardziej przekonuje mnie Gremio. Wrócił Victor do bramki. Co prawda nie ma pretensji by winić Marcelo Grohe, że słabo grał. Pomoc wygląda dobrze, Escudero, Gilberto Silva, Douglas, ROchemback, w ataku Andre Lima. America spisuje się fatalnie w ostatnich meczach. Jedyne na co ich stać to od czasu do czasu zremisować, ale czynili to głównie na własnym stadionie. Na wyjeździe ledwo ugrali remis z katastrofalnym w tamtym momencie Avai 2:2. Gremio pomału może łapać rytm. Mieli wpadke u siebie z Avai, ale teraz już trzeba wygyrwać. Mecz coprawda podobny do tamtego, ale teraz będzie wygrana
GREMIO : Victor; Saimon, Mário Fernandes, Rafael Marques e Lúcio; Gilberto Silva, Fábio Rochemback, Douglas e Escudero; Leandro e André Lima.
AMERICA : Neneca; Willian Rocha, Micão e Amaral; Marcos Rocha, Dudu, China, Caleb e Carleto; Fábio Júnior e Léo
Po głowie chodzi mi jeszcze jeden typ, ale już mi się nie chce pisać o tym.
A więc :
Figueirense- Palmeiras
Typ : Palmeiras x2 @ 1,595 Pinnacle
0:1