Kupon#3
Ferencvaros vs Tatabanya / Ferencvaros strzeli w obu polowach @ 1,63
-- 1:0/2:0
Jordan vs Urugwaj / over 1,5 gola @ 1,23
-- 0:5
Ako @ 2
Stawka 17 --
34 
Dlugo sie zastanawialem nad stawianiem na over 1,5 gola w meczu Jordan vs Urugwaj, bo po takim kursie jest to raczej marne posuniecie, ale z braku laku i ciekawej oferty postanowilem zagrac na ten nieszczesny over 1,5. Powiem szczerze, ze licze na to, ze Jordan cos ustrzeli bo jesli wynik bedzie zalezal od strzelajacego fochy Suareza badz niepewnego ostatnio Cavaniego to nie wiem czy ten mecz zakonczy sie overem przy dobrze broniacych Jordanczykach. Myslalem tez nad drugim meczem,
Meksyk vs
Nowa Zelandia ale w tym meczu troche odpycha mnie statystyka obu zespolow.
Meksyk oczywiscie w raczej slabej formie od dluzeszego czasu. Kursy na Meksykanow tragicznie niskie, niewarte gry. Co do bramkowego overa to tez slabo to wyglada, szczegolnie, ze patrzac na statystyki to
Nowa Zelandia nie traci tyle bramek i ich mecz zazwyczaj koncza sie underami. Dlatego dzisiaj z braku innych typow licze na Jordanczykow i Urugwajczykow, choc do konca nie jestem przekonany o koncowym sukcesie.
Drugi mecz to puchar Wegier i pojedynek Ferencvaros i Tatabanya. Ferencvaros zajmuje obecie 3 miejsce w 4 zespolowej grupie i maja 6 pkt oraz bilans bramek 7-6. Zajmujace 2 miejsce Saproni tez ma 6 pkt ale jeden mecz rozegrany wiecej. Gospodarze dzisiejszego meczu, graja z ostatnia druzyna w tabeli ktora ma 0 pkt i bilans bramek 2-20. Mysle, ze jesli Ferencvaros wyjdzie na ten mecz zmotywowane, wkoncu gra na wlasnym boisku i raczej olac tego meczu nie moga ze wzgledu na kibicow to spokojnie powinni strzelic po jednej bramce w kazdej polowie.