>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Calanau's crazy bets... :)

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
K#3
Nijmegen vs Mainz / Mainz over 1,5 gola @ 1,5 ✅--&gt; 2:3
Man City vs West Ham / over 11,5 cornera @ 1,85 ✅ --&gt; 8:4=12
AKO @ 2,77 - Unibet
Stawka: 20 + 48,3 --&gt; 55,4 + 133,79 ✅
Dzisiaj znow gowniane mecze ale cos trzeba bylo wybrac. Ogolnie to nie jestem przekonany do zadnego z tych dwoch typow ale co tam zobaczymy. Myslalem jeszcze nad St. Etienne oraz nad PSG ale po takich kursach to chyba nie warto sie za tamto brac dlatego stawiam na cos konkretniejszego.
______________________ Powiedzmy sobie szczerze, ze musialem miec chwile niezaprzeczalnej glupoty stawiajac na gosci w meczu o pietruszke...weszlo ale dzieci pamietajcie - Don&#39;t try it at home...:p
Rozne wlazy jak w klarowane maslo, choc do konca byla nerwowka :p

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
K#2
Man City vs West Ham / Czerwona kartka w meczu @ 7 - Unibet
stawka: 10
Szkoda bo byla fajna okazja do czerwonej kiedy Dzeko poszedl head to head z obronca ... mogli troche pokoloryzowac ale sedzia nie zauwazyl :p
K#3
Man City vs West Ham / Yaya Toure over 1,5 gola @ 10 - unibet
stawka: 10
Zdobyl jedna, szkoda wolnego z poczatku drugiej polowy bo moglo byc lepiej - no i tego, ze zszedl juz w 60+ minucie :p

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
K#4
Roma vs Sampdoria / Sampdoria over 0,5 gola @ 1,85 ⛔ --&gt; 1:0
Iraklis vs PAOK / PAOK @ 1,36 ✅ --&gt; 0:1
AKO @ 2,52 - Betsafe
Stawka: 20 + 80 ⛔
Uwaga ludziska: W stawce dodatkowej nastapila zmiana. Poniewaz plan zakladal gre po kursach 2 (a gralem ze srednia 2,5) na tym stopniu progresji powiniennem miec 80j a nie 133,78. Dlatego wlasnie postanowilem zachowac roznice czyli 53,79 i postawic 80 czyli tyle ile poczatkowo planowalem na tym poziomie progresji.
No i dalej stawiamy, choc nic sie nie zmienia w gownianym swiecie pilki noznej i oferta dalej jest bardzo slaba to jednak wybralem dwa eventy na ktore postawie dzisiaj kase. W meczu Romy dlugo chodzila mi po glowie bramka gosci i na to ostatecznie postawilem - choc przeciwko temu jest prawie wszystko. Jednak sprawdzilem kursy na to zdarzenie i w Unibecie jest 1,6 a w Betsafe 1,85 wiec roznica jest i dlatego postanowilem postawic. W meczu PAOKu licze na zwyciestwo gosci choc oczywiscie po takim kursie stawianie na gosci to samobojstwo i tylko nihilisci obstawia tak jak ja ???? ale kto nie ryzykuje ten nie wygrywa.

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
K#5
Montpellier vs Monaco / BTS (obie strzela? Tak) @ 1,87 ✅ --&gt;1:1
Leicester vs Derby / BTS (obie strzela? Tak) @ 1,56 ✅ --&gt; 4:1
AKO @ 2,91 - Betsafe
Stawka: 20 + 10 --&gt; 58.2 + 29.7 ✅
Dzisiaj z kilku gownianych spotkan ktore sie odbywaja wybralem zabawe w BTS. Ogolnie buki przewiduja dosyc spora liczbe bramek w meczu Championship - moim zdaniem wielu goli nie bedzie i mecz zakonczy sie remisem 1:1. W drugim meczu Monaco jest faworytem w meczu na wyjezdzie z druzyna ktora w 2012 byla mistrzem Francji? Nie wydaje mi sie. OK, Montpellier dostali ostatnio wciry praktycznie od wszystkich ale mieli prawie 3 tygodnie na poprawe gry i mysle, ze dzisiaj wyjda zupelnie odmienieni i z motywacja by wygrac ten mecz. Najbardziej boje sie tego, ze Steve McLaren ustawi tak Derby, ze Leicester nie strzeli w ogole gola ale trudno trzeba ryzykowac.

