>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Calanau's crazy bets... :)

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Kupon #112 ⚽ Bayern vs Pilzno / Bayern -1 EH w I -polowie @ 2,15 ✅
AKO: 2,15 Stawka: $ 6 PW: $12,9 ✅ Buk: Unibet
Kto wie moze po ostatniej przegranej polowie z Mainz Bayern wezmie sie do roboty juz od pierwszej minuty, kurs lepszy niz na jakies -3 handi czy inne wysokie handi...jak sie spreza to w pierwszej polowie sie rozprawia z Pilznem
No i sie Bawarczycy postarali i za to im dzieki ????

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Kupon #113 ⚽ Odessa vs Ludogorets / 1 (-1) EH @ 4 ⛔ --&gt; 0:1
⚽ Elfsborg vs Elsbjerg / 2 (-1) EH @ 7 ⛔ --&gt; 1:2 AKO: 28 Stawka: $ 5 PW: $140 Buk: BetVictor
Pierwszy kupon na czwartkowe mecze to moj pomysl na duzy kurs. Odessa gdy jest w gazie jest o dwie klasy lepsza niz Ludogorets a, ze gra na wlasnym boisku mysle, ze spokojnie moze pokusic sie o dobry wynik. Elsbjerg w mojej ocenie jest w lepszej formie niz Szwedzi. Do tego Szwedzi w przeciwnienstwoe do Dunczykow koncza sezon (Dunczycy dopiero zaczynaja) wiec Szwedzi moga miec w nogach 28 kolejek ligowych + eliminacje LE + mecze w LE a Dunczycy nie...

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Kupon #115 ⚽ Lyon vs Rijeka / 1 @ 1,4 ✅ --&gt; 1:0
⚽ Karagandy vs AZ / o2,5 @ 1,81 ⛔ --&gt; 1:1 ⚽ Tiraspol vs Tottenham / 2(-1)EH @ 1, 7 ✅ --&gt; 0:2 ⚽ Anzhi vs Tromso / bts? no @ 1,7 ✅ --&gt; 1:0 AKO: 7.32 Stawka: $ 3 PW: $21.96 Buk: Betsafe

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Kupon #116 ⚽ Bordeaux vs APOEL / 1 @ 1,8 ✅ --&gt; 2:1
⚽ Odessa vs Ludogorets / Odessa wygra 1 badz 2 polowe @ 1,6 ⛔ --&gt; 0:1 ⚽ Eintracht vs Macabi / Eintracht wygra 1 badz 2 polowe @ 1, 27 ✅ --&gt; 2:0
AKO: 3.73 Stawka: $ 5 PW: $18.65
Buk: Unibet

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Kupon #117 ⚽ Oostende vs Anderlecht / 2 @ 1,45 ✅ --&gt; 0:3
⚽ Zawisza vs Legia / 2 @ 1, 9 ⛔ --&gt;3:1
AKO: 2.75 Stawka: $ 5 PW: $13.75

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Kupon #118 ⚽ Olimpiakos vs Benefica / BTS? yes @ 1,8 ⛔ --&gt; 1:0 ⚽ Juventus vs Real Madryt / Real strzeli @ 1,22 ✅
⚽ Victoria Pilzno vs Bayern / Bayern @ 1,14 ✅ ⚽ Chelsea vs Schalke / Schalke strzeli @ 1,75
AKO:
4.38 Stawka: $ 15 PW: $ 65,7

Olimpiakos i Benefica beda grac o awans z grupy wiec powinny sie spiac i powalczyc...Real czy z pozycyjnego czy z kontry powinien cos ustrzelic, czy wygra tego nie wiem ,ale gola zdobyc powinni...bayern o klase lepszy od Czechow ktorzy w mojej ocenie maja problem podobny o Polskich zespolow grajacych w europejskich pucharach, czyli brakuje im sil i umiejetnosci...na koniec Schalke ktore pomimo tego, ze maja kilku zawodnikow kontuzjowanych nadal sa solidna Niemiecka druzyna ktora powinna strzelic bramke przecietnej druzynie Chelsea. Schalke co prawda dostalo ostatnio od Chlesea w dupe 0:3 ale teraz role sie odworca i to Schalke beda miec okazje do kontry ...bramka powinna wpasc.

