>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

BWIN zmienił mi dane osobiste

mobilny 260

mobilny

Użytkownik
Witam, dwa lata temu zarejestrowałem konto na BWINIE trochę tam pograłem, zostawiłem konto i wracam po tych dwóch latach. Patrze w Dane kontaktowe a tam &quot; kraj zamieszkania &quot; ALBANIA - nie mogę tego w ogolę zmienić, 2 lata temu jak się rejestrowałem wpisałem oczywiscie Polska, nawet wysyłałem do nich skan dowodu i sie wszystko zgadzało a teraz taka jazda ? Najlepsze jest to że próbwałem sie z nimi skontaktowac droga e-mail jednak mój kod pocztowy jest błędny bo nie pasuje do takiego kraju jak Albania ( z tym sobie jednak poradziłem ) jednak jestem ciekawy czy wy wiecie o co chodzi ??

byku1705 547

byku1705

Użytkownik
Moze to &quot;blad&quot; spowodowany brakiem Polski , nie moga juz tam zakladac konta gracze z Polski i nie ma na liscie naszego kraju, wiec pewnie przerzucilo na pierwszy dostepny a to jest wlasnie Albania...
PS. Pewnie inni ktorzy tam graja, tez maja Albanie...

mobilny 260

mobilny

Użytkownik
No niby to jest logiczne, tez pomyslalem o tym na poczatku, ale obawiam sie np tego ze jak bede chcial wyplacic jakis grubszy pieniadz oni zarzadaja znowu jakiegos dowodu, wysle im i mi powiedza &quot; nie zgadza sie w dodowdzie ma Pan Polska a tutaj Albania &quot;
Tyle sie ostatnia dzieje u bukmacherow ze sie troche tego boje..

ted 12,8K

ted

Forum VIP
heheh zauwazylem ze tez mam Albania, pewnie wszystkim Polakom tak zmienili ale wątpie by to przeszkadzało w dalszej grze u nich, jak coś zapytaj ich supportu czemu tak zrobili może jakoś uzasadnią

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
To już chyba ponad miesiąc odkąd Polacy nie mogą się rejestrować, więc się nie spieszą z tym problemem technicznym.
btw to nie dane osobiste, a osobowe

Do góry Bottom