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
K#6
Watford vs Reading / Reading strzeli? Tak @ 1,49 ✅ --&gt; 0:1
Man U vs Swansea / Man U @ 1,55 ✅ --&gt; 2:0 AKO @ 2,31 - Betsafe
Stawka: 20 + 29,7 --&gt; 46.2 + 68.6 ✅
Trudno, ryzykujemy i gramy na slamazary z Manchesteru i pacholki z Reading. Nie mialem czasu by przejrzec cala oferte na dzisiaj wiec jak nie wejdzie to nie plakac mi tu :p Co do ManU to jesli przegraja kolejny raz ze Swansea to bedzie raczej niefajnie wiec musza sie spiac w sobie i zagrac na przyzwoitym poziomie, Reading moim zdaniem jest w stanie wygrac z Watfordem ale kto to wie jak bedzie, mnie jedna bramka gosci bedzie satysfakcjonowac.​

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
K#7
Valletta vs Silema / Valletta @ 1,5 ⛔ --&gt; 0:0
Qormi vs Birkirkara / Birkirkara @ 1,2 ✅ --&gt; 1:3
Dania vs Macedonia / Macedonia + 10,5 @ 1,38 ✅ --&gt; 29:21
AKO @ 2,48 - Unibet
Stawka: 20 + 40 ⛔
Uwaga ludziska: Znowu zmiana w stawce dodatkowej. Poniewaz postanowilem postawic na dyscypline na ktorej sie nie znam (az tak dobrze jak na pilce noznej) to zmieniam stawke na 40j czyli tyle ile planowane bylo na tym szczeblu progresji. 68,6-40= 28,6 zostaje w kieszeni.
Dzisiejszego pieknego dnia moglem wybrac Real, Juve, Man City, Liverpool, Milan, Napoli ale tego nie zrobie i zostawie te gowniane kursy na gosci innym ktorzy chca sie bawic w rosyjska ruletke. Ja zagram po jeszcze bardziej gownianych kursach na lige w ktorej umiejetnosci czysto pilkarskich jest jak na lekarstwo a pilkarze po meczu ida do pracy na nocna zmiane serwowac drinki na lokalnej plazy - czyli witamy w lidze Maltanskiej. Rowniez, dodalem handi na Macedonczykow w meczu otwarcia mistrzostw Europy z gospodarzami turnieju Dynczykami...dlaczego? Tego nie wiem, po prostu mam ochote obejrzec dobry mecz pilki recznej a nie ciagle ta gowniana kopana :p

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Podsumowanie tygodnia
Postawione Kupony
(Wygrane/Przegrane) --- 7 (5/2)
Zainwestowane --- 140 + 241
Wygrane --- 247,4 + 303,39
Zysk --- 107,4 + 62,39 ✅
Yield --- 44% ✅
Pierwszy tydzien poszedl dobrze, choc moglo byc lepiej. Ostatni dzien - czyli Niedziela zbytnio sie nie postaralem i moglem wybrac lepsze mecze ale takie jest zycie. Ogolnie wynik jest bardzo przyzwoity wiec nie bede psioczyl bo nie ma do tego podstaw ???? warto natomiast poswietowac udany poczatek tematu ????​

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
K#8
Aston Villa vs Arsenal / Over 10,5 cornera w meczu @ 1,86 ⛔
Sampdoria vs Udinese / Udinese over 0,5 gola @ 1,4 ⛔

AKO @ 2,6 - Unibet
Stawka: 20 + 10

Siedze sobie i patrze na te gowniane mecze ktore sie dzisiaj odbywaja i nie wiem co wybrac. Mam z 1000 pomyslow ale zaden z nich nie jest 100% pewniakiem wiec z braku laku (i czasu) wybieram Premier League i mecz Gownianej (przez duze G) Aston Villi i ich Gownianego (rowniez przez duze G) trenera ktoremu nie chcialo sie grac w FA Cup (no bo przeciez liga waznejsza) i Pacholkow Wengera. Skoro Lambert uwaza, ze liga wazniejsza to trzeba teraz to pokazac i postarac sie chociaz przebywac od czasu do czasu pod bramka Londynczykow. Drugi mecz to Sampdoria i Udinese. Ogolnie Udinese moze ten mecz wygrac ale ja bede minimalista i licze na ich jedna bramke. Kurs gowniany ale nie beda marudzil i pobieram - dzisiaj poniedzialek wiec mozna zaryzykowac ???? W moim drugim temacie zrobilem tasiemke z reszty eventow ktore moim zdaniem sa calkiem prawdopodobne...
Jakis dziwny ten mecz Sampdorii z Udinese - karny 3 czerwone kartki, kupa zoltych...hmm na Wloska lige wiecej nie stawiam bo to za duza loteria i za wiele zalezy od humorow sedziego...Procz tego i tak poszlo raczej slabo

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
K#4

Aston Villa vs Arsenal / BTS? Tak @ 1,74
✅
Sampdoria vs Udinese / Udinese wygra 1 badz 2 polowe @ 2,04 ⛔
Villareal vs Real Sociedad / gospodarze over 6,5 cornera @ 1,72 ✅
Szwecja vs Czarnogora / Szwecja -1,5 w pierwszej polowie @ 1,65 ✅ - reczna