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Hmm...dzisiaj lepsze mecze niz wczoraj, ale nadal troche miernie jesli chodzi o fajne kursy, dlatego dzisiaj bedzie duzo ryzyka.
Kupon #119 ⚽ Chelsea vs Schalke / Schalke o1,5 @ 5,2

AKO: 5,2 Stawka: $ 5 PW: $26 Buk: Betsafe
Podnosimy poprzeczke dla Schalke i liczymy, ze trafia dwie bramki. Mysle, ze jesli trafia raz to w szerego Chelsea moze wkrasc sie troche niepokoju a linia defensywna Londynczykow potrafi popelniac bledy.

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Hmm...dzisiaj lepsze mecze niz wczoraj, ale nadal troche miernie jesli chodzi o fajne kursy, dlatego dzisiaj bedzie duzo ryzyka.
Kupon #119 ⚽ Chelsea vs Schalke / Schalke o1,5 @ 5,2

AKO: 5,2 Stawka: $ 5 PW: $26 Buk: Betsafe
Podnosimy poprzeczke dla Schalke i liczymy, ze trafia dwie bramki. Mysle, ze jesli trafia raz to w szerego Chelsea moze wkrasc sie troche niepokoju a linia defensywna Londynczykow potrafi popelniac bledy.

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Po kilku dniach przerwy wracam z innym planem akcji. Od teraz bede gral 3 kupony dziennie z kursami 2. Na kazdy bede dawal 10 i wygrana (albo zdecydowania wiekszosc wygranej) bede stawial nastepnego dnia (albo kiedy beda jakies warte uwagi mecze) na kupon z kursem 2. Tak chce dojsc do 5-8 szczebli. Przy przegranej bede zaczynal od nowa. Tutaj chce zaznaczyc, ze kupony beda sie skladac z Max 3 zdarzen. Wlasciwie to chce sklejac kupony tylko z dwoch zdarzen, i tego beda sie trzymal, bo im wiecej eventow tym wieksza szansa na wtope, a tak dwa zdarzenia po 1,3-1,5 powinny byc OK. Czasami jak bedzie dobry mecz to bedzie jedno zdarzenie z kursem 2, ale czasami dodam jakiegos majtka o kursie 1,2 czy 1,15 tak by podniesc sobie cisnienie ???? ...zobaczymy czy sie udal ???? . Na start mam €100.

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Kupon#1

⚽ Hartlepool United vs Rotherham / Hartlepool United over 0,5 @ 1,28 ✅ -- 1:2
⚽ Newport County vs Portsmouth / Newport County badz remis @ 1,57 ✅ -- 3:0

Ako @ 2,02
Stawka 10
--&gt; 20,2 ✅
Kupon#2 - tutaj z czystej ciekawosci kupon ktory gram za drobne ⚽ Telford United vs Vauxhall / Vauxhall over 0,5 @ 1,55 ⛔ --1:0
⚽ Halifax Town vs Hyde / Hyde strzeli @ 1,52 ⛔ -- 4:0
Ako @ 2,36
Stawka 5
Edit - oba mecze z drugiego kupony wydaja mi sie dziwne. Kursy na Vauxhall staly w granicach 8,5 potem spadly do 6. Hyde jest najslabsza ekipa ligi ale bramke potrafia strzelic. Dodatkowo za kazdym razem jak na stronach bukmacherskich takich jak Unibet sa podawane najpopularniejsze zaklady dnia to zazwyczaj jest w nich wiele wtop, a dzisiaj jednym z najpopularniejszych zakladow jest wygrana Halifax dlatego ja postawie cos w druga strone. Halifax moze i tak wygrac ale licze na gosci, ze strzela chocby jedna bramke.

