>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bwinner365

ogarniety 246

ogarniety

Użytkownik
Czy na jednym IP może u nich grać więcej niż jedna osoba? Czy konto na domostwo?
Na lc dostalem info, ze mozna miec dwa konta rozne na jednym ip czyli np (dwoch braci) ale zeby starac sie grac na różnych ip. Wiec do konca nie jest jasne ???? Szkoda, ze ten bwinner nie ma czatu

C 7

cokolwiek

Użytkownik
Na lc dostalem info, ze mozna miec dwa konta rozne na jednym ip czyli np (dwoch braci) ale zeby starac sie grac na różnych ip. Wiec do konca nie jest jasne ???? Szkoda, ze ten bwinner nie ma czatu
Pewnie chodzi o to żebys np nie zakładał kont &quot;na brata&quot; zeby odebrac bonus po raz a maja czat ale po angielsku... http://chatserver5.comm100.com/chatwindow.aspx?planId=357&amp;amp;partnerId=-1&amp;amp;siteId=32814&amp;amp;visitorId=-1853679&amp;amp;pageTitle=Bwinner365%20Games&amp;amp;pageUrl=http%3A%2F%2Fgames.bwinner365.com%2F&amp;amp;comm100marketingaooooooa=1&amp;amp;r=6

pampus 81

pampus

Użytkownik
ehh, na MB nie udalo sie wyplacic tego bonusika 5euro free, gdyz mowia na chacie, ze regulamin tego bonusu wyraznie pisze o tym, ze wyplaty tylko na konto bankowe.
no to coz, poszla wyplata na konto - teraz czekamy.

kjuska92 11

kjuska92

Użytkownik
Czyli jeżeli wpłace 50 Euro to ewentualnie bonusu otrzymam 75 euro ? po obróceniu depozytu i otrzymaniu bonusa ile razy musze go obrocic i po jakim kursie ? i czy ten kurs to ako czy kazda selekcja musi miec dany kurs ?

wlodek02 5,3K

wlodek02

Użytkownik
Kilka uwag co do firmy skusiłem się na bonus jednak widzę sporo minusów strona strasznie muli dzisiaj pożarło mi na live 30 euro gdy próbowałem obstawiać tenis. Zakłady były odrzucane za 5 razem zakład został przyjęty jednak wcześniejsze również zostały wpisane jako przyjęte mecz w plecy więc 30 euro do tyłu. Spróbuję pograć zobaczę jak z bonusem i wypłatą jednak mimo szerokiej oferty nie jestem przekonany do tej firmy.

kjuska92 11

kjuska92

Użytkownik
Czyli rozumiem ze najpierw wplacam 50e musze je obrocic 3 razy zeby ubiegac sie o bonus, a pozniej jesli otrzymam juz bonus to musze obrocic 50e+75e bonusu x5 czyli 625e ?

koval 161

koval

Użytkownik
Panowie, po jakim czasie przychodzi ten mail potwierdzajacy zalozenie konta? zalozylem wczoraj i ani sie zalogowac nie moge, ani maila nie ma...

wlodek02 5,3K

wlodek02

Użytkownik
Bwinner to oszukańska firma miałem na koncie ponad 200 euro jednak dziś wchodze rano na koncie 0.58. Sprawdzam i okazuje się ,że mam zagrane zakłady w środku nocy na ponad 100 drugi rownież wysoko oba przegrane. Nie wiem co mam robić.

wlodek02 5,3K

wlodek02

Użytkownik
Bwinner to oszukańska firma miałem na koncie ponad 200 euro jednak dziś wchodze rano na koncie 0.58. Sprawdzam i okazuje się ,że mam zagrane zakłady w środku nocy na ponad 100 drugi rownież wysoko oba przegrane. Nie wiem co mam robić.
Jakaś menda wczoraj weszła na moje konto i obstawiła mi dwa zakłady na ponad 200 euro. Firma po interwencji na czacie nie chce pomóc

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Jak się jest głu...nierozsądnym i kilka się we wszystko co ma się w mailach to nie najlepiej świadczy o człowieku.

koval 161

koval

Użytkownik
tego bonusa 5 euro nie da sie wyplacic na skrilla? wczoraj z 5 euro troche wygralem i chcialem wyplacic, ale patrze rano ze cofnelo wyplate. Tylko na konto bankowe mozna? probowal ktos?

M 2,1K

michalo28

Typer World Cup U20
Zleciłem wypłatę ok. 100 euro. Teraz kobieta mi mówi na czacie, że źle obróciłem bonusem, bo każde zdarzenie na kuponie musi być o kursie powyżej 2.00. Parodia jakaś to jest.

Do góry Bottom