>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

BWIN zmienił mi dane osobiste

mobilny 260

mobilny

Użytkownik
Witam, dwa lata temu zarejestrowałem konto na BWINIE trochę tam pograłem, zostawiłem konto i wracam po tych dwóch latach. Patrze w Dane kontaktowe a tam &quot; kraj zamieszkania &quot; ALBANIA - nie mogę tego w ogolę zmienić, 2 lata temu jak się rejestrowałem wpisałem oczywiscie Polska, nawet wysyłałem do nich skan dowodu i sie wszystko zgadzało a teraz taka jazda ? Najlepsze jest to że próbwałem sie z nimi skontaktowac droga e-mail jednak mój kod pocztowy jest błędny bo nie pasuje do takiego kraju jak Albania ( z tym sobie jednak poradziłem ) jednak jestem ciekawy czy wy wiecie o co chodzi ??

byku1705 547

byku1705

Użytkownik
Moze to &quot;blad&quot; spowodowany brakiem Polski , nie moga juz tam zakladac konta gracze z Polski i nie ma na liscie naszego kraju, wiec pewnie przerzucilo na pierwszy dostepny a to jest wlasnie Albania...
PS. Pewnie inni ktorzy tam graja, tez maja Albanie...

mobilny 260

mobilny

Użytkownik
No niby to jest logiczne, tez pomyslalem o tym na poczatku, ale obawiam sie np tego ze jak bede chcial wyplacic jakis grubszy pieniadz oni zarzadaja znowu jakiegos dowodu, wysle im i mi powiedza &quot; nie zgadza sie w dodowdzie ma Pan Polska a tutaj Albania &quot;
Tyle sie ostatnia dzieje u bukmacherow ze sie troche tego boje..

ted 12,8K

ted

Forum VIP
heheh zauwazylem ze tez mam Albania, pewnie wszystkim Polakom tak zmienili ale wątpie by to przeszkadzało w dalszej grze u nich, jak coś zapytaj ich supportu czemu tak zrobili może jakoś uzasadnią

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
To już chyba ponad miesiąc odkąd Polacy nie mogą się rejestrować, więc się nie spieszą z tym problemem technicznym.
btw to nie dane osobiste, a osobowe

Do góry Bottom