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Kupon#3

⚽ Ferencvaros vs Tatabanya / Ferencvaros strzeli w obu polowach @ 1,63 ✅ -- 1:0/2:0
⚽ Jordan vs Urugwaj / over 1,5 gola @ 1,23 ✅ -- 0:5
Ako @ 2
Stawka 17
-- 34 ✅
Dlugo sie zastanawialem nad stawianiem na over 1,5 gola w meczu Jordan vs Urugwaj, bo po takim kursie jest to raczej marne posuniecie, ale z braku laku i ciekawej oferty postanowilem zagrac na ten nieszczesny over 1,5. Powiem szczerze, ze licze na to, ze Jordan cos ustrzeli bo jesli wynik bedzie zalezal od strzelajacego fochy Suareza badz niepewnego ostatnio Cavaniego to nie wiem czy ten mecz zakonczy sie overem przy dobrze broniacych Jordanczykach. Myslalem tez nad drugim meczem, Meksyk vs Nowa Zelandia ale w tym meczu troche odpycha mnie statystyka obu zespolow. Meksyk oczywiscie w raczej slabej formie od dluzeszego czasu. Kursy na Meksykanow tragicznie niskie, niewarte gry. Co do bramkowego overa to tez slabo to wyglada, szczegolnie, ze patrzac na statystyki to Nowa Zelandia nie traci tyle bramek i ich mecz zazwyczaj koncza sie underami. Dlatego dzisiaj z braku innych typow licze na Jordanczykow i Urugwajczykow, choc do konca nie jestem przekonany o koncowym sukcesie.
Drugi mecz to puchar Wegier i pojedynek Ferencvaros i Tatabanya. Ferencvaros zajmuje obecie 3 miejsce w 4 zespolowej grupie i maja 6 pkt oraz bilans bramek 7-6. Zajmujace 2 miejsce Saproni tez ma 6 pkt ale jeden mecz rozegrany wiecej. Gospodarze dzisiejszego meczu, graja z ostatnia druzyna w tabeli ktora ma 0 pkt i bilans bramek 2-20. Mysle, ze jesli Ferencvaros wyjdzie na ten mecz zmotywowane, wkoncu gra na wlasnym boisku i raczej olac tego meczu nie moga ze wzgledu na kibicow to spokojnie powinni strzelic po jednej bramce w kazdej polowie.

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Kupon#4

⚽ Bosnia i Hercegowina vs Hiszpania / Bosnia i Hercegowina over 0,5 @ 1,75 ✅ -- 1:6
⚽ Wlochy vs Irlandia Polnocna / Wlochy @ 1,14 ✅ -- 3:0

Ako @ 2,01
Stawka - 10 --&gt; 20,1 ✅
W pierwszym meczu, Bosniacy raczej dostana baty od Hiszpanow, ale mysle, ze nie poddadza sie bez walki. Bosniacy to nie sa chlopcy ktorych mozna rozstawiac po katach i mysle, ze w tym meczu beda mieli kilka okazji do zdobycia gola. Czy je wykorzystaja to juz inna sprawa, ale po takim kursie na jedna bramke gospodarzy to chyba warto zaryzykowac.
W drugim meczu, Wlochy graja z najslabsza ekipa grupy Irlandia i mysle, ze zmobilizuja sie by to spotkanie wygrac. Graja u siebie wiec odpuszczania nie powinno byc. Ogolnie chcialem postawic na dwie bramki Wlochow po kursie 1,23 w Betsafe ale Irlandczycy zapewne sie cofna do obrony i beda zadowoleni z remisu wiec latwo Wlochom nie bedzie. Mysle, ze 1:0 to realny wynik, choc rownie dobrze moze zakonczyc sie ten mecz pogromem jesli WLosi beda mieli swoj dzien. Ze statystyk jednak nic na to nie wskazuje, bo Wlosi to nie jest maszyna do strzelania bramek seriami.

