Madridreal pozyczyl ode mnie 220zl, mial oddac sporo czasu temu, nie oddal potem cos sie migal, a teraz czekam jeszcze 2 dni, jezeli do srody nie zobacze kasy na moim koncie bankowym badz Moneybookers, skladam wniosek na policje.
hahaha Przepraszam z całym szacunkiem. Ty pożyczyłeś 200 zł nieznajomemu czy czegoś tutaj nie rozumiem ?
Wnioski możesz sobie składać, składać, składać i składać i usłyszysz zawsze to jedno. ''Niestety nie jesteśmy w stanie Panu pomóć, proszę przejść na 13 posterunek może tam Panu pomogą lub wynająć prywatnego detektywa.''
Chyba żartujesz, że policja się tym zajmie, kwotą 200 zł to powiedzą, nie ma Panie sensu ganiać za takim złodziejem, poniesie pan koszta i tyle z tego będzie.
Po drugie takich rzeczy nie składa się na policję.
Polecam inne metody, załatwić sprawę osobiście. Jeżeli znasz jego dane to wybierz się z rodziną na wycieczkę np. w wakacje i zejdź troszeczkę z drogi i wstąp do idioty który Ciebie oszukał, a raczej dałeś się oszukać bo tego dało się uniknąć.
Przecież jak tu można pożyczać pieniądze ? Przecież to większość dzieci, osoby niepracujące czyli nierób jeden! Więc jak on odda pieniądze ???????
Jeżeli kogoś uraziłem to przepraszam bo nie miałem takiego zamiaru.