AKO @ 10,07
Stawka 5

Taki tasiemiec dla zabawy

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
K# 9
Peterborough vs Kidderminster / Peterborough to win @ 1,5 ⛔
Sheffield Wed. vs Macclesfield / Sheffield Wed. to win @ 1,4 ✅
Cannes vs St. Etienne / St. Etienne to win @ 1,25 ⛔

AKO @ 2,63 - Betsafe
Edit po - jeszcze w trakcie spotkan: Musze przemyslec moje granie bo po takich dniach to az po prostu sie odechciewa - a w dodatku forum slabo dziala. Niestety jedyny pozytyw to fakt, ze 4 ligowy Cannes wyeliminowalo St. Etienne z pucharow i 5 ligowe Kidderminster wywalilo Peterborough...choc w obu przypadkach mam wrazenie, ze wlasnie na tym zalezalo wyzej notowanym &quot;faworytom&quot;...​

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
K#10 - tasiemka
Sheffield Wed. vs Macclesfield / Sheffield Wed. - 1 @ 2,14 ✅
Peterborough vs Kidderminster / Peterborough - 1 @ 2,35 ⛔
Fulham vs Norwich / BTS? Yes @ 1,63 ⛔
Cannes vs St. Etienne / St. Etienne to win @ 1,25 ⛔
AKO @ 10,25
Stawka 15 ⛔

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
K#10
Man City vs Blackburn / Blackburn over 3,5 cornera @ 1,99 ✅ --&gt; 3:5
Osasuna vs Real Madryt / Osasuna over 4,5 cornera @ 1,6 ✅--&gt; 6:5
AKO @ 3.18 - Betsafe
Stawka: 20 + 10 --&gt; 63.6 + 31.8 ✅

Znowu dzisiaj gowniana oferta z gownianych pucharow na ktorych nikomu nie zalezy. Ostatnio sie zastanawialem, po jakiego czuba federacje robia rozgrywki pucharowe skoro wiekszosc zespolow je po prostu otwarcie olewa? Dzisiaj gram niske linie na cornery i oczywiscie wiem, ze Man City jest zajebisty u siebie i gra swietnie ale raz jeszcze to jest gowniany puchar i kto wie jak tak naprawde zagraja. Osasuna gra u siebie z Madrytem i zapewnie dobry wynik bedzie ich celem wiec pewnie zewra dupska i zagraja ambitnie. Ogolnie nie oczekuje rewelacji ale zobaczymy, tak na przelamanie, zlej passy kurs over 3..

Otrzymane punkty reputacji: +1
calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
K#13

Heerenveen vs Roda / Heerenveen to win @ 1,51 ⛔
Arouca vs Sporting Lisbon / Sporting over 1,5 gola @ 1,75 ✅
AKO @ 2.64 - Betsafe
Nie mam czasu by sprawdzac oferte w tym tygodniu wiec daje ostatki ktore sa czyli kilka gownianych spotkan ktore zostaly niestety wiec celnosc zakladow zdecydowanie sie zmniejszyla. W nastepnym tygodniu bede mial wiecej czau by przeanalizowac cala oferte wiec kto chce niech sie bawi ze mna ale za male stawki kto nie, to czekamy do nastepnego tygodnia.​

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
K#14
Mechelen vs Anderlecht / Anderlecht @ 1,67
Chelsea vs Man Utd. / BTS? Yes @ 1,72
Milan vs Verona / Verona to score @ 1,60
Ajax vs PSV / PSV over 1,5 gola @ 2,75
AKO @ 12.64 - Betsafe
Powiedzmy sobie prawde w oczy, caly tydzien byl po prostu z dupska wyjety i wyranie mi nie szlo. Zaklady zawieralem po powrocie z pracy do domu, gdzie zostawaly tylko resztki spotkan i niewielki wybor. W nastepnym tygodniu bede musial sie troche spiac i postarac sie bardziej o odrobine wiecej czasu do analizy spotkan. Dzisiaj, poniewaz caly tydzien byl z dupy zaryzykujemy i zagramy tasiemke na zasadzie albo odrobic straty z tygodnia albo miec i tak tragiczny tydzien.​

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
K#1 5
Villarreal vs Ath. Bilbao /gospodarze over 6,5 cornera @ 1,9 ✅ 11
Roma vs Udinese / goscie over 3,5 cornera @ 1,65 ✅ 11
AKO @ 3.14 - Betsafe
Stawka : 20 + 10 --&gt; 62,8 + 31,4 ✅ ????​

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
K#16
Real vs Schalke / over 2,5 zoltych kartkek @ 2 ⛔ 2
Crawley Town vs Wolves / Wolves to win @ 1,89 ⛔ 2:1
AKO @ 3.78 - Betsafe
Stawka : 62,8 + 31,4

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
K#17
Real vs Schalke / Real over 6,5 roznych @ 1,95 ✅ 9 Chelsea vs Galatasaray / Galatasaray over 3,5 roznego @ 1,9 ⛔ 0

AKO @ 3.70 - Betsafe

Stawka : 20 + 10

Do góry Bottom