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Kupon#5

⚽ Polska vs Slowacja / Slowacja strzeli gola @ 1,60 ✅ -- 0:2
⚽ Czechy vs Kanada / Czechy @ 1,27 ✅ -- 2:0

Ako @ 2,03
Stawka - 15 + 2 -- 30,45 + 4 ✅
O Slowacji juz pisalem w dziale mecze towarzyskie, ale napisze raz jeszcze. Slowacy to zespol solidny, stabilny, zgrany i doswiadczony. Jednym slowem maja te cechy ktorych nam brakuje od dwoch lat. Polacy maja wyjsc bardzo eksperymentalna obrona z Olkowskim na prawej, Jedrzejczykiem i Kaminskim w srodku oraz Kosznikiem z lewej strony. Pozwala mi to przypuszczac, ze bledy niezgranej lini defensywy beda sie zdarzac, a przy odrobinie szczescia i umiejetnosci Slowakow goscie moga cos ustrzelic.
W drugim meczu Czesi beda walczyc z Kanada o odzyskanie zaufania swoich kibicow po wpadce w eliminacjach do MS. Kanadyjczycy to slaby zespol, ktory nie powinien stanowic zadnej przeszkody nawet dla rezerw Czeskich. Mysle, ze spokojnie Czesi wygraja kilkoma bramkami ale ja nie bede szalal i stawiam na jakiekolwiek zwyciestwo gospodarzy
Dobra to od dzisiaj wprowadzam w zycie moj pomysl ktory wczesniej opisalem, czyli 5-8 stopni. W miejscu gdzie bede pisal stawke beda dwie kwoty. Pierwsza to zwykla kwota zakladu a druga to kwota drugiego - dokladnie takiego samego zakladu - a wygrana bedzie w calosci przeznaczana na kolejny dzien, badz zaklad. Dla przykladu gdy napisze Stawka 15 + 2 to znaczy, ze jeden zaklad podstawowy jest na 15 jednostek a drugi, dokladnie taki sam na 2. Nastepnego dnia kolejny zaklad bedzie na X + 4, nastepny X +8 itd az przegram badzzdecyduje sie przerwac drabinke i zaczac od nowa (licze na 5-8 stopni)...zobaczymy jak pojdzie

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Kupon#6

⚽ Wlochy vs Niemcy / Niemcy strzela gola @ 1,26 ✅ -- 1:1
⚽ Czechy vs Kanada / Czechy -1 @ 1,75 ✅ -- 2:0

Ako @ 2,21
Stawka - 8 + 2 -- 17,68 + 4,42 ✅
O Czechach juz pisale, i mam nadzieje, ze sie postaraja o kilka goli. Na temat Niemcow, to powiem tyle, ze Niemcy ogolnie nawet jak nie graja na swoim najlepszym poziomie to potrafia strzelic gola. Moim zdaniem mecz z Wlochami bedzie bardziej pokazowy niz przygotowawczy do MS wiec przypuszczam, ze gole padna i osobiscie mysle, ze padna z obu stron. Z powodu jednak, ze Wlochom nigdy nie mozna wierzyc i ich dyspozycja zalezy od humorow ich najwiekszych gwiazd stawiam tutaj na to, ze Niemcy strzela chocby jedna bramke (choc trzeba powiedziec, ze rewelacji w powolaniach jesli chodzi o atak Niemcow niema - Klose i Kruse )...

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Kupon#7 - tasma za drobne
⚽ Czechy vs Kanada / Czechy @ 1,27 ✅ -- 2:0
⚽
Estonia vs Azerbejdzan
/ under 3,5 @ 1,25 ✅ -- 2:1
⚽ Afan Lido vs TNS / TNS @ 1,22 ✅ -- 1:2
⚽ Grecja vs Rumunia / over 1,5 gola @ 1,5 ✅ -- 3:1
⚽ Wlochy vs Niemcy / Niemcy strzela @ 1,23 ✅ -- 1:1
⚽ Turcja vs Irlandia Polnocna / under 3,5 @ 1,43 ✅ -- 1:0
⚽ Polska vs Slowacja / over 1,5 @ 1,32 ✅ -- 0:2 (dzieki Slowacy ???? )
Ako: 7,44
Stawka - 3 -- 22,32 ✅
Ogolnie chcialem jeszcze dodac bramke Szwedow oraz over 1,5 w meczu Ruskich i Serbow. Zrezygnowalem z Ruskich bo Ruskim nigdy nie mozna ufac ???? i ich motywacja w meczu towarzyskim moze byc minimalna. Kursy na over 1,5 gola w tym meczu zachecaja ale dlatego cos mi w nich nie pasuje i rezygnuje z tego meczu. Co do Szwedow to mysle, ze maja szanse strzelic gola ale daruje sobie ten mecz, bo kto ich tam wie ???? a tak ogolnie to mam nadzieje, ze Polacy sie wezma za siebie i strzela chociaz dwie bramki choc prawde powiedziawszy modle sie by Slowacy cos ustrzelili bo inaczej to slabo widze naszych strzelajacych az dwa gole w jednym meczu :/

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Kupon#8
⚽ York vs Plymouth Argyle / under 3,5 @ 1,27 ✅ -- 1:1
⚽ Alaves vs Rec. de Huelva / Rec. de Huelva over 0,5 @ 1,47 ✅ -- 3:3
⚽ Gwinea Rownikowa vs Hiszpania / Hiszpania @ 1,08 ✅ -- 1:2
AKO @ 2,02
Stawka - 10 + 4 -- 20,2 + 8,08 ✅
Pomimo duzej ilosci spotkan ktore sa rozgrywane dzisiejszego dnia mialem problem z wyborem tych ktore wydaja mi sie najpewniejsze. Z tego powodu wybralem Recreativo ktore jest liderem ligi i mysle, ze pomimo ubytkow w skladzie bede w stanie strzelic chocby jedna bramke na wyjezdzie. Do tego dodalem raczej underowe Plymouth oraz Hiszpanow o ktorych trzese portkami, bo wiem jak Hiszpanie podchodza do spotkan towarzyskich. Mam jednak nadzieje, ze pomimo ubytkow motywacyjnch Hiszpanie beda w stanie zagrac na przyzwoitym poziomie i wygraja ze srednia reprezentacja Gwinei
Rownikowej.
Kupon#9
⚽ FC Emmen vs PSV Jong / BTS @ 1,48 ⛔ -- 0:2
⚽FC Dordrecht vs FC Eindhoven / under 4,5 @ 1,32 ⛔ -- 4:3
AKO: 1,95
Stawka - 10
+ 4,42
Jesli chodzi o pierwszy mecz to widzialem gre PSV Jong i musze powiedziec, ze mi sie bardzo podobala. Graja ofensywnie stwarzaja sobie duzo okazji do strzelenia gola i mysle, ze dzisiaj tez kilka beda mieli - czy je wykorzystaja tego nie wiem. Emmen z drugiej strony to typowa ekipa wlasnego boiska i mysle, ze wygra dzisiejszy mecz, a by wygrac beda musieli strzelac gole. Jak narazie wychodzi im to calkiem przyzwoicie wiec mysle, ze i dzisiaj cos strzela. W drugim meczu, ktory z pewnoscia jest meczem kolejki nie wydaje mi sie by obie ekipy rzucily sie do jakichs strasznych atakow. Ogolnie wydaje mi sie, ze remis bedzie satysfakcjonowal obie strony wiec mysle, ze tutaj bdzie bardziej chodzilo o obrone niz o atak, ale moze sie myle ???? tak czy inaczej under 4,5 po takim kursie chyba warto pobrac .

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Kupon#10

⚽ Kusatsu vs Vissel Kobe / Kusatsu over 0,5 @ 1,58 ✅ -- 2:2
⚽ Wiedenbruck vs Fortuna Koln / Fortuna Koln @ 1,45 ✅ -- 0:2
AKO @ 2,29
Stawka - 10 + 2 -- 22,90 + 4,58 ✅
(
nowy prog po przegranym ostanim zakladzie, 8 postawie na cos innego)

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Kupon#11

⚽ Fluminense vs Sao Paulo/ Fluminense strzeli @ 1,18 ✅ -- 2:1
⚽ Gremio vs Flamengo / Gremio @ 1,45 ✅ -- 2:1
⚽ Goias vs Internacional / Goias strzeli @ 1,18 ✅ -- 3:1

AKO @ 2,02
Stawka - 7 -- 14,14 ✅
Kupon#12

⚽ Cameroon vs Tunezja / Tunezja strzeli @ 1,85 ✅ -- 4:1
AKO @ 1,85
Stawka: 5 -- 9,25 ✅
Cos mi chodzi po glowie bramka Tunezyjczykow. Ogolnie mysle, ze po pierwsze, Tunezja bedzie miala troche latwiejsze zadanie bo zagra schowana za podwojna garda i bedzie okazjonalnie wychodzic z atakami, a w taki sposob moze zaskoczyc gospodarzy. Po drugie, wynik pierwszego meczu 0:0 to wbrew pozorom nie jest zly wynik dla Tunezyjczykow. Jesli strzela bramke to Kamerunczycy beda musieli strzelic dwie a wiadomo, ze nie gra sie latwo przeciwko druzynom ktore sie bronia wiekszoscia zespolu. Na papierze gospodarze sa o niebo lepsi ale w rzeczywistosci to jest pilka nozna i niespodzianki sie zdarzaja - wystarczy szybka kontra, jakis staly fragment gry, glupi faul w polu karnym, czerwona kartka dla gospodarzy itd. Licze, ze Holenderski coach Tunezyjczykow dobrze ich przygotuje do tego meczu jesli chodzi o kwestje taktyczna.

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Kupon#13

⚽ Hobro vs Nordsjaelland / Hobro strzeli @ 1,43 ✅ -- 1:3
⚽ Izrael U21 vs Portugalia U21 / Izrael U21 over 0,5 @ 1,4 ✅ -- 3:4
AKO @ 2
Stawka - 8 -- 16 ✅
Hobro na swoim terenie, przed swoimi kibicami gra w pucharze z Nordsjaelland - przeciwnikiem moze nie w najlepszej formie ale z nazwa ktorej nie trzeba nikomu przedstawiac. Gospodarze powinni byc do tego meczu dobrze przygotowani i zmotywowani - wkoncu to puchar i mozna sie pokazac na tle teoretycznie silniejszego rywala. Hobro w domu gra bardzo dobrze, i choc mysle, ze tego dzisiejszego meczu nie wygra (goscie przyjechali na mecz w pelnym skladzie, dodatkowo mieli 9 dni przerwy od ostatniego meczu) to jednak stac Hobro na jedna bramke. Licze, ze beda sie starac przez 90 minut by ja ustrzelic. Drugi mecz, to starcie na szczycie grupy 8 w eliminacjach U21. Portugalia jak do tej pory gra swietnie bilans 3-0-0 i 10-1 w bramkach robi wrazenie. Teraz jednak przyjechali do Izraela i latwo nie powinno im sie grac. Mysle, ze gospodarze, ktorzy do tej pory w 4 spotkaniach strzelili 14 goli strzela jedna bramke Portugalczykom. Nie sadze by wygrali ten mecz ale mysle, ze na bramke ich stac.

Do góry Bottom